Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Goran Zemun

Members
 • Content count

  1463
 • Joined

 • Last visited

About Goran Zemun

 • Rank
  Fiat servis ''Goran''
 • Birthday 11/28/70

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiatservis.rs
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Garage
  Peugeot 5008, Lancia Delta 1,6mj, Honda Dueville 650.....

Recent Profile Visitors

25479 profile views
 1. Ok....drago mi je....
 2. Da li odgovara neki od ona dva??
 3. Izvinite ja sam na putu i necu biti u servisu par dana. Molim Vas pozovite u servis i pitajte. 011 2193543.
 4. U ponedeljak cu da vidim sta ima...
 5. Posalji sliku....mislim da imam par komada..
 6. Postovani,za zamenu tog motora ne treba da se skida tabla. Tabla se iskljucivo demontira kada se menja motor recirkulacije vazduha. Cena zamene za Vas motor klime je 5000rsd. Pozdrav! Postovani,na svakom vozilu vazduh cirkulise stalno, sve dok se ne aktivira recirkulacija. Postoji verovatnoca da je motor recirkulacije neispravan. Motoric klime nov kosta 8000rsd, a za zamenu se skida tabla i cena je 10000rsd. Svaka sledeca popravka motorica kosta od 2000 rsd (ako je plastika motorica u pitanju) ili 8000rsd ako je motoric klime. Na vozilu imate ukupno pet motora. Pozdrav!
 7. Za cenu i dogovor se moramo cuti...ponedeljak pa nadalje...
 8. Malo bi se umesao ako ne smetam...na autu je bio montiran regulator od ko zna cega. Cak je i konektor bio druagaciji, imao je stalnu gresku regulatora. Posto je originalni bio jako skup vlasnik je nabavio polovan i nije tada imao vremena da ga testiramo i vidimo da li jos nesto pravi problem. Jedan cilindar nema kompresiju pri prvom paljenju sto je standardno na ovom modelu zbog neispravne neke bregaste. Licno mislim da bi trebalo skinuti bregaste i proveriti ih, jer dok se ne resi problem kompresije glupo je traziti druge kvarove. Ponavljam da je problem sa kompresijom samo kada auto odstoji i tada je mozete meriti sto nije neophodno jer se pri verglanju cuje da jedan cilndar preskace .
 9. Ja sam mog prodao.... otisao u Svajcarsku....
 10. Moze...
 11. Delove naravno mozete doneti ali za cenu morate pozvati sutra u servis. 011 2193543 Auto se mora zakaciti na dijagnostiku da bi se videlo zasto je upalio lampicu. Zao mi je sto ne mogu da Vam ovako odgovorim. Ako hocete pozovite sutra u servis i Natasa ce Vam reci sve informacije. 0112193543. 0652193543 Molim Vas da pozovete servis sutra....ne znam cene napamet. Hvala.
 12. Ako dobro vidim....sraf je zavijen direktno u nalivnu cev. Ne postoji ni jedan drugi razlog da bude tu osim da je neko hteo da zapusi neku rupu da njim. Da li je to punto?
 13. Postovani,zamena seta kvacila je 7000rsd,a sam set u radnji nekih 13000rsd.Cena zamene gumice je 4000rsd.Pozdrav! Postovani,menjaju se komplet viljuske i kod nas obe viljuske sa zamenom kostaju 13800rsd,stabilizator sa zamenom 1700rsd i zad lezaj ticka 5250rsd.Pozdrav! Postovani,nazalost nememo polavan deo,Pozdrav!
 14. @Toskeee Danas sam skroz zaboravio....izvini...molim te pozovi me sutra u radno vreme ....063242007