Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Goran Zemun

Members
 • Content count

  1470
 • Joined

 • Last visited

About Goran Zemun

 • Rank
  Fiat servis ''Goran''
 • Birthday 11/28/70

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fiatservis.rs
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Garage
  Peugeot 5008, Lancia Delta 1,6mj, Honda Dueville 650.....

Recent Profile Visitors

25561 profile views
 1. Da kontrole su svakog dana osim subote u 7 i 30. Kontrole su besplatne. Mozete doci i u toku radnog vremena ali ne znam koliko cete cekati.
 2. Obicno crevo puca zato sto se ulje sa usisne grane sliva i pada na njega.Ali ako je suvo ....onda treba proveriti koliko je tvrdo kvacilo.
 3. Moze...cekamo Vas...
 4. Bice dobro ako je problem u necem sto je u garanciji....ali ima i drugih delova na kocnicama...molim Vas da se javite i dodjete sto pre.
 5. Dodjete u servis....pregledamo...proverimo sile kocenja na valjcima i resimo problem. Samo se javite da znamo kada bi dosli.
 6. Verovatno je problem u ventilu na servu...morali bi da pogledamo...
 7. Na parkingu ispred servisa nasli smo ovu plocicu....ako neko zna vlasnika neka se javi....bilo bi lepo vratiti je na njeno mesto.....Hvala.
 8. Ok....drago mi je....
 9. Da li odgovara neki od ona dva??
 10. Izvinite ja sam na putu i necu biti u servisu par dana. Molim Vas pozovite u servis i pitajte. 011 2193543.
 11. U ponedeljak cu da vidim sta ima...
 12. Posalji sliku....mislim da imam par komada..
 13. Postovani,za zamenu tog motora ne treba da se skida tabla. Tabla se iskljucivo demontira kada se menja motor recirkulacije vazduha. Cena zamene za Vas motor klime je 5000rsd. Pozdrav! Postovani,na svakom vozilu vazduh cirkulise stalno, sve dok se ne aktivira recirkulacija. Postoji verovatnoca da je motor recirkulacije neispravan. Motoric klime nov kosta 8000rsd, a za zamenu se skida tabla i cena je 10000rsd. Svaka sledeca popravka motorica kosta od 2000 rsd (ako je plastika motorica u pitanju) ili 8000rsd ako je motoric klime. Na vozilu imate ukupno pet motora. Pozdrav!
 14. Za cenu i dogovor se moramo cuti...ponedeljak pa nadalje...