Jump to content
FAS Goran

Nikola JTD

Members
  • Content Count

    447
  • Joined

  • Last visited

About Nikola JTD

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ekran 144 Herca 1B coloritet SnapDragon 8+Gen 1 procesor 12GB RAM / 256GB interna 200MPX kamera 125W punjenje Uredjaj vrhunskih performansi i u rangu sa 2 do 3 puta skupljim uredjajima. CRNA boja Novo / Vakum pakovanje + Garancija 24m ovlasceni Uvoznik Motorole za Srb. Bez zamene. Cena 420e Hvala Veliko.
  2. Moze Lock na temu. Brmba i ja smo se rastali nakon puta iz Grcke pre par dana. Otisao je u poznate ruke sto mi je drago. Jos jednom me je odusevio potrosnjom BG Stavros 4.9l, Stavros BG 5.2l kao i performansama koje su za jedan dizel 14god star zavidne. Uskoro ide predstavljanje novog auta.
  3. Registrovan Godinu dana. Stavljen nov Luk set kvacila. Cena ostaje ista 5.500 ili zamena za razno ( prednost mali auto nebitna ccm i gorivo ) PLIN NE.
  4. Evo i kum je danas isao njegov e91 da registruje. Agencija Sunce, poznata svima, isto gas patos vise puta. Spremite se na gazenje
  5. Ja sam i na Sat emisiji gledao da je to novo pravilo, mali milion zalbi od ljudi koji se plase toga. Ja nemam problem s tim, ne drzi on njega u blokadi , da gas, pusti gas. Ako oni ne znaju pravila onda ebg... Svaki auto tako rade, ja sam 3 cekao i tako je i njima...
  6. To jeste, neki n47 imaji kontrolu za start, da ispali ko metak, moj nema, i ne znam moze li se namestiti... Nego primetio sam da npr burazerov, i kumov koji je 2011 kroz masku se vidi hladnjak, kod mene je sakriven sa 2 poklopca, al te poklopce ne vidim da su otvoreni iako ke auto vruc. Ne znam dal to u pokretu otvara te skrge il kako vec fungcionise... Zimi je to vrh jer mi greje skoro pa odmah.
  7. mislim moraju ebg, kamere sve snjimaju, sve prate. Brat je nedavno registrovao na drugom mestu, ista prica, gas patos vise puta.
  8. Necu ih navoditi, nije nista zlonamerno, mali je trkac neki u povoju privatno, pricali smo dosta oko kola u medjuvremenu, i mene je iznenadio, ispalo je simpaticno kakvu je reakciju imao
  9. Nisu, meni je fizicki sve na autu, samo sto je sace izvadjeno. Nabadao ga je brat bratu 10x u blokadu. I najjaci mi je bio klinac koji ga je potpisao kad ga je isterivao, kaze gospodine izvinite ali morao sam

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...