Jump to content
FAS Goran

bole-stilo.jtd

Members
  • Content Count

    2427
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

bole-stilo.jtd last won the day on April 8 2018

bole-stilo.jtd had the most liked content!

1 Follower

About bole-stilo.jtd

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 06/15/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Skoda Yeti 1,2 TSI 2010 , Bmw X3 2,0 M paket 2008 dizel , Seat 1,2 2010 dizel.

Recent Profile Visitors

5781 profile views
  1. Srecna slava svima koji danas slave , sve najbolje ............
  2. Zena mi rekla moze axel da odmasti sve , ja joj nisam verovao iskreno - cim sam napskao poceo da peni po malo i stvarno deluje super kao i brake cleaner .
  3. Axel je cudo , naprskas ostavis par minuta i speres ...........
  4. Uradjen juce prvi mali servis na 12500 km od kada je kod mene svi knecht filteri i ulje 5,3l castrol 5w 30 kao sto je i bilo u njemu pri kupovini zamenjeno tada od auto placa .......... pre zamene ulja ispran motor koliko se moglo. Sad vozimo oko 100km pa gledamo nivo ulja .......... . Nisam resetovao bord tako da mi stoji jos 12500 cini mi se ili nesto manje kao do malog servisa - po njihovom ja cu 2 da radim za fabricki jedan - ludilo. A mogao bih cak i 3 na 8000km ............ . https://mlfree.com/bmw-x3-motorno-ulje-servis/
  5. Zbog ovakvih mi ostaju ogrebotine po vratima a ni jednu nisam imao ........... jbt. ceo parking prazan a on mi se u dupe nabio, cekam da ga vidim i upozorim da malo pazi na rastojanje . Presli smo od proslog novembra 12.000 km morace i servis mali da se radi , mada po njegovom bordu imam jos toliko da vozim do servisa - ludilo.
  6. Oba prosla tehnicki u subotu, tako nam padaju u novembru skoda 5-tog, bmw 11-tog. Ja i cerka zajedno otisli i zavrsili tu zajebanciju. Yeti sve ok a Bmw bas nahvalise da mi nije bilo dobro -- pogotovo gasove a i sve ostalo. Idemo dalje .............. .
  7. Prezadovoljan, ima fabricke 18-ce ide kao po sinama i bas je udoban, zavisi i od amorta. Videces samo da ubodes malo sacuvaniji auto jos ako bude kao moj M paket onda je brutala tj. najbolje od bmw-a sto moze za to godiste naravno. Kad sam ga kupio bio sam nesto skeptican prema njemu (priznajem) sada eto posle 3-4 meseca ne pranja (bas sam ga bio zapustio spolja) da je murija pocela da me zautavlja i pita kad ce pranje bar 2 puta u zadnih 10 dana (za poneverovati) kad sam ga malo oprao i sredio sve vise mi se svidja. Skup je za odrzavanje to da znas od svih bmw modela i to podosta, posto si rekao da merkas isto x3 , za tu seriju x deru sa cenama za srednju robu (original delove zaboravi) jedino ako neces bofl kinesku robu jer i toga ima. Dva Ramena donja Mahle, Akumulator Polar gelski, remenica Corteco i zubcenje Ina bez malog servisa je bilo oko 66.000 ili 68.000 dinara -- malo bolno jbg-a .
  8. I to je realna za grad pa i do 9-10 ali ovo nije auto za grad po nicemu. Ja idem svaki dan Bgd-Obr i ubijem 80km puta gde mozes da vozis i malo brze zato je dpf u minusu , po gradu bi ga zacepio na mrtvo za godinu dana. Ovo je auto za otvorenije relacije ko vozi stalno ....... jbn. tenk .
  9. Evo malo slicica posle pranja na slapu -- mojih ruku delo i jedna prica. Glancam ga ja tako (auto da ne bude zabune ), mazem gume i ostalo prilaze mi dva starija tipa tu iz kafica jer postoji kafic na pumpi kod plavog mosta i pitaju me je li auto moj i da li je na prodaju, dobiju potvrdan odgovor da je auto moj i da nije na prodaju ali kaze stariji ,, idem do kuce i donesem ti 8000 soma evra na ruke za 15-20 minuta , ja kazem nije auto na prodaju on se okrenu i krete ka kaficu stade na pola puta okrenu se i kaze donesem ti 8500e ja kazem stvarno mi je zao auto nije na prodaju jer je ulozeno u njega dosta i sada je pod konac ,,. Kaze on na kraju daj mi broj mob. ja njemu kazem dajte vi meni vas mobilni pa ako se ja nesto resim zvacu vas ali za sada je mrka kapa veoma MRKA ........... jednostvano mi se ne prodaje. Nemam reci toliki auto a potrosnja mi je na zadnjih 5500 km 6,2l grad najvise ali ima dosta i polu-auto puta do Obrenovca. Druzicemo se mi jos malo ipak . Bio sam na kontroli dpf i katalizatora pre neki dan kazu ekstra je dpf (cist skroz) a regeneraciju je uradio pre 66 km, ja cuo nisam nista iskreno jer na putu za Obrenovac se vozi malo muski i muzika samo pici. Tako da sam mogao danas da ga prodam na jbn. Slap auto pumpi boze me sacuvaj.
  10. Nazalost nije , bio je u Crnoj Gori ............
  11. Samo da potvrdim pricu sto se tice naseg auta skoda yeti 1,2 tsi kad sipam bilo gde 95 auto pocinje pri ubrzanju naglom da stucne par puta pa prihvati normalno brzinu a kad sipam 100 oktana nista ubrzava ko raketa odmah bez ikakvog stucanja i ostalog. Dok nisam dosao do tog zakljucka menjao sam svecice i kablove po 2 puta. U ovlascenom mi je receno da je to samo zbog naseg jbn. goriva i da samo koristim jace .......... e sad .
  12. ok kako god da se kaze nije bitno , mozda sam se ja malo lose izrazio. ima klip na grckom portalu kako je to izgledalo bas sa tog prvog prsta , meni se sledila krv u zilama da je preslo na kopno sve bi polupalo tamo .......... . https://mondo.rs/Info/Svet/a1675489/Tornado-u-Grckoj-na-Halkidikiju.html
  13. mislim da je na prvom prstenu jutros bio tornado (grcka) a na drugom bilo malo oblacno gde su moji i sada sija sunce , kupaju se za sve pare a yeti se odmara u hladu.
  14. sve razumem , ma to ce malo biti na kolima pa skidamo. znam da ih nema bas mnogo na oglasima to godiste u m opremi. auto me bas odusevljava jer svaki dan idem sa njim do obrenovca i nazad na posao (ima oko 80 km) , potrosnja u zadnjih 3000 km okruglo 6l sa gradom u povratku i guzvama , ujutro je ok a prosecna brzina je oko 65 km pritom. inace do crne gore i nazad bila 5,8l nas troje i pun puncat stvari , nisam ga stedeo uopste gde je moglo........... .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...