Jump to content
FAS Goran

Laki21

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About Laki21

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/08/1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dušanovac

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.3 mtj 66 kw

Recent Profile Visitors

522 profile views
  1. Kupili smo pre par nedelja Škodu Yeti 1.6 dizel Ambition 2010. godište. Pitanje - ne umem da uđem u main menu (board computer). Kada držim pritisnuto ovo dugme na kraju ručice brisača (probao sam i gore i dole) ništa se ne dešava. Probao sam i sa B, takođe se ništa ne dešava, ne otvara se Glavni meni. Ovako mi izgleda konzola i instrument tabla:
  2. Vidim da u ponudi Grande Punta nakon 2011 godine, u verzijama motora 1.3 MTJ 90 konja više nema šestobrzinskih menjača? Je li moje zapažanje tačno ili se varam?
  3. Očito Kad smo već kod teme, "nova" tabla ima 202k km, a "stara" 166k. Može li se smanjiti kilometraža na novoj tako da se poklopi sa starom?
  4. GP 1.3 mtj 90 ks 2006g. Ugradio sam tempomat. Međutim, na tabli ni na indikatoru ni na displeju nije se dobijala informacija da je isti uključen (mada funkcioniše). Promenio sam tablu, stavljena je ova: Urađen je proxy, sve funkcioniše, uključujući i lampicu za tempomat i prikaz na displeju, sem prikaza potrošnje goriva. Pokazuje otprilike nešto više od duplo no što bi trebalo (nakon stotinjak kilometara 14.7 prosečna potrošnja što naravno nema veze s mozgom), a najintresantnije se ponaša kada se u vožnji izbaci iz brzine. Tada bi u normalnim uslovima trebalo da prikazujje instant potrošnju od 2.0 litra, a ovde pokazuje 50l. Kad sam primetio ponovo sam odvezao do majstora (Deki autoelktrika kod Plavog mosta, on mi je u komšiluku), čovek je spojio na sve moguće dijagnostike i svugde pokazuje da je sve kako treba, ne priakzuje grešku. Čovek kaže da i ne postoji opcija za podešavanje toga. Pošto sutra putujem na more nisam imao vremena da zakazujem kod Gorana. Neka ideja?
  5. Ne, isto se dešava pri svakoj brzini ili stajanju.
  6. Dva pitanja; 1. Problem sa ventilatorom; Ventilator na pozicijama 1, 2 i 3 radi jedva, tj identično kao na poziciji 1. Tek kada se prebaci na 4 počne da duva kako bi trebalo, shodno toj poziciji. 2. Problem sa periodičnim brisanjem brisača; Kada se brisači uključe na prvi podeok, tj na periodično brisanje, nekada rade kako treba, tj brišu na svakih 5-6 sekundi, a ponekad polude pa ili brišu kontinuirano, ili po nekom svom random rasporedu, npr malo sa razmakom, malo kontinuirano, malo po nekim slučajnim serijama. Hvala unapred na sugestijama za rešavanje problema.
  7. Pošto živim na relaciji Bg-Zg, tj. oženjen sam tamo, došla mi je žena sa kolima koje tamo koristimo, to je GP 1.3 mtjd 75 KS. Pošto sam za jutros bio zakazan kod Gorana u Altini za svoja ovdašnja kola, iskoristio sam priliku da u servisu pregledaju i ovaj drugi auto. Utvrdili su da lanac "samo što nije spao". Sada dolazimo do problema - žena mora da putuje nazad u sredu, i to sa kolima, a ovo bi trebalo da se reši pre puta. U servisu kažu da ne mogu da prime auto preko reda, ni danas ni sutra, tako da kod njih ne mogu da rešim problem. Dakle, pitanje je, molim za preporuku za neki drugi servis gde bih se obratio za pomoć. Stvar je hitna.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...