Jump to content
FAS Euroauto Goran

Bojssa

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Bojssa

 • Rank
  Il Nuovo
 • Birthday December 6

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Palilula BGD

Previous Fields

 • Garage
  Punto mk2 1.2 8V, Rav4 2.0 D4D, Polo 1.4 TDI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neka preporuka iz iskustva, šta bih trebao prekontrolisati? Dešava mi se u zadnjih mesec dana da mi već treći put crkava osigurač od ventilatora kabine. Prvi put mi se desilo kada sam probao da upalim klimu koja mu inače ne radi od kako sam ga kupio. Bivsa vlasnica mi je odmah rekla da je nije ni koristila a da ne radi.Hteo sam da vidim da li se ispraznila i da li se barem čuje kompresor u radu. Stisnuo prekidač ka unutra, zasvetlela ona lampica ali ništa ne čuh. Vratim u standardan položaj, vidim ne duva ni na ventilator, proverim, vidim u kutiji izgoreo mu onaj osigurač od 30A. Zamenim osigurač, ventilator normalno duva. Više nisam čačkao oko prekidača u položaju klime ali sledeća dva puta nakon toga mi se opet desilo da ventilator sam prestane da duva. Ja zamenim osigurač, ventilator duva normalno. Jel imao ko sličan problem? Da li je moguće da mu sam prekidač pravi kakav kratak spoj ili je nešto do kompresora, koji čini mi se i ne radi tj. kada sam ga palio nisam čuo bilo kakav šum niti promenu broja obrtaja motora osim što zasvetli lampica!?
 2. Opasan bend, Grci, spoj etno i post stoner motiva, odlično praše u lemozini.. Villagers of Ioannina City - Dance of Night Villagers of Ioannina City - Father Sun
 3. Aha, znači mora i tapacirung. A sećaš li se mora li i staklo da se vadi, kako ga vratiti u gumeni žleb?
 4. Da li je neko skidao onu keder gumu sa vozačevih vrata, ona guma koja ide oko rama prozora i drži stakla? Stara mi je pukla baš u gorwem desnom delu gde je ugao, nabavio sam jeftino drugu pa gledam sada kako to izvesti sa što manje štete.. Da li se samo spusti prozor pa se vadi stara i montira ova druga ili mora i skidanje tapacirunga, s obzirom da mi se čini da je dugačka ova guma, kao da deo ide i dole iza tapacirunga?
 5. Po bordu, trenutna potrošnja na Puntu mu je na oko 19km/L, na pređenih 500km, isključivo prigradske i gradske vožnje sa semaforima, ravnica. Zimus, ovisno o periodu i hladnoći se kretala od 13 do 14.6km/L. Tojota Rav4, 2.0 D4D, po bordu 6.6l/100km, mešovita vožnja i duže relacije sa 30% auto puta, 10% grad i 60% planinski asfaltirani putevi, uzorak na pređenih 2000km. Na oba auta u glavnom lakša noga na gasu, bez naglih ubrzavanja i kočenja, šaltanje od 2.000-2500 rpm.
 6. Kao što naslov kaže, kupujem očuvanu zadnju levu štopaljku za Puntišu 2002 sa 5 vrata, ovaj sa profilne slike. Moja štopaljka se razlepila po onim šavovima i pušta vlagu. Zatapao sam tečnom plastikom ali je sve to privremeno. Ako ko ima višak neka ponudi, dogovor preko poruka.
 7. Koristio sam ovaj Turtle wah, black flash, odlična stvar. Izdrži jedno dva tri meseca pranja i sunca i onda kreće da bledi ali je sam postupak nanošenja lak i brz. Mislim da sam ga koristio i unutra za neke plastike, pogotovo one u donjem delu oko pedala. Volan nisam mazao niti preporučujem. Tu imaš onaj crni Motipov sprej za farbanje kožnih sedišta i volana pa probaj sa njim ako ti treba za volan. Ako nemaš para za ovaj Turtle wah, improvizuj sa onim tečnim Quick imalinom sa sunđerom pa premaži i ostavi da se osuši. Po suncu se možda ne bude stegao baš baš, ipak je to imalin. Ja sa njim mažem bočne strane guma nakon pranja, lepo ih osveži, izgledaju ko nove..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...