Jump to content
FAS Goran

Dragi0123

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Dragi0123

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav,naime, imam slican problem kada upalim auto ukljucen mi je city, volan sam ode u levu stranu, prilikom voznje nemam smetnji, ali kada cekam npr na semaforu, i pustim ruke sa volana, on se sam mrducka levo desno, desi se nekad obicno kada se upali auto,da upali lampicu crveni volan, i volan bude tvrd, upalim, ugasim auto, lampica se ugasi i posle nemam problema, da li je to elektro servo ili famozni taj senzor ugla volana?
  2. Naime, kada pada kisa, sva voda mi odlazi u rezervni tocak i tu se nakuplja voda, mogu i ribice da drzim, skidani tapaciri sa strane, nasao sam na jednom mestu gde ide, tu zakrpio ali opet negde ulazi voda, voda je i ulazila na 3 stop svetlo , skinuto staro, kupljeno novo stop svetlo, stavljena guma nova, i tu vise ne ulazi, posto imam previse posla, a isto tako me previse nervira to prokisnjavanje, da li ima neki majstor mozda koji bi se bavio time u Beogradu, auto je Fiat Grande Punto, ko ima neku pametnu ideju lako resavati problem, neka pise slobodno.
  3. Oteras i ne razmisljas, ja sam cekao mesec dana jer su guzve, ali vredi. U zdravlju vozio
  4. @Loon123 Brt, ja sam 200 km dosao iz Uzica kod Gorana, resio mi problem covek za 15 min, da sam blize, ne bi se razmisljao, tu bi odrzavao auto, a realno Ns-Bg 40 min lagane voznje, i zavrsis sta imas i mirna ti glava. Meni auto prosao 3 mehanicara, kod svakog po 2 nedelje bio, i kod jednog elektronicara, takodje 2 nedelje bio kod njega, (mislli da je crkao Ecu) auto vise bio po majstorima koji su nagadjali nego kod mene.
  5. Probao sam, kada sam raskacio map senzor, pali iz prve bez problema
  6. Hvala na odgovoru,ajde sutra cu reci majstoru da proba, on tipuje da je ecu ima neku gresku, ali ja mislim da bi mnogo vise brljao, na dijagnostici samo pokazuje p0105 gresku
  7. Probao, prskao konakt sprej, mislim da je majstor zamenio map senzor ali opet pokazuje isto na kompijuteru (check engine) u voznji radi normalno ne dize temperaturu, trosi malo vise, samo ujutru ima problem na prvo to paljenje kada se vozi posle radi normalno cak i iskljuci check engine lampicu
  8. Pozdrav, imam problem tokom paljenja auta ujutru, upali check in lampicu, prvi put zavergla, drugi put upali motor, ali radi 2, 3 sekunde i ugasi sam, obicno iz treceg ili cetvrtog puta upali, iz nekog razloga ponekad pali i ventilator za hladjenje. Na dijagnostici prijavljuje gresku (p0105) , mehanicar kaze "bacač temperature" . Deo zamenjen, ali opet pokazuje istu gresku na dijagnostici i isti problem. Slabije pali, i vise mi trosi nego sto bi trebalo, svaka pomoc dobrodosla, ako je neko imao slican problem, neka odgovori kako je resio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...