Jump to content
FAS Euroauto Goran

Sedla

Members
 • Content Count

  2359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sedla last won the day on February 1

Sedla had the most liked content!

About Sedla

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 06/02/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arandjelovac

Previous Fields

 • Garage
  2002 Lancia Lybra 1.9 JTD SW

Recent Profile Visitors

5048 profile views
 1. Ajde se ti javi pre nego što dodješ sledeći put. Čisto onako, da znam. @Marko Topola @Stilisa
 2. E, od samog početka mi je to bio plan da uradim. Ali kad sam registrovao, nisam imao pop nitne ni klešta nigde u blizini, morao bih da idem u Bukovik kod ćala da mi to uradi, itd... Ovo bilo na brzinu rešenje da mogu da vozim auto, i ostade tako. Ali evo, obećavam, da ću to rešiti u što kraćem roku. Šta me briga šta će ko da misli, ja ovo radim zbog svog ćefa, a ne što se kvari. "Built, not bought." A i tera se, niš' me brini. Zar nisu tvoje reči bile "teraš kao da si je ukrao"??
 3. @Stilisa Alexa, *ebeš li šta sem mene?!? El ti žena ne da, ili šta?
 4. Ne znam. Ovo je kod drugara uzeto u zamenu. Pošto su branici isti, ista boja, sve isto osim rupe za auspuh. Pa je dogovor da se samo zamenimo glavu za glavu. @Stilisa evo namešten branik. Sinoć nisam mogao, bio mrak, hladno, a i bio sam umoran već... Da je bilo šta od ovoga bilo drugačije, pala bi zamena branika u roku od odmah.
 5. Merenje sutra, za danas sam završio sa poslom. Već sam namestio zadnji branik. I, čisto ako nekome bude trebalo: Zadnji branik za limizinu i karavana su ISTI. Nema apsolutno nikakve razlike. Isto važi i za prednji branik. I opet kao da desna cev malo "beži" u stranu. Ali dosta manje se primećuje nego ranije. Videću kad auto bude kod majstor-Bureta na dizalici, da li može i gde može malo da se našteluje to. Za sada, ostaje ovako. My OCD approves this.
 6. @Marko Topola ne diskriminiši me ovde, niko ne zna kakav je volan! Za zamenu volana, komandne table i još nekih stvarčica koje planiram, treba izdvojiti odredjenu količinu novca, koje trenutno nemam. Tako da će to malo da sačeka, za sada radim stvari koje su džabe ili izuzetno malo koštaju. Inače, mali teaser za naredne dane:
 7. @werp690 samo skinem onaj plastični poklopac sa motora, da se ne vidi da piše 20v.
 8. Nije ni meni jasno. Opet kažem, nisam ni primetio razliku izmedju leve i desne strane dok nije namešten auspuh. A sad mi to bode oči.
 9. Ma zezam se za 10ks,kakvi to. I da je stvarno dobila nešto snage, neprimetno je, ali ne verujem. A i nisam je nešto vozio da bih primetio. @Ivan BG i ja sam zagledao sinoć, što se tiče auspuha sve je na svom mestu. A i da je negde pobeglo, bila bi i leva strana van simetrije, jer je taj zadnji deo kompletno ceo nabačen na moj auto. Jednostavno samo branik nije isti na levoj i desnoj strani. Na oko izgleda, ali kad skineš poklopac, otvor je veći, i fali mu onaj kao falc i ivica kao što ima na levoj strani.
 10. Narabno da izlaze hasovi i iz druge cevi. Zar mislite da bih samo stavio onako drugu cev, da stoji za ukras?!? Uzet je kompletan izduv sa 2.4 motora, od DPF-a nazad. Nosači, one alu toplotne zaštite, žabice, sve je fabrički namešteno i kompletirano. Jedina razlika je ta što posle DPF-a cev od 2.4 ima malo veći promer od mog 1.9. Majstor je napravio reducir i uklopio te dve cevi i to je to. Auspuh je bio 100€, ruke majstoru 2000din.
 11. Ne, ne, ovo definitivno ne može da ostane ovako. Ne mogu da gledam. A znam gde ima fabrički branik sa duplim izduvom, i to u istoj boji. Samo neko da mi kaže da li je isti zadnji branik na limuzini i na karavanu?
 12. +10hp I na kraju se iznerviram jer sam skontao da moram da menjam i branik. Nije ista leva i desna strana, kad se skine onaj poklopac. A činilo mi se da je isto ranije kad sam gledao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...