Jump to content
FAS Euroauto Goran

Sedla

Members
 • Content Count

  2523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sedla last won the day on May 1 2021

Sedla had the most liked content!

About Sedla

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 06/02/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arandjelovac

Previous Fields

 • Garage
  2002 Lancia Lybra 1.9 JTD SW

Recent Profile Visitors

5569 profile views
 1. Znao sam ja da će NEKO da ubaci link ka Savinoj temi,i sve ostalo što treba... A mogao si slobodno da napišeš "lenj si" umesto "lenji li ste"... Iskreno, ne snalazim se najbolje sa pretragom na Forumu,nije da nisam pokušao...
 2. Bio sam davno kod Save na temi,ali kod njega je nešto šturo objašnjeno što se toga konkretno tiče. Ili se ja ne sećam dobro. Jedino što sam odatle zapamtio je da treba da ima dva senzora za nivelaciju,a njih par mi reklo da ima samo jedan,pa sam zato i pitao večeras,da znam šta mi je činiti za dalje. A i ko da nadje Savinu temu sad...
 3. Znaš li kako se kreće cena za to zadovoljstvo? Iz nekog razloga iste stvari planiramo za upgrade na kolima. Od prošlog leta razmišljam o crvenim pojasevima,ali sam još daleko od toga. Sve je nešto drugo preče,ili iskrsne neplanirano...
 4. Eto sa kakvim predznanjem se ugradjuju xenoni. Hvala puno za info, @Ivan Zato onda levi far ima dva džeka na sebi, a desni samo jedan.
 5. Pretpostavljam da su xenon farovi dobro naštelovani. @Ivan BG ti si mi već objasnio šta je i kako. Pitanje za nekoga ko zna bolje: Da li kod 159 postoji jedan ili dva senzora za auto-nivelaciju farova? Znam sigurno da ide jedan senzor na prednju levu,gornju viljušku,ali nisam siguran da li ide i negde na zadnji trap? I kolika je komplikacija to sve povezati da radi,ako slučajno nema već pripremljene instalacije za to? @Milutinac ti si nešto petljao sa viljuškama,sa i bez mesta za senzor za nivelaciju,tako se nešto sećam sa tvoje teme?
 6. Ostao sam dužan slike aut po danu. Obećao sam. Nisam obećao da će auto biti čist.
 7. A 'de mi nadje ovoga da mi čestita Što nije neka mladica... Zazori su savršeni,majstor ga uklopio po fabrički,što bi rekli. Večeras bio mrak kad sam je doterao,pa će biti još slika po danu, da se sve lepo vidi.
 8. Ma samo kad vidiš koliki su mu kraci šasije,sve ti bude jasno. Ja se iznenadio danas kad sam skinuo gredicu,možeš celu ruku da zavučeš unutra.
 9. Taj deo se izvio na gore, i zato se ne gadjaju rupe. Pa nije to baš deo krila, nego deo na koji se šrafi krilo. Evo vidiš jasnije na ovoj slici iznad
 10. Ne. To su kraci šasije,i oni nisu mrdnuli. Problem je ovde gore ...gde se vezni lim vezuje za krila.
 11. Nije trebalo,ali....šta je - tu je. Idemo dalje. Uzeo sam sve potrebne delove,sve što treba je stiglo. Hauba (u istoj boji) 200€. Prednji branik (u istoj boji) ali valjalo bi farbanje jer ima ogrebotine sa obe strane ispred prednjih točkova - 90€. Zato je i bio upola cene od svih ostalih koje sam našao,jer svi traže od 170 do 200€. Ali bitno da je strukturno savršen i neoštećen. Svi nosači,kačenja,mesta za žabice itd - besprekorni. I ostatak - fabrički xenon farovi,vezni lim,gredica,plastika oko hladnjaka,usmerivač vazduha, sve skupa 200€. Ostaje mi samo da u nekoj budućnosti nadjem i povežem senzore za auto-nivelaciju farova. Juče sam po onom snegu i kijametu išao za Beograd po delove,a danas mi djavo nije dao mira,morao sam malo nešto da "čačkam". Iako je sneg, uspeo sam da zamenim većinu delova. Rasturio i poskidao sve što je iskrivljeno i polomljeno,i polako.... Naravno,nije sve savršeno i jednostavno, i moraće da bude malo izvlačenja i ispravljanja. Do kraja nedelje će auto otići "na panter" gde će mu biti i zamenjena hauba i namešten branik. Kao što se vidi na slici,malo se ne gadjaju rupe za vezni lim, na samom početku krila. I tako je sa obe strane,pa sam vezni lim samo prišrafio sa po jednim šrafom sa obe strane. Ostalo će rešiti drugar na panteru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...