Jump to content
FAS Goran

Sedla

Members
  • Content Count

    2730
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Sedla last won the day on November 4 2023

Sedla had the most liked content!

2 Followers

About Sedla

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 06/02/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arandjelovac

Previous Fields

  • Garage
    2006 Alfa Romeo Brera 2.4JTDm

Recent Profile Visitors

6373 profile views
  1. Update: zupčenje vraćeno u fazu, složeno sve kako treba da bude. Motor startovan i radi kao sat. Sve je OK! Samo je pukao bio kajli na remenici bregaste, i pomerilo zupčenje za to malo. Više sreće nego pameti!
  2. Ništa, ništa...rešićemo je. Moja nepažnja, moja krivica. Umor. Nismo trebali sinoć da žurimo da spakujemo sve, nego smo trebali da ostavimo za danas kao što smo prvobitno planirali. Nema veze, dešava se....
  3. Uzeli juče drugar i ja da menjamo usisnu granu na Breri. Imam problem još od prošle godine kad su izvađene klapne i nabijeni čepovi, da ti čepovi ne dihtuju 100%, nego prolazi vazduh oko tih čepova i gubi mali deo pritiska. Jesenas još uzeo drugu usisnu, euro3, fabričku bez čepova i nikako da je ugradim. I tako, sinoć završetak posla, spakovali sve, da je upalimo i vidimo jel sve kako treba...stisnem dugme, neće da zavergla. Samo se čuje alnaser kako preskače zube, kao kad strada bendix. Drugi put - opet isto. I drugar se seti da nismo odblokirali remenicu na pumpi visokog pritiska, nismo izvadili šrafove kojima je blokirana. Rasturimo sve ponovo, izvadimo šrafove,odblokiramo remenicu, zaverglam i....poče da zvekeće i krši po motoru. Ugasio sam motor bukvalno odmah, nije radio bukvalno sekundu - dve, ali neka šteta je nastala. Dolazio mi Bure večeras, pregledao sve, misli da nije mnogo pomerila zupčenje, ali videćemo kad ponovo uzupčimo motor šta se tačno dešava. Ono što je sigurno, i prvi deo koji mora biti zamenjen je remenica na bregastoj, jer je otkinula kajli pa ne možemo da uzupčimo motor bez druge remenice. Sutra to nameštamo pa ćemo videti šta dalje.
  4. Makaze su vrh, ne znaš ti... Opaa, to su neki novi momenti? Nisam u toku.... Samo vi ćakulajte i džakajte, nemam ništa protiv. Ja bih samo da pomenem temu prezupčenog motora na Breri, i još uvek nepoznate količine štete koja je nastala. Javljam kad saznam šta je i kako...
  5. Šta god da si rekao ovde Pa vidi...nisam imao prilike da ih testiram nešto ozbiljnije, snega ove godine skoro da nije ni bilo. Što se tiče ostalog, malo su bučnije od npr Save, jer sam Savu koristio godinama unazad, na drugim dimenzijama, sada je nisam uzeo jer se ne proizvodi u 235/40/19 dimenziji. Solidno drži u krivinama do nekih 120km/h,(u zavisnosti od krivine,jelte ), solidno se ponaša na auto-putu do 200km/h... Eto, toliko ti mogu reći. Koristimo Westlake u firmi na Iveco kombijima, onim sa duplim točkovima, i te u "C" varijanti su veoma izdržljive.
  6. A nisu nas zvali... A jel to nekome bio rođendan???
  7. Eee...neće mene više niko za*ebavat što nosim opelov znak na felnama!
  8. @MiloshBg jesi li siguran da baš hoćeš sliku nogu na ramenima? Čari i radosti voženja spuštenog automobila....
  9. Imate i čistih i prljavih slika, pa kako vam drago
  10. Šta mi napraviste od teme, bokte Kako se vremena menjaju...nekad se u mojim temama pričale lovačke priče, tuđe žene pominjale, tako neke lepe stvari...a sad neke "bračne vode" i te neke poganosti @Reacher Gilt nemam nekih slika Brere, nažalost. Loša mi kamera na telefonu, razbijeno jedno od stakala na kamerama, a i ja nemam nekog smisla za fotografiju, i sve što uslikam izgleda 6 puta lošije nego što je zapravo uživo. Evo par nekih slika što imam, ali nije to to...
  11. Neće ona ništa da objašnjava. Pokušala je, pa umal' nismo raskinuli. Sad ćuti...
  12. Konačno uhvatih vremena da ugradim onaj short shifter Utisci su....pa, zanimljiva igračkica. Treba mi još vremena da se prilagodim i "naučim" gde su brzine, jer ništa nije na istom mestu . Ali da je kraći hod ručice, kraći je itekako... Nisam još, što pitaš?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...