Jump to content
FAS Goran

BaneJ

Members
  • Content Count

    708
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by BaneJ

  1. Šta bre Vi pišete ovde? Nekada ste bili avangarda (za tuning), a sada skup odrtavelih, džangrizavih matoraca itd. Na pomen Lancia, valjda je prva asocijacija Integrale ili Thema 8.32 a ne kojekakve Libre ili Tezisi. Libra i Tezis su poslale marku u zaborav. A što se tiče Wagena, pa ovo je objasnilo: Disclaimer: Mojne slučajno, neko da se uvredi, sve je šala a što se tiče krštenice, to vam je što vam je.
  2. Izgleda kao zver sa 24h Le Mann-a, tek isterana iz boksa. Možda - chrome delete? Samo mat folijom?
  3. И мене интересује крајњи резултат, кад су фелне у питању, све је дозвољено. Ево мало да заголица машту.
  4. Doteraj mu Stelvio, navozao se Libre.
  5. Metalni, reljefni ... Abarth - 1000 din kom. Fiat - 500 din kom.
  6. Bravo i Stilo (147, 156 Libra itd.) su imali automatsku dvozonsku Marelli klimu, osim klotara. To je bilo 2001. godine - tehnološki iskorak. Novi Fiat Tipo nema dvozonsku već običnu, jednozonsku koju potpisuje Mopar (ko stvarno pravi nemam pojma). Svakako skromnije, jednostavnije i jeftinije rešenje ali svićkaju displejčići, malo tužno izgleda danas.
  7. esi planirao i neku navlaku za volan, da se ruke ne znoje kad ga kidaš?
  8. Dok sam pretraživao ponudu staračkih domova i vrtića, a na kraju i ponudu suvih svinjskih kolenica za pasulj, nekako, samo od sebe pojavilo se i ovo u jednom prozoru. https://thepiratebay.party/torrent/74330525/Race.for.Glory.Audi.vs.Lancia.2024.720p.AMZN.WEBRip.x264 Prijatno, svim ljubiteljima suvih svinjskih kolenica na akciji.
  9. Kad primetiš da te ništa od evropskih taljiga ne radi, uzni si nešto ovako: ili kavan, tj. sw A Bravo, to je neprevaziđeno avto. Ni Švabo ne zna kako je Fiatu to pošlo za rukom, tj. presom. Bravo ne prodaj!
  10. Kolega, zbog pravovremene reakcije i ukazivanja na nelogičan sled postova, upravo ste ostvarili pravo na postizborni i novogodišnji popust. Inače, to je ovako trebalo da stoji:
  11. Stigli i novi, sportski ventili, 4 komada nova cena: 250e fix.
  12. Felne su našle novog gazdu, odavnoooo!!!!
  13. BaneJ

    P: Abarth stikeri

    Plastični Reljefni 1680 din. tel. 0655243143
  14. Uskoro. naoštrite torent linkove ...
  15. Kolega, imaš PP. Gume su tu za prvu pomoć, ko želi da provoza letnji set po snegu i ledu. Ne utiču na cenu. Mada, nešto, malo niža cena je moguća, po dogovoru.
  16. Originalne za Fiat Bravo. a lepo stoje i na Delti i MiTu. Uz felne idu i sitni tragovi upotrebe. Cena 230 € 7J 17 H2, ET31, 4x98 Fiat, Lancia, Mito tel. 0655243143
  17. Lepo, samo to je sve za gore, a nešto ovako za dole? https://www.italo-tuning.de/en/41387/sparco-pedal-set-settanta-3-part
  18. Druže ti si zapeo na poziciji? Teraj to kod majstora da ne zakomplikuješ još više ili evo uputstva + Al` što se tiće displeja, baš se zakomplikovalo. Inače, postoje samo dve verzije: Obe su multifunkcionalne i tzv. matrix. To matrix je tehnologija upravljanja pikselima pomoću matrice. Dakle multifunkcionalna rekonfigurabilna, manjih dimenzija, NEKE sijalice upozorenja su prebačene u donje levo polje displeja, može da se menja po želji ispis u gornjem desnom delu displeja. Neke u zavisnosti od davača mogu da prikažu pritisak u turbu, što je u stvari merenje podpritiska ispred turba i posredno pretvaranje u pritisak da bi vozač u bilo zabavnije. Polja su unapred predefinisana i pokazuju samo ono što je predviđeno. Dakle multifunkcionalna, ima veći displej od one rekonfigurabilne, preglednija je i takođe može da se konfiguriše šta želite da ispisuje od poruka.
  19. Razmatrao sam i to što kažeš ali jedina negativna strana je mala udaljenost od podloge, tj. nizak je dosta. To je u redu za asfalne puteve. Letos mi se baš svidelo bezbrižno silaženje sa puteva do najgorih plaža na moru i moram da priznam da je baš opuštajuće. Sve je ovo relativno, nije 159 skroz isključena iz potrage. Ako se pojavi neka u stvarno odličnom stanju nije problem da dobije BG tablice. Trenutno se pojavila još jedna 156 Q4 ali treba da se pogleda u kakvom je stanju i šta je sve uznemirava.. Kada mi jave preneću ovde.
  20. @ nesa 169 Nisam nameravao da prodam, auto je bio u odličnom stanju ali, ali, aliii čovek je bio uporan a to onda namešta teren za extra fiksnu, višu cenu, i tako se sve poklopilo. Sada su u igri odlično sačuvan Stelvio 2.2 i Grand Cherokee 3.0, i ovaj lepo sačuvan, vožen samo po asfaltu . oba dizeli Ali nešto se ne nalazimo oko cene, + oba motora nisu baš preporučljivi za polovne, imaju svoje loše dane, prepodneva kao i poslepodneva. Ima i jedan extra očuvan auto, malo km. Mazda CX 7 2.2 a to je osvedočeno smeće od motora, Videćemo još.
  21. Nešto drugo sam imao u vidu, od 2.200 do 3.000 ccm
  22. Alfa Crosswagon je promenila vlasnika. Interesantno je da novi vlasnik već ima A4 2.0 tdi i prilično je iznenađen kako Alfa prži. Po njegovom utisku, Alfa mnogo bolje povlači i ubrzava konstantno. Čovek je prezadovoljan i to je naravno imalo svoju cenu, dramatično ozbiljnu. Dosta novčanica je uspelo da me ubedi u svrsishodnost rastanka i još malo preko da obrišu suze sa tužnog, uplakanog lica. Komšije, isto, nevera... Uskoro nove taljige. Pošto se bliže godišnji odmori ali i haos u zemlji i svetu, moraću da izaberem nešto prikladno.
  23. Cena za beli sport a crni po dogovoru, nego oglas na brzinu i nespretno sročen, Biće korekcija oglasa.
  24. Osvežite unutrašnjost Vašeg Bravca, prelepom, sport belo/sivom multifunkcionalnom instrument tablom. https://www.polovniautomobili.com/auto-delovi/20443527/sport-kilometar-sat

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...