Jump to content

nesa 169

Members
 • Content count

  1162
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About nesa 169

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 09/11/66

Contact Methods

 • Website URL
  http://neshataxista.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Automobili

Previous Fields

 • Garage
  Ex Fiat Marea Weekend 1,6, Citroen Xsara Picasso 1,6 8v

Recent Profile Visitors

3326 profile views
 1. Na putu će svakako trošiti više. Ako se dobro sećam meni je Marea 1,6 imala približne obrtaje kao ti sad, tako da je moguće da imaš taj menjač.
 2. Tu se neke stvari razlikuju od jednih do drugih. Ja recimo prodjoh s malo vecim gumama (a pitao sam ih pre tehničkog da li može), a moj kolega je prošao sa močnim vetrobranima. Za dnevna svetla mi rekoše da može da se dobije atest, samo to košta. Bez atesta ne može. Ostalo je tako kako si napisao.
 3. Nećemo nikog cinkariti. Ja samo rekoh da je taj nešto preskočio. Nemoj zaboraviti i prskalice.
 4. Super je on, ali daleko od toga da je prvi off road bus. Pravilo se to odavno, evo recimo kineski Dongfeng: A pošto smo mi pre svega forum o italijanskim vozilima red je da vidimo i šta je dolazilo odande:
 5. Ne znam kako mogu da ne vide, mora se videti čim otvoriš haubu.
 6. Kod ovog drugog je načinjena štamparska greška jer on zapravo ima 299, a ne 229KS. Kod Mercedes kamiona je jednostavno znati koji motor ima po oznaci. Na poslednje 2 cifre dodate nulu i imate približan broj konja.
 7. Ma kakvi, plin odavno mora da bude atestiran za registraciju, a ono je bilo neko muvanje. Džaba novi propisi, Srbija je to.
 8. Delta 1.4 t jet ugradnja gasa

  Onda može i za 500 da se završi, ali opet je pitanje zbog kilometraže.
 9. Delta 1.4 t jet ugradnja gasa

  Da, skuplji je i tu čini mi se isto mora onaj što daje istovremeno 20% benzina. Bar takav ovde u firmi ide u Oktavije turbo benzin. Msilim da je to zadovoljstvo tu negde 700 - 800 laganih evrića. Za tu kilometražu ne bih se njakao. Ja inače imam plin i nemam problema s tim, ali prelazim oko 50k godišnje.
 10. Zamisli da neki od tih dođe kod nas na tehnički. Kompletna ekipa tehničara bi smesta završila na kardiologiji. Negde sam čuo da u SAD i nema tehničkog.
 11. Nalepnice sa logom firme su sporne samo ako su na staklima, a na limu jedino ako su reflektujuće. Ja sam normalno prošao tehnički s nalepnicama na vratima koje imaju logo firme i broj telefona. Kakav je na slikama na temi o mom autu, takav je i prošao tehnički. Ništa nisam skidao.
 12. Verujem da bi u Beogradu trošio i više.
 13. Nije glupo pitanje - naravno da može i ja sam upravo tako i radio pre tehničkog. Otišao sam tamo, lepo mi čovek sve spolja pregledao i tek kad je rekao da je u redu zakazao sam tehnički i posle prošao bez problema. Preporučujem da zakažete u smeni kad radi taj što vam je prvo gledao.
 14. Juče gradska vožnja s uključenom klimom sve vreme - oko 15 litara plina uredno.
 15. Opel Meriva-Naša Meri!

  Ma jesu, nema tu priče, dosta ulepšan auto. E sad tehnički, meni recimo nisu pravili problem zato što su mi gume malo veće od serijskih, ali treba pitati pre ulaska.
×