Jump to content
FAS Goran

nesa 169

Members
  • Content Count

    1578
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nesa 169 last won the day on July 27 2022

nesa 169 had the most liked content!

1 Follower

About nesa 169

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 09/11/1966

Contact Methods

  • Website URL
    http://neshataxista.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad
  • Interests
    Automobili

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Tipo sedan 1,4, Citroen Xsara Picasso 1,6 8v, oba LPG

Recent Profile Visitors

6075 profile views
  1. Ništa mi ne blinka i sve ostalo normalno radi uključujući i redovan radio. Samo mi pokaže da ne prepoznaje usb. Videću i ja da presnimim sve pa da probam tako.
  2. Veoma mi sviđa ovaj auto. Lep je spolja, a i unutra, uglavnom ima normalne instrumente i tastere, a ne kao Tesla. Ovde u Srbiji je brzo punjenje naročito zgodno jer ovde na punjačima naplaćuju vreme, a ne kilovate. Sve mi se sviđa, ali na tome će nažalost i ostati. No, srećom sviđa mi se i ovaj Tipo kojeg vozim i voziću ga ako se ništa dramatično ne bude desilo još dugo.
  3. Danas mi se opet desilo da multimedija neće da reprodukuje muziku s mog USB - a. To je pre jedno mesec dana počelo da mi se ponekad dešava. Pomaže kad izvadim USB, ugasim motor i izvadim ključ iz kontakt brave, Posle opet radi.
  4. Što se ventila na gumama tiče i meni rekoše da ima samo obični indirektni sistem i meni se par puta upalio greškom pa sam ga resetovao. To se radi na prekidaču s leve strane koji izgleda kao trozubac. Znači @StalnivozacFiata pogledaj levo od volana prekidače sad ću postaviti sliku. Ako imaš to onda su ti obični ventili na točkovima. Evo ja sam ga i obeležio strelicom.
  5. Jutros sam gledao ulje i antifriz kako stoje i videh da meni piše normalno.
  6. E, pa zato je duži prenos, zbog turbine. Razumeo sam da pišeš o benzincu jer Fiat koliko znam nikad nije imao dizel 1,4.
  7. Zovi me kako hoćeš, ali meni je lepo kad vozim opušteno i bez stresa koji donosi brza vožnja. Onda je kod tebe dosta duži prenos. Kod mene 3000 rpm bude već pre 120.
  8. Ja sam za ovih 60.000 samo jedno 5 - 6 puta bio na autoputu. Iskreno govoreći nemam ni volju. Više volim običan put, pa malo i razgledaš okolinu, milina jedna.
  9. Nikad nisam dugo vozio dugo preko 4000 obrtaja.
  10. Stavljeni su neki pojačani ventili. Koštalo je kod Cubike 180. Ruke za skidanje i vraćanje glave su bile u paketu sa velikim servisom.
  11. Završen je auto. Pošto mi je za 1000 km stizao i veliki servis urađeno je sad i to. 59000 km, krećemo u nove radne pobede.
  12. Ima dve sijalice i obe su istovremeno prestale da rade i isto tako proradile.
  13. Inače pre nekog vremena mi se upalila lampica sa slikom za tablice. To je tako svetlelo jedno pola dana i posle je nestalo. Svetla tablice zaista tad nisu radila, ali posle su proradila. Pojma nemam zašto. Možda je pomoglo to što sam nekoliko puta otvorio i zatvorio gepek. Imali su ljudi stvari pa zato. Ne znam, misterija. To je bilo otprilike negde u januaru. Nije se posle dešavalo.
  14. Kod mene nije taj momenat jer pređem sada oko 40.000 godišnje tako da imam servise i leti i zimi. Meni to isto tako bude, ali samo kad se uključi motorski ventilator, inače ne.
  15. Vozi kratko i retko, prosečna temperatura motora je niža i eto. Ja sam tačno primetio da mi zimi troši manje ulja nego leti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...