Jump to content
FAS Goran

nesa 169

Members
 • Content Count

  1550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nesa 169 last won the day on July 27 2022

nesa 169 had the most liked content!

1 Follower

About nesa 169

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 09/11/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://neshataxista.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Automobili

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Tipo sedan 1,4, Citroen Xsara Picasso 1,6 8v, oba LPG

Recent Profile Visitors

5743 profile views
 1. Imao sam veoma lep rezultat u vožnji isključivo regionalnim putevima od Novog Sada do Bijeljine i nazad. Ovo znači da bi benzina trošio oko 5, a butana mi je otišlo 6. Nikad nisam imao bolji rezultat.
 2. Na benzincu mi nikad nije propao nosač motora, ali čuo sam da kod novih trocilindraša tu već ima problema, a tek će ih biti.
 3. Ja sam vozio nemačke dizele (Opel, VW i Mercedes), pa je i tu bilo propadanja nosača motora, tako da to nije italijanski specijalitet.
 4. Da, ali to je logičan nastavak ove priče: Jeste, mogli su da stave i 5 ekrana, ali nisu.
 5. Malo smo novim presvlakama renovirali unutrašnjost:
 6. Da li ste primetili da nova Alfa 33 Stradale uopšte nema multimediju. Bravo! Čak ni volan nema dugmiće.
 7. Nisam pisao po bordu zato što on zbog plina ne pokazuje realno, odnosno pokazuje otprilike koliko bi trošio benzina. To mi je nebitno, nego po sipanju računam.
 8. Stigao sam tako i do 40 hiljada, ali pre toga su me sustigle oluje, ove specijalne kakve imamo u poslednje vreme. Ne volim da vozim po nevremenu i uglavnom tad gledam da budem kući, ali ona prva me je zatekla relativno daleko od kuće. Sakrio sam se u jednu od onih stambenih garaža i čekao da sve prođe. To mi se činilo kao dobra ideja sve dok ta garaža nije počela da se puni vodom. Šta sad? Vetar se srećom umirio, ali pljusak je i dalje bio strašan. Pogledam levo - palo drvo preko cele ulice. Desno - ogromna bara, pravo jezero koje se širilo i išlo prema meni. Šta ću, nema čekanja, biće posle još gore. I tako sam krenuo kroz duboku vodu polako. U nekom trenutku sam čuo da je nešto malo lupilo s moje leve strane, ali nikako nije bilo zgodno da izlazim iz kola kako bih pogledao. Uglavnom, prošao sam to i polako nekako stigao do kuće. Još je bio pljusak te sam sav mokar uleteo u stan. Tek ujutro sam video šta je oštećeno. Malo sam dakle zakačio prag iza mojih vrata. Ne znam šta je bilo u vodi.
 9. U gradu mi kad je velika vrućina dodaje i 2 litra. To je zato što tu dosta ima i rada na leru. Negde sam čitao da tad troši sa klimom i do 80% više. Van grada se razlika meri u decilitrima. Po onome kako sam merio rekao bih da je konkretno kod mene manje od pola litra razlike.
 10. Sad mi na ovim vrućinama ide po gradu 12 - 13 litara plina.
 11. Da, i ja sam mislio da je sigurno ulubljen i zaista sam se prijatno iznenadio kad sam video da nije. Još sam zagledao odole da nije neki nosač otišao, ali nije. Već se napravila kolona iza nas jer je prometna ulica tako da smo se rukovali i razišli. Zato nisam ništa ni slikao.
 12. Nemam štetu pa nisam ni zvao policiju. Jedino je vrat sad počeo malo da me boli. Verujem da će proći. Nije mi ovo prvi ovakav udarac. Inače udario me je takođe Fiat, samo Grande Punto ili Punto EVO, nisam siguran. Njemu je od udarca ispao hromirani deo maske.
 13. I tako stigoh do 37.000. Nije se još pojavio nijedan problem, ali zato mi se danas desio prvi sudar: Nisam udario ovaj furgon ispred, mada je bilo i šanse za to, a za ostalo videćete i čućete kad budete pogledali.
 14. Gde si našao onaj BMW?! Mislim da trenutno u proizvodnji nema ružnijeg automobila.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...