Jump to content
FAS Euroauto Goran

nesa 169

Members
 • Content Count

  1367
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About nesa 169

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 09/11/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://neshataxista.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  Automobili

Previous Fields

 • Garage
  Ex Fiat Marea Weekend 1,6, Citroen Xsara Picasso 1,6 8v

Recent Profile Visitors

4733 profile views
 1. Da trenutno nemam auto s kojim sam zadovoljan ne bih toliko čekao, ali ovako vozim šta imam pa novi kad dođe.
 2. Krenuli su, samo je pitanje modela. Recimo moj kum je pre neki dan dobio auto iako ga je naručio 2 meseca posle mene. Međutim, on je naručio dizela 1,3, a ja benzinca 1,4. Oba sedan. Meni rekoše tek jul.
 3. Ja sam naručio krajem jula, a kum početkom septembra. Kolega koji je naručio isto dizelaša krajem decembra kaže da su mu rekli jul. Nije posle pitao.
 4. Evo mom kumu napravili dizelo početkom ovog meseca iako je naručio malo posle mene. Izgleda da je s dizelima bolje, valjda zbog turskog tržišta gde su jako traženi pa ih se puno pravi.
 5. Ja nisam odustao, novi rok za proizvodnju rekoše za dve nedelje. Ajd' da vidim i to čudo. ''Slikar'' mi uredno radi posao, ne žalim se, pa se zbog toga i ne nerviram još uvek.
 6. Čak i ako nema vozila iza tebe? Da li ti imaš i prednje ili samo zadnje?
 7. Šteta. Kolega je uzeo Citroen Elize i kod njega je varijanta da je to dugmetom isključio drugog dana i više mu se nikad nije uključilo. Ima ga već više od godinu dana. Doduše, on ima neke druge nezgodacije u odnosu na Tipa.
 8. Dobro, ali postoji valjda neko dugme da ga uvek isključim nakon paljenja motora?
 9. Sad ne razumem, zar nije valjda od 2018. godine varijanta da može dijagnostika samo nešto preko interneta? Čini mi se da je nesaoct pisao nešto o tome.
 10. Da, ali zadnji je ostao, samo je prednji promenjen. Na Marei mi ni napred nije nešto stradalo. Biće da je to vama zato što brzo vozite.
 11. @Malmsteen Dobićeš. Pre par sati sam pričao s kolegom koji je uplatio u decembru, prvo mu rekoše april, a sad valjda jun. Inače njegovo iskustvo je zanimljivo zato što on i sad vozi takav auto kojeg je kupio 2017. Znači opet uzima potpuno isti auto sa 1,4 motorom. Kaže da je zadovoljan, uostalom verovatno bi uzeo nešto drugo da nije. Prešao je 130.000 km. Uglavnom po gradu jer je taksista kao i ja. Ulja kaže da malo troši, ali nije strašno.
 12. Biće, biće. Samo u mojoj firmi najmanje nas četvorica čekamo. Kia/Hyundai dozvoljavaju ugradnju plina bez gubitka garancije što je mnoge privuklo + kratak rok isporuke. Škodu tradicionalno vole, mada mnogi imaju problema, naročito kolege koje su uzeli s DSG menjačima. Sam menjač je odličan, ali softver brljavi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...