Jump to content
FAS Euroauto Goran

jevta

Members
 • Content Count

  431
 • Joined

 • Last visited

About jevta

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  NS

Previous Fields

 • Garage
  Freelander TD4 & Suzuki strom 650

Recent Profile Visitors

5036 profile views
 1. To izbacivanje iz upotrebe smo videli sa biciklovima sa pomoćnim motorom. Odjednom su promenili kategoriju posle 50+godina.I nešto što je bilo trajno više ne može uopšte
 2. Šta su predrasude. Vozi neko auto od xx konja i smatra da neki motorciklom nema dovoljno mesta za preticanje. Percepcija preticanja motorom i autom su dva sveta. Ovaj motor što sad vozim obiđe brže od 85%auta a onaj prošli od 99, 5%. To što se iz auta vidi je samo deo onoga što se vidi sa motora.
 3. 1000 km i nije neki put.Teraj to samo ga nemoj previše opterečivati na 3-3,5 hiljade dolij ulje ako treba i ne brigaj.Da i prati temeperaturu konstatno
 4. Male razlike postoje ii u istoj dimenziji različitih modela i proizvođača.
 5. To je zbog elektronskog uključivanja pogona kada su različite dimenzije očitava kao nejednaka podloga i uključuje pogone kad ne treba. Ima ona priča sa BMW kada zbog bušne gume stavi ćopavca i pobrljavi elektronika a od servisa do servisa sve dok ne dođe do vulkanizera koji mu objesni zašto mu je auto pobrljao.
 6. https://www.wheel-size.com/
 7. Putovanje motorom je jedini preostali vid slobode.
 8. Popeće se 1,2 svuge samo malo sporije u nižem stepenu prenosa
 9. Ima na motorima klapna koja može da se koristi,radi na motorić i sajle.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...