Jump to content
FAS Euroauto Goran

Martin

Members
 • Content Count

  3013
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Martin

 1. Sigurno jeste. Znam kako je kod mene kad krenem da se vozikam po gradu, a napolju minus.
 2. Da je leto, bilo bi manje bar za litar. Samo prilikom tih paljenja u mestu, zgutala je par litara.
 3. Jel ova Croma u pitanju? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17657590/fiat-croma-150k?ref=search-normal&position_ref=16
 4. Uf, mogu misliti kakav je osećaj. Nezgodno kad na granici zakaže prozor. 'Oće li sređivati Partizanski put, šta kažu? Ponovo počinju rupe da se pojavljuju.
 5. Možda na proleće, vidiš kakav mi je auto. A iskreno da ti rečem, nešto mi se ne ulaže u poliranje. A i u Oborskoj stalno gužva, naročito oko Dinčine apoteke.
 6. Ma ovo okolina Bačke Palanke, a blato je pokupljeno na Fruškoj Gori. Pa kad sam prelazio granicu, Hrvatski graničari počeli da me lože - Druže, malo ti je auto zaprljan. A 20 km pre grane prošao kroz govna, bukvalno. Grozno šta traktoristi rade po putevima, a grozno je i to što nadležni ne reaguju. Hrvati npr, peru puteve, verovali ili ne, bar ove oko Iloka. @db_polishda SM, Mala Bosna.
 7. Nema ništa od letnjih guma najmanje mesec dana, gledajući dugoročnu prognozu.
 8. Prljav auto? Hold my beer. Pa moja Croma je ovakva svaki dan.
 9. Al se ovi krljaju. Pomislih da nije neka šira okolina Moskve.
 10. Taman posla tebra! I Croma ima odlična svetla, ali nekako mi je bixenon za kola "must have".
 11. Aha....čekam poziv, daleko je Karađorđevo.
 12. Nemam ja ex firmu. Samo sam garnizon promenio.
 13. Gde radiš kad si primio fajzera? Ja još uvek čekam da me zovu?
 14. Sve dalje od Vindzora, nije ona Engleska za koju svi znamo.
 15. Za mene lično, odavno česta situacija kao kod kombija, stoga izbegavam preticanja na mestima gde su uključenja kao ova ovde. A ako se nađem na mestu Pežoa, pogledam u obe strane, a ako je neko krenu u preticanje (što skontam po žmigavcu), propustim ga.
 16. Daj neki savet oko pranja - i kod mene je stanje katastrofalno. By the way, čestitke na kupovini. Da te služi kao Libra, i bolje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...