Jump to content
FAS Goran

Martin

Members
 • Content Count

  3317
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Martin

 1. @ortakovOdličan posao. Još bolji efekat bi postigao lepljenjem alubutil ploča. Jer najbolje je kombinovati materijale za pun efekat. Ali i azmafon je odličan. Nije skup i ako za par godina propadne, lako se zameni.
 2. Nema ni tu neke nauke, sve je to isto. Isplati se garancija, nemojte to dovoditi u pitanje.
 3. U Sremskoj Mitrovici, kod jednog elektroničara. Ali ovo bi mogao da ti uradi bilo koji ozbiljniji servis koji se bavi remapom - revochip, protunnig, chiptunning Mančić....
 4. Ovde je mapa jedini i najveći problem. Problem ćeš rešiti tako što ćeš auto odvesti kod nekog ko zna da odradi remap nakon ukidanja DPF a da pri tom ne obriše većinu parametara potrebnih za dalji pravilan rad motora. Imao sam sličan problem na Cromi pa sam rešio tako što sam ponovo remapirao - ubačena fabrička mapa i ponovo softverski ukinut DP filter. Od tada, nikakvih problema, pa ni kod novog vlasnika.
 5. Imao sam sličnu situaciju zimus sa novim gumama i felnama - vulkanizer demontirao i ponovo montirao gumu na felnu i montirao nov venti. Za početak probaj to uradti.
 6. Ja ga zovem ženomobil. Ali rado bih ga i sebi kupio.
 7. Tipično za kvalitetne folije. Tako sam skidao Llumar u januaru 2018. sa Maree, koje su ugrađene 2013. godine.
 8. Za ovo što zovu vozilima koja su prešla do 200000 km, iz aviona se vidi da su prešli pola milke.
 9. Punto i Clio trojka i nisu baš za poređenje. Vrhunski auto, isti samo sa 3 vrata sam pre tri godine uzeo ženi. Po gradskoj vožnji u SM, ne prelazi 7 litara benzina. Jedina mana 1.2 75 ks jeste što ne ide uz brdo i kratak peti stepen prenosa (120 km/h na oko 4000 obrtaja).
 10. Martin

  Garaža

  Ako ćeš izolaciju - bolje odmah uzmi sendvič panel.s Nek' si stavio armaturu, to je obavezno. Stiropor se lepi za metal sa niskoekspandirajućom purpenom. Nemoj stavljati mineralnu vunu, samo stiropor na ovakvu vrstu objekta.
 11. Martin

  Garaža

  Mene je nadstrešnica, 5.5x2.5 koštala 200€ - 100€ kutije 4x4cm i pokrivni lim (samo krov, bez stranica). Ali to je bilo 2016. godine. Sada je to bar 350€. Samo napred. Anketi su odlični, ali mogao si iste samo ubaciti u ploču - izbušiti rupe pod uglom i zavariti za stubove. Nema to da mrdne. Ploča je sasvim dovoljna za auto i neki lagani montažni objekat.
 12. Gume skinute sa moje Dačije, oko 4-5 mm šare, nisi krive, ne tresu, mogu se sigurno voziti još jednu sezonu. Cena 8000 rsd, moguća dostava za BG.
 13. @wiyilob697@in2reach.com Točak od 14" ne može da se spakuje napred, ali može pozadi. Ja imam ćopu 14" i dve manje dizalice. Nisam imao potrebu za rezervnom, ali istu planiram da postavim pozadi. Nemoj razmatrati 105/70/14 jer je točak baš premali za Joggera.
 14. Imam baš dosta km sa zimskim, od novembra do februara prešao 15000km, zaista nikakvih problema. Prošle nedelje sam uzeo 4 letnje Sailun, prvi utisak nakon cca 1000 km - čini mi se da nisu baš dobre kao zimske, ali videću kad još malo otopli. Takođe, velik otpor kotrljanja, ali izuzetno udobna i tiha guma.
 15. @AxicImam baš pozitivno iskustvo sa zimskim Sailun gumama. Odlična u svim uslovima vožnje - kiša, sneg, suvo - nikakvih problema nisam imao. Tiha je, udobna je. Jedina mana je što je teška i ima veliki otpor kotrljanja što dovodi do veće potrošnje (kod mene potrošnja bila veća čak i preko litre).
 16. Većina novijih dvo i trocilindraša poseduje plivajući zamajac.
 17. U bliskoj familiji imamo jednog Logana, 0.9tce na plin sa 450000 km, 2017 godište. Ništa mu ne fali. Ja imam 1.0 tce, 2021. godište, na plin, mesečno prelazim oko 4000km. Za sad je sve kao prvog dana. Oba dva idu, brdo ne osećaju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...