Jump to content
FAS Goran

Vule

Members
 • Content Count

  2277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Vule last won the day on November 6 2017

Vule had the most liked content!

About Vule

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 10/12/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG / NS

Previous Fields

 • Garage
  Octavia A7 TDI / MiTo 1.3 Mjet

Recent Profile Visitors

13866 profile views
 1. Mislim da je najbolje da uopšte ne napišem šta mislim o Okonu
 2. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Ma nije on svakako, nego njegovi navijači, baš sam juče naleteo na fejsu na neki članak o tome kako je Rasel pobedio Hamiltona i onda se javlja Lulu fanboj sekta sa detaljnim objašnjenima kad je tačno šta Hamilton testirao a Rasel nije Jednostavno se dečko bolje snašao u lošem bolidu, Luisu je trebalo vremena da uhvati ritam. I ne znam zašto svi spominju kako je Rasel pobegao u prvom delu sezone pa ga ovaj kasnije stizao kad je "prestao da testira", na polovini sezone prednost Rasela je bila 9 bodova, na kraju sezone 35 bodova.
 3. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  To znam, ali mi je to sve prazna priča dokle god tim to zvanično ne izjavi, i više mi zvuči kao pravdanje Hamiltona što ga je Rasel odrao u prvoj sezoni. Možda i grešim, ali opet kažem, ta nagađanja ne znače ništa.
 4. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Da li je tim to zvanično negde izjavio, to nisam ispratio?
 5. Pa ovo je sinoć i trebalo da se završi 5:0, obzirom na šanse i igru koja je prikazana. Ali dobro, idemo dalje, svakako znamo od starta da druge dve utakmice treba da pobedimo, ovu ne moramo, pa da vidimo.
 6. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  U toku same sezone je možda imao više prilike da testira, ali isto tako, na samom početku dok još nisu znali gde se nalaze, Rasel se definitivno bolje snašao sa novim bolidom. I Rasel će sigurno biti brži sledeće godine nego što je bio ove, ima više iskustva, bolje je upoznao auto i tim, biće zanimljivo
 7. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Ono sto je najbitnije u celoj toj prici je da je prvi mercedes oprao drugog mercedesa
 8. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Da ga je narcis propustio, opet bi završio sa plus 1. A što se ove trke tiče, šta je mogao Maks da uradi? Lekler je jednostavno imao tempo i ne postoji nikakva garancija da ne bi prestigao i Maksa kada bi mu se dokopao DRS-a. Pre nego što neko spomene prošlogodišnji Abu Dabi i Perezovu uslugu dok se branio protiv Hamiltona, da li se sećate šta je bilo nakon što je Maks sustigao Luisa? Ništa, opet je Luis pobegao, jer je imao bolji tempo, kao što je Lekler imao bolji tempo od Pereza danas. Na stranu ono što se desilo na kraju trke prošle godine, da nije, Hamilton bi pobedio sa 15 sekundi prednosti u odnosu na Maksa i džaba sva Perezova odbrana. U prvom stintu danas su imali 1-2, gde Perez konstantno gubi vreme u odnosu na Maksa i Lekler ga sustiže. Ista priča i u drugom stintu, uz poneku grešku Pereza na kočenju Lekler dolazi do DRS-a, tada Čeka sklanjaju u boks jer drugog rešenja nije bilo, i opet na svežim i mekšim gumama ne uspeva da ga stigne i prestigne do kraja trke. To je nešto što bi Luis uspeo, što bi Maks uspeo, što bi Alonso uspeo, to je čak i nešto što bi Sainc uspeo protiv Hamiltona da ovaj nije odustao, ali Perez nije uspeo, jer je gubio vreme sa Hamiltonom, gubio vreme sa blokiranjem na kočenju, gubio vreme sa Albonom i Gaslijem. Skidao je 5-6 desetinki po krugu a morao je da skida sekundu. To je ta razlika o kojoj pričam i to nešto što mu jednostavno nedostaje. A ako pogledamo i odnos timskih kolega prve 4 ekipe: Maks - Perez +149 Lekler - Sainc +62 Rasel - Hamilton +35 Okon - Alonso +11 Jedino je Maks razneo Pereza i tu nije bilo dileme nijednog momenta, ostali su bili na nož većinu sezone i u 2 trke je moglo da se promeni sve.
 9. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Jeste, baš je zbog njega izgubio drugo mesto, nije imalo nikakve veze sa tim što je bio spor veliki deo godine? 2 boda iz Brazila ništa ne bi promenila, on i u odlučujućoj trci za drugo mesto jednostavno nema tempo, 3 desetinke je zaostao u kvalifikacijama za timskim kolegom uprkos tome što mu je ovaj pružio zavetrinu u drugom pokušaju, a u trci bi stradao od Leklera sve i da su imali istu strategiju, bio je sporiji, pravio je greške i uništio bele gume sa par blokiranja na kočenju, morali su i strategiju da mu promene jer bi ga Lekler preskočio u čistom duelu na stazi. Perez jednostavno svojim vožnjama nije zaslužio drugo mesto ove godine, ali najlakše je sad uhvatiti se za Maksa i njegov potez iz Brazila. Malo vrtim film i prisećam se samo nekih trka gde sa kumom komentarišem dok gledamo, Perez ne uspeva da se odlepi od Mečke koja ima 2-3 desetinke po krugu sporiji tempo od Maksa, ne uspeva da prestigne u direktnom duelu nikoga iz vodeće petorke, u kvalama standardno zaostaje 2-3-4 desetinke za timskim kolegom, forma mu varira od staze do staze, od vikenda do vikenda. Nije to to. I tačno je tu gde i treba da bude na kraju, što je svakako sramota ako uzmemo u obzir sirovi tempo u trci koji je RB imao ove godine.
 10. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Bice bolji Merc u trci sigurno, cisto sumnjam da oba Ferarija mogu da zavrse ispred njih, pojesce gume. A za RB sa ovim tempom sve osim 1-2 ce biti neuspeh.
 11. Vule

  F1: Abu Dhabi 2022

  Na zapadu ništa novo
 12. Vule

  F1: Haas tim

  Ovo je više bilo u nekom tužnom tonu, a to je sve samo ne tužno

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...