Jump to content
FAS Euroauto Goran

Vule

Members
 • Content Count

  2184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Vule last won the day on November 6 2017

Vule had the most liked content!

About Vule

 • Rank
  Prominente
 • Birthday 10/12/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG / NS

Previous Fields

 • Garage
  Octavia A7 TDI / MiTo 1.3 Mjet

Recent Profile Visitors

13756 profile views
 1. Cenim da će RB ovde da raznese konkurenciju.
 2. Vule

  F1: Kanada 2022

  Jeste, ima onboard snimak, zasluzena kazna.
 3. Vule

  F1: Kanada 2022

  Tačno 2 godine, 2002. i 2004, jer su samo tad imali dominantan bolid i lagano uzeli titule. U sezonama 2000, 2001, 2003 je borba bila itekako velika, čak je čini mi se sezona 2003 odlučena u poslednjoj trci i u par bodova. Daleko od dominacije. Za razliku od njih, Mercedes besramno dominira celih 8 godina, a ako računaš i pripremu za hibridnu eru i tehničke direktive koje su imali pre svih, testove guma koje su radili u tajnosti, čitavih 10. Ne znam da li si pratio F1 u eri Šumahera, cenim da jesi. Da li se sećaš koliko pokušaja je bilo da se ubije dominacija Ferarija od strane FIA-e? Toliko je ljudima bio trn u oku da je bukvalno svake sezone menjano po jedno fundamentalno pravilo, menjan je sistem kvalifikacija, menjana su pravila o gumama, aerodinamika, guran je Michelin koji su vozili McLaren i Williams, ali bukvalno sve je rađeno PROTIV Ferraija kako bi se konačno zaustavili, pa su to napokon uspeli 2005. godine kada su zabranili menjanje guma u toku trke, zamisli to pravilo ej? I to baš zato što je Michelin napravio pneumatik koji može da gura celu trku a Bridgestone nije umeo. Misliš da bi Alonso bio dvostruki šampion da je Ferrari guran od strane FIA-e tada? Ne bi imao nijednu titulu a Šumaher bi sada imao 9 ili 10.
 4. Vule

  F1: Kanada 2022

  Nije sad već prethodnih 10 godina. Niko nikada nije imao ovoliku političku zaleđinu i odvratno otvorenu podršku toliko dug period. I taman kada misliš evo, završila se njihova era, konačno nisu uspeli da naprave konkurentan auto, oni umesto da zasuču rukave i takmiče se na stazi, oni opet pokušavaju druge da uspore jer nisu uvek prvi.
 5. Vule

  F1: Kanada 2022

  U prevodu, patosiraćemo bolid u Azerbejdžanu da nam vozači dožive potres mozga i da slome kičmu pa ćemo da se žalimo FIA-i kako je to sve nebezbedno, a onda ćemo da vidimo kakvu direktivu će da donesu, možda uspore ostale timove da mi možemo da stignemo. Btw ne znam ko je primetio dodatno ojačanje poda kod Mercedesa na FP1 i FP2, to je doneto kao opcija da se instalira tek par dana pred trku, gde su jedino oni već imali spremno rešenje, već su se Binoto i Horner javno zapitali odakle im takve informacije i taj nacrt... Dakle, opet muljanje kao i prethodnih 10 godina, samo da vidimo da li će da urodi plodom i ovaj put.
 6. Vule

  F1: Kanada 2022

  Rizik u kvalifikacijama sa softom je bio ogroman, ali je isto tako mogao i da se isplati - da je mogao da prođe po suvom delu, uzeo bi pol, ali su i sami bili svesni toga da će verovatno da bude na začelju Q3 dela ukoliko propadne pokušaj, jer su svi postavljali sve bolja vremena kako se kraj sesije bližio. Isto tako, siguran sam da je i sam Rasel prihvatio ovakvu taktiku, da su ga pitali da li misli da može na softu, nema šanse da je to bilo naređenje inženjera. Tako da ono, probali - nije uspelo, idemo dalje, niko tu nije žrtva, Rasel samo neka nastavi da vozi ovako kako vozi i pobeđivaće Hamiltona i ubuduće.
 7. Vule

  F1: Kanada 2022

  Max je bio pod pritiskom koliko i ja kad sedim na poslu, pijem kafu i kucam ovu poruku Celu prošlu sezonu je vozio pod većim pritiskom, ovo mu je bilo lagano krstarenje do cilja, Sainc ne bi mogao da ga obiđe da se vozilo još 200 krugova. Generalno baš dosadna trka, ali bar su kvale bile zanimljive. Alpina podbacila žešće sa taktikom za Alonsa, Mercedes opet maksimalno iskoristio odustajanja i probleme vodeća 2 tima, Haas je tužan sa trkačkim tempom i pouzdanošću a spremali su se 2 godine za ovo. Tsunoda je ipak vozač dana, izletanje na nivou Latifija i Strola, svaka čast dečko, iz boksa pravo u ogradu.
 8. Vule

  F1: Kanada 2022

  Plus 10 pozicija
 9. Vule

  F1: Kanada 2022

  Nažalost, još uvek ni na jednoj, neću ove sezone ni moći, ali sledeće godine palim u HU čim izađu karte za kupovinu.
 10. Vule

  F1: Kanada 2022

  Da da, Ferari takođe ima da na*ebe, kao i McLaren... Videćemo za ostale, RB mislim da neće ništa morati da menja i da smo, barem za sada, završili sa Ferarijevim tempom u kvalifikacijama, i da ćemo gledati malo dosadan period sa RB 1-2 u svakoj sesiji u kojoj to budu hteli. Ono što mi je takođe super drago je da se ponajviše na zahtev Mercedesa donela neka odluka / promena, ali sam siguran da ni sami nisu sanjali na koji način će to biti implementirano, pucali su sebi u obe noge.
 11. Vule

  F1: Kanada 2022

  Baš da vidimo šta će nova regulativa oko poskakivanja doneti, da li će Merc da ispadne u Q1 ili će uspeti do Q2 da dogura? Rasel možda iscedi i neki Q3...
 12. Vule

  F1: Red Bull

  Zbog ovakvih likova kao što su Jos i Helmut ljudi masovno mrze RB.
 13. Vule

  F1: Ferrari

  Sjebali u Užicu prethodni remont... Sad hibrid moraju da prave
 14. Upoređujući sa slikama iznad, učinilo mi se da radi nešto drugo

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...