Jump to content

Bingodalton

Members
 • Content count

  1971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Bingodalton last won the day on July 21

Bingodalton had the most liked content!

1 Follower

About Bingodalton

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Grande Punto 1.9MJET Sporting

Recent Profile Visitors

2448 profile views
 1. Kia Stinger GT

  63.000, pa nisu normalni!
 2. Nisu nase, ali su ulice. Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 3. JTDvsTDI

  Ako neki automobil ima bolje vreme 0-100, ne znaci nuzno da ce biti ispred onog drugog u trenu kad dostigne 100km/h. Automobili ne ubrzavaju linearno i bas u tome je razlika nekada. Moguce je da automobil koji ide za 10s do 100, nakon tih 10s bude iza automobila koji ide 11s do 100, ukoliko taj drugi bolje ubrzava pri manjim brzinama. Primer: Automobil 1 do 100km/h stize za 10s potpuno linearnim ubrzanjem Automobil 2 do 100km/h stize za 11s, stim sto do 60km/h stize za 5s linearnih ubrzanjem, a od 60 do 100 za 6s takodje linearnim ubrzanjem, naravno manjim. Auto 1 nakon 10s prelazi 138m (100km/h) Auto 2 nakon 10s prelazi 148m (93km/h) Sa drugacijim ciframa, ne toliko drasticnim, moze da se desi da je sporiji na papiru za duzinu ili pola duzine ispred u realnosti, na oko 100km/h.
 4. Nije to Bravo, ti je Punto Punto Punto Punto
 5. SAAB istorijat

  To je 9-3 Imas i mutanta Subaru-Saab, tj Saab 9-2X (Impreza). Nijedan od Saab-ova se nije bas ni proslavio enormno. Specificni automobili. Motori starije generacije su im bili ipak jaca strana. Sta je tu je, vise ga nema.
 6. SAAB istorijat

  Ma ne fali njoj nista. Nego ne vidim razlog sto su nastavili da rade na osnovi GM-a. Smek totalno izgubljen. Stari 9-5 i 9-3 imaju svoju dusu, naravno to su zastareli automobili za danasnje standarde, 9-5 je imao restyle, ali je ipak star model. Kad Saab radi u saradnji sa nekim (a radili su na istoj platformi sa Alfom, Fiatom i Lanciom (164, Croma, Thema), oni svoj automobil dodatno ojacaju i promene mnogo toga. Bude to skupo, ali i dobro.
 7. Funny photos

  Taj sa psom je ove godine opet bio u Blicu, kao i prosle. Ne znam sta da kazem, izgleda da mu je taj pas sve u zivotu kad ga vodi svuda, a devojke nema.
 8. SAAB istorijat

  Saab je bas izgubio svoj sarm. Napravili od njega Vectru i Insigniu. Motore ne bih komentarisao, jedino dobro sto su dobili Fiatov motor. GM kao da mazne dobre stvari, a uvali govna drugima.
 9. SAAB istorijat

  Gde god se GM umesao sje...o je stvar, kao kod Saab-a recimo.
 10. Audi Q9

  Ne, nije Urus.
 11. Trkalice sa oglasa

  Verujem da je momak potpuno iskren. Bar tako pise.
 12. Njih najredje rasklapa. Kad rikne jedna, oni voze samo sa drugom turbinom. Salu na stranu i ja mislim da je najbolji izbor. Turbine nisu sa varijabilnom geometrijom i motor je apsolutno proveren i sa manje bolesti od 2.0. Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 13. Original diode covek stavio, iz Holandije. Mora da je glavni u Topoli, svi zele da se slikaju sa njegovom Alfom koju ne treba porediti sa obicnom. Toliko agresivan body, za tih mizernih 105ks. Ne shvatam. Ovo nije GTS vec FF. Sent from my SM-A510F using Tapatalk
 14. BMW e60 525d M Sport

  Propust je propust, sto je nedopustivo.
 15. Bio ja da pitam za tehnicki tamo gde ga radim. Kazem sire mi gume za 1cm, on gleda i kaze ma nemas brige. Jedino ako mi ne cese negde pa meni smeta. Za auspuh me pitao jel fabricki (video sam kraj lonca), to sam potvrdio i da nemam kat. Stakla zadnja fabricki zatamnjena pogledao oznake i kaze nemas brige nikakve. Za belezenje kilometraze i ono 2 puta godisnje kaze nema sanse, ovo su napravili i uboli, nece dalje zakerati. Sent from my SM-A510F using Tapatalk
×