Jump to content
FAS Goran

deda_bojan

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About deda_bojan

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/11/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sremska Mitrovica

Previous Fields

  • Garage
    Peugeot 308 1.6 hdi (109ks), Fiat Scudo 2.0 hdi (140ks), Fiat Fiorino 1.3 mjet (95ks)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. jesu parnjaci, Volvo je baziran na Fokusu zapravo. Meni se Fokus mk3 restyle verzija mnogo sviđa i gledam je, samo što je teško ubosti da bude dobra oprema, a da je manuelni menjač.
  2. Samo neka izbegava automatski menjač u ovoj generaciji Fokusa, to je najbitnije, skoro sam čitao čak i da je grupa nezadovoljnih korisnika istih podnela grupnu tužbu protiv Forda. Pošto im nikada nisu radili kako treba, i nakon silnih intervencija u ovlašćenom. Taj 1.6 benzin mislim da troši malo više nego što se očekuje, ali me nemoj držati za reč. Kanal АвтоСтронг-М na youtube-u ima klip o Fokusu, čisto sa mehaničke strane, imaju titlovi na engleskom pa neka kum pogleda obavezno.
  3. Ima li neko da je sipao Total u 1.3 mjet EURO 5? Ja sipam u moje HDI motore 5W30 INEO koje je ACEA C2, a piše da ispunjava i Fiat 9.55535-S1 standard. Razmišljam da li da ga sipam i u FIorina.
  4. Na FIorinu mi se potrošnja smanjila za pola litre od kako je otoplilo, sada je 5,3 l u proteklih mesec dana (po bordu i čep - čep). Gradska (SM i NS) i međumesna vožnja. Dok se 1.6 hdi drži na 5.2 l u protekla 4 meseca (čep - čep), na relacijama kao i Fiorino, plus možda 20% max autoputa.
  5. Ja sam jednom uživo gledao Peugeot Bipper uvežen iz Italije, pitao gazdu za broj tablica, kao ne zna, negde među papirima ima. Kao da mu se javim kasnije pa će mi poslati. Javio se ja ali tablice nisam dobio, odmah mi je bilo jasno koliko je sati.
  6. Na Mol pumpi na autoputu kod NS-a uredno na panou stoje sve cene ali pistolji za obicam dizel i obican benzin vezani kanapom, kazu da se ne smeju tociti. U Subotici slicna prica na Mol-u, jedino je ovde samo pistolj za obican dizel vezan kanapom.
  7. Ovo je cena sa NIS-a kada se obračuna popust sa kartice lojalnosti, iz nekog razloga tako iskucaju popust.
  8. Zato i kazem, nikad ne znas sta ce se desiti, ako vec imam izbor, onda cu izabrati motor koji ce izdrzati takve stvari. @Ivano Ko se opekao na skupe popravke na motoru, taj ide na siguricu
  9. Ne znam koliko je star, ali mislim da on taj auto nema duže od 2, 3 godine, a pošto je on radio veliki servis, ne bi trebao biti stariji. Baš zbog toga što kupujemo često mačku u džaku čak i kada želimo bolji kvalitet, treba razmišljati o svemu. Svi 1.4 8v ili stari 2.0hdi, kod njih se ništa ne desi kada budepne kaiš
  10. Evo kolegi skoro pukao zupčasti kaiš na Astri H, mislim da je 1.7 ISUZU. I to na 20 i nešto hiljada, kvalitetan kaiš. Tako da nažalost treba biti spreman i za takve situacije, nikada ne znaš.
  11. Sipao sam na Molu aditivirani dizel nakon običnog iz Bosne, primetio sam malo tiši rad dizni koje verovatno jesu u problemu, ali jeftinij emi je ovako da preglam nego da se otvorim mnogo stotina evra za nove.
  12. @OMP Stric koji je mehaničar mi je spominjao prošle godine isto da je 8v bolji, ali ne mogu da se 100% setim zašto, nešto mi kao da je glavu ili ventile spominjao da su problematični, nisam siguran. On mi je rekao iz iskustva.
  13. Uplatio sam juče članarinu i popunio formular, ali nisam dobio nikakvu potvrdu na mejl i dalje. Da popunim prijavu ponovo ili samo da budem strpljiv?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...