Jump to content

ivan.ik

Members
 • Content count

  13355
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ivan.ik

 • Rank
  Abarth
 • Birthday July 7

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Stilo 1.9 JTD MW Dynamic

Recent Profile Visitors

33371 profile views
 1. Euroauto info

  Samo da pohvalim ekipu iz Euro Auta. Maksimalno profesionalni , uvek ispoštuju ono što se telefonom dogovorimo. Nikad problemi, reklamacije i slično.
 2. I još da dodam sistem je dobro ozracen, palise ventilator kad na leru postigne radnu temperaturu i cim je pređe onda se pali.Imao sam priliku da mi jedan ( MAJSTOR) ozraci sistem, odmah mi je u voznji podigao temperaturu malo falilo da ode u crveno, a rasprsivac za plin se zamrzo, a brzo nakon toga su krenuli problemi sa paljenjem.

  Da mozda zbog toga imam i sad problem sa plinom jedva u 5 ako mogu da dostignem 100 ma sat a papucica za gas pritisnuta do daske. Da nije otisla membrana zbog toga?

  ŠTA mislite?

 3. Boot open nije ni postojao dok ........... ali opet cenim i imam zahvalnost za rešen problem. Ali tu nije radio WD već sečice. A opet te slabo služi pamćenje opet nije bio WD već Brake Cleaner Wurth i nije za EGR već za protokomer i MAP. WD ne bi ni u ludilu koristio. Ali opet imam i za to kao i u prethodnom zahvalnost. I pamtim naravno. Što se tiče googla tu stvarno ima puno stvari ali ima i kod pravih majstora koji hoće da podele znanje. Što se tiče Neše nemam samo ja poverenje ali opet ja nisam čuo niti jednu kritiku na njegov rad. Srećom nemam ni neke probleme pa se i ne družim puno sa majstorima. Vezano za SKF stvarno nikad problemi niti reklamacije tako da se njega ne odričem. Ipak pouzdam se u onog ortaka i njegovu nabavku tako da dodatni info nije potreban. Kuvalja samo malo poradi na kulturi komunikacije. Da zaboravih što bi majstoru bilo teško i onako mora da skida rukavac da potroši 10 minuta da izgradi stari ležaj i ugradi novi ? Mada ovako mali rizik da bude kriv rukavac, loša glavčina ........
 4. Što se tiče ležajeva imao sam ranije iskustvo sa bofl ležajevima koji nisu trajali 7000 već celih 5000 km. I to se ne bi desilo da je rađeno kako sam mislio već poslušao ortaka kako je glupo da bacam pare na SKF. Znam dobro kako se menjaju ležajevi , kako se izbijaju nikakva nauka.
 5. Put u Grčku preko Makedonije / Bugarske

  Bitno da si u jednom danu završio putovanje.
 6. Gedora stajling

  Ovaj se ovih dana vozi bez prednjeg branika. Bila setva pa orao negde ?
 7. Objasnio je u drugom pasusu. Pročitaj još jednom biće ti jasnije.
 8. Ovaj baš nije imao sreću. Koja je verovatnoća da ga zgazi auto kome nije povučena ručna ?
 9. Ma OFF BRE!

  Čovek dileja Lilly i Nivea su ga malo iskoristili
×