Jump to content
FAS Goran

Vidoje

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Vidoje

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat stilo 1.9 mjet 120ks
  1. Hvala na odgovoru. Pa da, svakako i moja logika je takva kao sto ti kazes. Inace i ia sam bio resen maltene na nevidjeno da ga uzmem :-D ali svakako me je taj detalj pokolebao i stvorio sumnju. Iako sam ja to u glavi verovatno preuvelicao do te mere da to dimi ko furuna :-D a covek je rekao da ne dimi konstantno vec je jedva primetno to uocio prilikom paljenja. Na stranu enterijer i exterijer, ali ipak motor, turbine, dizne, to je ono glavno sto treba da bude dobro i sa cim se ne bi zezao sa popravkom. Sve ostalo mi nije problem. Pa ni taj famozni zamajac a dpf moze i da se ukloni. Svakako ne ocekujem da u auto od 13 god. nista ne ulozim. Ali ga sada ne bih gledao, ko tele u sarena vrata, bez dijagnostike i nekog ko poznavalac tog modela. Pa ako ti znas nekoga takvog, ili neko drugi, mozete mi preporuciti :-)
  2. Pozdrav. Zanima me vase misljenje o ovom konkretnom automobilu. Posto je sto se tice opreme, boje i bar na slikama ocuvanosti enterijera i eksterijera, ono sto na oko trazim. Motor mi je malo jaci, nisam siguran ni sta konkretno podrazumeva sportsko vesanje na konkretnom modelu, i kakva je recimo udobnost sa njim, za prevashodno gradsku voznju? Kakva je razlika u udobnosti u odnosu na osnovno vesanje? Ali ne moze se mnogo birati u ogranicenoj ponudi. Takodje u razgovoru sa prodavcem, rekao je da je dpf bio zapusen i da je ociscen, ne izbacuje gresku ali da je posle toga uocio da malo dimi na auspuhu. Ja sad ne znam u kom obimu, koja boja dima i td. Ali navodno je to minimalno, i par majstora mu je potvrdilo da je potrebno voziti auto nekih 100-tinak km. da bi izbacio te nagomilane gasove ili sta vec, iz sistema. Ali se postavlja pitanje, da li je auto vozen sa zapusenim filterom, koliko dugo i da li je to moglo prouzrokovati neki veci kvar i koje vrste. Auto navidno nema nekih losih zvukova, mirno radi i dobro ide, to je prica prodavca. Ovaj servis Goran koji svi preporucuju, je daleko, za neki pregled auta pre kupovine, jer je auto na placu u Loznici. Pa bi bilo dobro da mi preporucite nekog ko se razume u ovaj modela automobila, jos bolje i ako ga je posedovao, i ima dijagnostiku, i bavi se time a da je zainteresovan, naravno za postenu nadoknadu, da podje samnom da pogledamo automobil i da mi pomogne u odluci. Hvala svima unapred https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20763040/lancia-delta-19-twin-turbo

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...