Jump to content
FAS Goran

Nebek

Members
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Nebek last won the day on June 10 2021

Nebek had the most liked content!

About Nebek

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  FIAT 500L Cross

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvala hvala hvala.... ono što je zanimljivo je da plastika ide ispod šoferšajbne još jednom hvala!
 2. Ozbiljna sugestija... nisam o tome ni razmišljao kao mogućoj posledici.
 3. Za početak sigurno moraju brisači da se uklone, ali me "plaše" nekakve žabice, nitne i slične stvari koje se obično zalome pa se kasnije sve iskomplikuje.
 4. Da li postoji neki video ili neko uputstvo za demontažu rešetke odnosno maske ispod prednjeg vetrobrana, ili ako je neko to radio da podeli sa nama? Cilj mi je da očistim taj prostor od đubreta koje se nakupilo i sprečava oticanje nakupljene vode. Inače, spolja gledano, ova plastika se ne vidi jer je pokrivena gornjim delom haube, tek se vidi kada se podigne hauba.
 5. Prilažem sliku gumenog creva-oduška koji se nalazi ispod rešetke kod vetrobrana. Ovaj odušak se zapušio i hteo bih da ga očistim. Pitanje: da li to mogu sam ili se mora ići do majstora?
 6. Prilažem sliku gumenog creva-oduška koji se nalazi ispod rešetke kod vetrobrana. Ovaj odušak se zapušio i hteo bih da ga očistim. Pitanje: da li to mogu sam ili se mora ići do majstora?
 7. Update: Formatirao u FAT32 i sve radi.
 8. Da li neko pouzdano zna da li Media player na 500L 2021. godište prihvata sve formate USB stikova ili mora izričito biti u nekom od formata (exFAT, FAT32, NTFS,...)? Konkretno pitam zbog MP3 fajlova.
 9. @totti Može pomoć, gde bi se ta nalepnica odnosno pločica mogli nalaziti?
 10. Kako sam ogrebao auto otišao sam da kupim mali reparator lak, međutim prodavac mi ponudi bar desetak nijansi. Pita me za kataloški broj boje (jer reklamacije nisu dozvoljenoe), a ja mu kažem samo "tamno siva metalik" jer nigde nisam naišao na neku oznaku boje, u svim dokumentima mi piše tako: "tamno siva metalik". Igrom slučaja "ubodem" neku nijansu koja nije baš ista ali je zadovoljavajuća jer je i oštećenje malo. U prilogu je slika reparator laka koji sam kupio i on ima svoju oznaku. E sad..., da li postoji način da se identifikuje neka preciznija fabrička oznaka boje?
 11. Osiguranja i bankarske garancije su jedini poslovi koji se zaključuju sa ciljem da se NE dogode. U našoj zemlji, gde vlada prevarna ekonomija, zanimljivo je to što osiguranja i banke gledaju na potrošače kao na prevarante i preduzimaju milion koraka da se zaštite, dok sa druge strane korisnicima je realno ostavljeno vrlo malo manevarskog prostora, i korisnicima se isključuje pravo da jednako gledaju na osiguranja i banke kao na prevarante. Čim u jednoj obligaciji nije jednak tretman ugovornih strana odmah se pojavljuje neravnoteža koja posledično šteti jednoj od ugovornih strana. Samo onda kada se dobro kazni neko pravno lice za neispunjenje/izbegavanje svoje obaveze prema korisniku može se očekivati da će početi normalno da funkcioniše sistem. A to znači samo drastične kazne. Do tada... @athlon87 Užas... ja sam se namučio oko jednog retrovizora zimus... pala grana od težine snega i polomila ga... imam kasko a auto nov star 6 meseci... rodio mečku.
 12. @Dzimbo @ortakov Upravo bio kod kola i završio. Hvala još jednom.
 13. @Dzimbo Hvala kolega. Sutra probam i javljam šta sam uradio.
 14. Da... ali kako da dođem do te slike? Pretpostavljam nešto preko komande na volanu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...