Jump to content
FAS Euroauto Goran

rocket

Members
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

About rocket

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pancevo
 • Interests
  Rockets

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Stilo 1.9 jtd 85kw

Recent Profile Visitors

1419 profile views
 1. Rešio sam kvar. Uzeo da prčkam, otkačim protokomer i auto ide. I dalje cvrči, ali to nema veze sa gubitkom snage. To ću tek da rešavam. Pitanje, da li kupiti polovni protokomer ili čistiti ovaj?
 2. Znači dihtung kod turbine? Da li i snaga opadne kada produva taj dihtung? Nisam još otišao do majstora zbog posla. Razmišljam da večeras polako krenem na posao ka Batajnici. Da li mogu nešto da zeznem ako ga vozim ovakvog?
 3. https://youtube.com/shorts/FdyqbYgLS0I?feature=share Bukvalno se ovako čuje, ali samo kod dodavanja gasa od 2500 do 3000. Ne znam da li to ima veze sa gubljenjem snage. Video sam na forumu da je u ovom slučaju bio dihtung. Da li se ako je otišla turbina čuje ovako?
 4. Nema greške na tabli, nisam stigao do majstora jer sam morao na posao. ne znam da li je u safe modu jer nisam mogao da ga nateram do 3000 obrtaja i nisam ga puno vozio, možda kilometar. Jeeeedva ubrzava sa punim gasom, a u leru diže obrtaje i zviždi-cvrči između 2500 i 3000
 5. Meni se isto ovako čuje kada ga turiram između 2500 i 3000 obrtaja, ali meni je prestao i da vuče! Gas do daske, a on jeedva ide. Sutra ću da prekontrolišem i creva, a da li može da izgubi i snagu zbog tog dihtunga?
 6. Nisam primetio da dimi, samo neće da vuče. Proveriću sutra kad budem kući
 7. Danas stilo jtd neće da vuče, kao mrtav. Parkiram ga ispred kuće i krenem da turiram, kad ono čuje se kao da pišti između 2500 i 3000 obrtaja. Čim se malo zagrejao ne pišti, ali i dalje ne vuče. Nisam stigao da ga pogledam, tj creva jer sam morao na posao. Pitanje je da li prestaje da vuče ako je crevo probušeno?
 8. @komplikator Kupio sam Valeo i lepo brišu, ne škripe itd.
 9. Meni je na 130 između 6,3 i 6,5 I još jednu zanimljivost da dodam. Zadnja 3 meseca bord mi pokazuje tačnu potrošnju. Ranije je pokazivao manje 0,5l Uvek ga čepujem. Šta se to desilo, pojma nemam
 10. Mene vagenovac kopka sa brzinom od 160 i potrošnjom od 5 litara, kao i ovi koji troše 4 na 80 kmh, a kada bi išli 130 manje bi trošili! Aj iskreno koliko vam auto troši na autoputu pri 130kmh? Meni ide od 6,3 do 6,5l
 11. @vagenovac znači otprilike tvoj auto troši manje od 5 l pri brzini od preko 150kmh?
 12. Osram traju kod mene 6 meseci. Leva je problem, desnu zamenim za 5 min
 13. Pre par dana sipam, čep metoda. Komp mi pokazuje 6,3 račun pokazuje 6,28! Dal je moguće da je komp postao tačan jer mi je ranije lagao za 0, 5 l?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...