Jump to content
FAS Goran

rocket

Members
  • Content Count

    518
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rocket

  1. Prica mog zivota. Istrenirao sam se da zaboravljam!
  2. Klinac kad je video, odusevio se! Morao sam da ga slikam, a krenuli da hranimo patke na Tamisu. U kesi mu hleb.
  3. rocket

    Kuda ide ovaj svet?

    Kad vidimo da je vest iz kurira ( namerno malim slovima) i nemas ni jedan lajk, znaci da gurnes partijsku knjizicu dublje u dzep i da ne trazis smisao za humor od predsenika. Molim lepo.
  4. rocket

    Kuda ide ovaj svet?

    Klinci iz osnovne to skidaju. Kao da imaju neko takmicenje. Drugar nasao kod klinca u jakni pune dzepove kapica sa tockova. I to skidaju jbg.
  5. A, u Vranju Madjari iz cele Srbije.
  6. https://www.facebook.com/reel/7618117318216937?fs=e&s=cl&mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
  7. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23330674/fiat-stilo-19jtd Nisam znao gde da stavim.
  8. Zna li iko zasto ove Tojote stoje ispred beogradske rafinerije vec godinama? Ima ih bar 50 i ne vidim da se nesto pomeraju, tj voze.
  9. Ja sam jednom otvorio mini fliper, jer sam mislio da unutra zivi mali robot koji menja one brojeve.
  10. Da ostavim cigare ustedeo bi preko 1000 eura godisnje i sa tom ustedom opusteno vozio benzinca od bar 200 konja!
  11. A, sad moramo da placamo za ses...
  12. Sad kada su skoro svi beogradjani otisli kuci, uzivancija je voziti.
  13. Bas tako i uradim, ali nisam primetio da greje. Cakne mi, obrtaji padnu na sekund, al ne greje. Moguce da je crko
  14. Ne verujem da cu po ovoj hladnoci to da skidam. Hvala puno na odgovoru. Kako se to pali ako ga slucajno imam? Primetim da cakne kad vrtim tockic za grejanje, ali ne primetim da greje dok se ne zagreje motor.
  15. Mozda ovde nije mesto, ali moram da pitam. Stilo jtd sa manuelnom klimom. Kada okrecem tockic za grejanje, negde na pola kruga cakne neki relej, padnu malo obrtaji na sekund. Da li to znaci da mozda ima elektricno neko grejanje i ako ima kako se pali? Nisam primetio da greje samo kad napanjim tockic do kraja.
  16. https://youtube.com/shorts/ohq09ocznmI?si=XMswJdEfkug7omjo
  17. rocket

    Kuda ide ovaj svet?

    Desavalo mi se 5,6 puta da mi ne radi mts-ov net, kablovska... Zovem ih po 3, 4 dana i dodju peti dan. Od kad imam optiku nisam imao problema.Njihov iris je nesto najgore sto sam u zivotu video! Pretpostavljam da su b pravili tatini sinovi za dobre pare. Prebacio bi se na nesto drugo, ali ovde imam ligu sampiona i fon mi je u box paketu. Inace za njih mogu samo najgore da kazem.
  18. rocket

    Kuda ide ovaj svet?

    Ja placao 4 meseca zadrugu. U zivotu nisam nikada ni na pinku gledao, ni moja zena. Zovem ih posle 4 meseca kada sam provalio i oni mi kazu da sam kupio preko daljinskog tog i tog datuma! Reko , dete ne zna sifru za kupovinu itd, oni kazu da smo gledali. Na kraju sam otkazao preplatu i naravno sve uredno platio. Inace uveli mi opticki net od 400 mb download , a kad izmerim bude 250

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...