Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Šajbi

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Šajbi

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Pančevo
 1. Fiat punto 1.2 8V 2009. godište. U poslednje vreme mi se dešavalo da prvo paljenje prođe bez problema. Nakon vožnje od nekoliko desetina km-a i isključivanja motora, novi pokušaj paljenja traje duže (vergla do 5 sekundi). Sada je počeo i prilikom prvog paljenja da se muči (duže verglanje). Akumulator je kupljen 09.12.2015. Prilikom redovnog održavanja je primećeno da se alternator čuje. Da li je neko imao sličan problem? Ne bih rekao da je akumulator pošto ''zdravo" vergla, a ne bih želeo da me jednog jutra potpuno izda. Da li je moguće da alternator nedovoljno puni akumulator, pošto teže pali posle vožnje i dostizanja radne temperature? Na bordu ne prijavljuje greške. Pozdrav!
 2. Ko je iz okoline Pančeva ili prolazi kroz Pančevo, preporuka za Glass Service na Novoseljanskom putu (doduše to je franšiza). Dečko fino radi reparacije do 1,5 cm. Cena je bila 2500, a čekao sam nekih 60 min. Eto, meni je pomoglo, pa možda će još nekome...
 3. Nekome može da bude od pomoći (Fiat punto 1.2 8v): U toku prošle nedelje je počelo blago trzanje u vožnji, najčešće pri promeni brzine (prva u drugu i druga u treću). Na leru je bio miran. Kako je vreme odmicalo trzanja su počela da bivaju učestalija, a počeo je neravnomeran rad i na leru. Danas, dok sam putovao na posao, uključio je check engine lampicu i izgubio dosta snage. Majstor ga je priključio na dijagnostiku koja je prijavila neispravnu bobinu. Bobina zamenjena i za sada nema opisanih nus pojava Ukoliko se pojave, rekoše da je verovatno ECU. Eto, pa ko ima slične simptome neka proba sa bobinom.