Jump to content
FAS Euroauto Goran

Šajbi

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Šajbi

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Pančevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zbog ovakvih cena redovnog odrzavanja ja sam skroz u fazonu da, ako ikada kupim nov automobil, se odreknem garancije i odrzavam u sopstvenoj reziji.
 2. Ovo deluje prilično umirujuće naspram mog slučaja... Verovatno su u srodstvu, ali ovaj miš mi ništa nije uskladištio osim izmeta... bar za sada...
 3. Iskreno da vam kažem nemam pojma, i ja verujem da je kroz filter kabine ušao, ali danas nisam otvarao, ostaviću ga par dana sa mišolovkama, pojma nemam šta me čeka. Do sada je uhvaćen jedan. Elem, nisam siguran da je otrov dobro rešenje, plašim se da se ne otruju pa uginu u komandnoj tabli, onda mi nema spasa. Moram da vidim te električne, ali po ostalim forumima piše da nisu baš efikasni. I da, poklapa se sa početkom parkiranja u podzemnoj garaži, ali gde od 150 vozila baš moj auto izabraše... Dodatno, u petak idem u servis da ga ispregledaju, instalacije i sve šta može. Kako god okreneš od banalne stvari eto neplaniranih troškova od dubinskog pranja do potencijalne štete na instalacijama. Mada je danas normalno upalio...
 4. Ćao, Tako je. Kabina. Motorni prostor je čist. Btw, uhvatio se jedan u mišolovku... videćemo ima li ih još. U pitanju je KIA Ceed. Plan mi je da vidim ima li ih još, ako ne da li smrdi nešto... ako se usmrdelo, ne gine mi skidanje konzole... Nemam fejs... može li u drugoj formi?
 5. Pozdrav svima, Da li je neko imao iskustva sa miševima u kolima? Jutros sam u kolima zatekao izgrickane maske, papire i jednu flašu vode, kao i izmet. Kola su mi zaista uredna... možda kako deca grickaju ponešto padne na patosnice, ali daleko od toga da su štrokava. Kuda su mogli da uđu, zna li neko? Vrata, prozori i ostalo je uvek uredno zatvoreno... Postavih par mišolovki ali kako sprečiti ponovan ulazak ako uspem sada da ih istrebim? Da li je moguće da su ušli preko filtera kabine? Mislim, danas ću pokušati da raskupusam.... Svi saveti su dobrodošli! Hvala svima!
 6. Kakve veze ima ko koliko ima postova na forumu? Da li je tebe moderatorom načinio broj postova ili njihova upotrebna vrednost? Sa druge strane, čemu takav nastup, svako je slobodan da da svoje mišljenje o izazovu koji se prezentuje. Stvari se moraju gledati i iz drugog ugla, ugla servisera, a ne samo sa strane korisnika usluga.
 7. Nemoj me pogrešno shvatiti ali ti si odlučio da preuzmeš neispravan automobil sa servisa, tako da si prihvatio odgovornost da ga takvog voziš u saobraćaju. Ja nikada ne bih preuzeo automobil u neispravnom stanju i tako doveo sebe i druge u opasnost, a pritom pisao po forumu kako su me u servisu prevarili. Pri tome se radi o automobilu u garanciji. Veliki pozdrav!
 8. Ne znam koja je svrha ove teme... Deluje mi kao da ti se neko iz opel servisa zamerio pa ih namerno sada negativno reklamiraš. Ukoliko je automobil neispravan, zašto si ga uzimao iz servisa, ako već imaš alternativu? Sa druge strane ok je da napišeš da je automobil postao neispravan i kada ga poprave napišeš razlog kvara, kako bi široki auditorijum stekao neko iskustvo i pogled na brend. Bespredmetno je da nas obaveštavaš kako svaki dan voziš neispravan automobil... Forum u tom slučaju gubi smisao.
 9. Bespredmetno je uštedu goriva juriti u korišćenju prljavog filtera fazduha. Oštećenja motora koja nastaju ukoliko se ne vrši njegova redovna zamena su više nego jasna. Polazim od sebe da je najmanje što bih želeo prilikom kupovine automobila jeste da kupim automobil od nekoga ko nije menjao filter vazduha da bi uštedeo koji dcl goriva...
 10. Da li gorivo u vozila sipate na standardnim pumpama ili imate sopstvenog dobavljača za firmu? Jedini zajednički činilac za 20 istih vozila je gorivo, ukoliko sipate na istom izvoru... Malo mi je verovatno da je fabrički propust...
 11. Ovo je pogrešno. Na većim usponima treba držati motor u višim obrtajima jer na taj način se i pumpa vode brže okreće, te je cirkulacija rashladne tečnosti u sistemu intezivnija, a hlađenje motora efikasnije.
 12. O kom profitu pričamo? Misliš li da će se neko više obogatiti za prodate dve doze vakcine po glavi stanovnika ili za suplemente koje u proseku svaki peti stanovnik konzumira jednom dnevno? Između ostalog, neka imaju milijarde, ako je stanovništvo zaštićeno, čemu briga o tuđem prihodu?
 13. Zdravo, Videh da je oglas aktivan na PA. Mišljenja sam da bi opis u oglasu trebao biti drugačiji jer može dovesti potencijalnog kupca u zabludu o realnom, ovde predstavljenom, stanju vozila. Svako dobro.
 14. Nije isplativo u pogledu broja korisnika koji su spremni da izdvoje dodatni novac za tu funkcionalnost na automobilu. Uvođenje u serijsku proizvodnju bi značilo poskupljenje modela u startu.
 15. Možda bi trebao da, za početak, nazoveš prethodnog vlasnika/prodavca... Ukoliko se problem javio ubrzo nakon kupovine, verujem da je upoznat sa istim... Moguće da će ti pomoći u troubleshooting-u, pošto ga je verovatno i on vršio i uštedeti ti vreme obilaska majstora..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...