Jump to content
FAS Goran

DavdoZo

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About DavdoZo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Surčin

Previous Fields

  • Garage
    Surčin
  1. Pozdrav ekipa! Nisam našao adekvatnu temu, a bilo mi je bezveze da započinjem novu, pa sam rešio da ovde pitam. Da li neko zna šta znači ova poruka na bordu?
  2. @moron, uf ovaj je odličan. Ali, plaćanje bih obavio putem kredita. :z tog razloga gledam ponudu po auto kućama. Jedan od modela koji mi je zapao za oko, a 1,6 dizel je u pitanju je ovaj: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22565639/fiat-500l-16-mjtd-city-cross?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Mada je, sa rekao bih, malo skromnijom opremom.
  3. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22932956/fiat-500l-14-cross?attp=p0_pv0_pc0_pl2_plv3
  4. Pozdrav ekipa! Planiram kupovinu automobila. Izbor je pao na 500l kojim sam, malo je reći, oduševljen. Model koji mi je interesantan, a na koji sam naleteo na oglasima je ovaj. Zanima me vaše mišljenje - vredi li toliko? Hvala unapred! Pozdrav ekipa! Planiram kupovinu automobila. Izbor je pao na 500l kojim sam, malo je reći, oduševljen. Model koji mi je interesantan, a na koji sam naleteo na oglasima je ovaj. Zanima me vaše mišljenje - vredi li toliko? Hvala unapred!
  5. Pozdrav ekipa! Da li bi neko, možda, hteo da fotografiše i okači ovde sliku ekvilajzera na Uconnect uređaju? Mislim, kako postići najbolji kvalitet zvuka (koliko je to moguće) sa postojećim uređajem. Odnosno, izvući maksimum iz fabričke multimedije. Znam da je to u principu stvar ukusa odnosno sluha u ovom slučaju, ali svaka sugestija je dobrodošla. Hvala unapred!
  6. Momci, hvala puno na odgovorima. Nadovezao bih se sa još jednim pitanjem. Da li je moguće zameniti ovaj središnji deo volna na kom je sam znak Fiata? Na automobilu koji smo uzeli postoje neka oštećenja kao da ga je neko udarao i udubio na par mesta. Nije nešto strašno. Više bode oči i iritira nego što utiče funkcionalnost.
  7. Pozdrav ekipa! Da ne bih tražio po forumu, po preporuci administratora ovu temu pokrećem ovde. Pozdrav za sve na forumu koji je zaista odličan. Na jednom mestu ogroman broj korisnih informacija. Za svaku pohvalu. Pa, da počnemo. E sada, supruga i ja smo od pre dve nedelje postali ponosni vlasnici Fiata 500l. To nam je prvi automobil, a ujedno smo i početnici u vožnji. U pitanju je model iz 2014. godine, dakle star 9 godina, pop star, dizel 1,3 mjet. Mi smo treći vlasnici, ako je verovati prethodnom vlasniku, auto je prešao 140 000 km. Navodno, urađeni su veliki i mali servis, zamenjen lanac. Naveo bih par problema koji su se nama javili, a za koje me zanima da li ih je imao i neko od vas, kolega sa foruma. Desilo nam se da nam se isključio tj. nije nam radio brzinomer, odnosno kazaljka koja pokazuje brzinu (ili, narodski rečeno "cajger" ). Nakon ponovnog startovanja, sve se vratilo u normalu. Da li je neko od vas imao sličnih problema? Druga stvar sa kojom imamo najviše problema - startovanje. Tj. često nam se dešava da se auto ugasi prilikom kretanja i menjač kao da maši prvu brzinu. E sada, kao početnicima, verujem da je za očekivati da nam se tako nešto dešava, a sa druge strane imamo utisak da je uzrok sam automobil tj. menjač. Takođe, da li je neophodno da se prilikom startovanja motora volan malo okrene ulevo kako bi se otključao? Inače, samim automobilom smo prezadovoljni. Ljubav na prvi pogled. A, ovo je par problema sa kojima se susrećemo, pa se vama sa foruma obraćamo da vidimo kakva su vaša iskustva. I da li nas možete posavetovati šta da radimo. Naravno, majstor ostaje kao opcija. Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...