Jump to content
FAS Euroauto Goran

Novi član

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Novi član

 • Rank
  Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ih kupio pre 3 meseca i nisam ih još stavio. Tipo ima slab far, trebalo bi da bude vidljiva promena, za vikend ću da zamenim pa javljam utiske.
 2. Evo ja sam prešao 600km u cugu, bez gašenja, uz samo jedno dolivanje goriva. Auto je udoban, tih, tempomat izuzetno koristan (ima policije, vozio sam po p.s.-u), vožnja mi uopšte nije bila zamorna. Zadovoljan.
 3. Posle (prvih) 1600km potrošio je 250ml ulja. Potrošnja po bordu je 8,6l. 100km auto-put, 1500km lokalni putevi i grad. Udoban je, brzo sam navikao na kratke brzine, a naučio sam i da prebacim iz prve u drugu a da se ne čuje menjač. Jedva čekam na more da ga nagazim.
 4. Mora dva zelena kartona. Ili putuj preko Bugarske. Meni se to redovno dešavalo jer mi je sredinom jula isticala registracija...
 5. Na 1,5 miliona dinara oko 25 hiljada sa svim popustima. Kao što rekoše ljudi, ima u temi kasko objašnjenje matematike.
 6. Kad sam kupovao Punto, uz servisnu knjižicu i ostale papire dobio sam i Fiat code karticu. Kad sam kupio Tipo nisam dobio tu karticu. U čemu je fora?
 7. U uputstvu piše da se gasi na dugme na volanu ili kafa aktiviraš tempomat. I meni se palilo prvi put na auto-putu.
 8. Nije, odložili ga za sledeću nedelju. Čovek jednostavno nema sreće sa terminima... Aj da postavim par pitanja: 1. Podeoci koji označavaju količinu goriva me zbunjuju. Ima 4 polja, od kojih je jedno crveno. Prostim deljenjem dobija se 12,5l po podeoku. S druge strane, u uputstvu piše da rezerva (crveno) ima 7l. Je l' neko zna o čemu se radi? 2. Da li autonomija (range) označava kilometražu sa ili bez rezerve? Znam da se na Puntu gasilo odbrojavanje kada autonomija padne ispod 50km. 3. Da li i vi nemate svetlo u kaseti i da li može naknadno da se ugradi? 4. Koliki je na kraju raspon na šipci merača ulja? U uputstvu ne piše.
 9. Gledajte emisiju Sat danas, naš sapatnik u čekanju će biti u emisiji.
 10. @ISV_01 Video sam uputstvo za upucavanje koje je postavio Ivan i proveriću čim nadjem vremena. Nisam nezadovoljan svetlom trenutno, ali mi deluje da može bolje, naročito kada znamo da će svetlo vremenom biti samo slabije. Punto je npr. imao bolesno dobra svetla, Tipo mu nije ni prineti. I ja sam planirao sa običnim NB da probam. Za početak.
 11. Koje halogene sijalice su se najbolje pokazale na reflektorskom faru? Zamenio bih fabričke nekim boljim. Ne moraju da budu bele, ne zanima me bilo kakav vizuelni efekat, samo želim još bolju osvetljenost puta.
 12. Forum je sjajan, svakoga dana čitam postove već mesecima i kada mi je auto stigao pre neki dan bukvalno sam imao osećaj da sam ga već vozio. Problem je što mogu da uzmem učešće u temama isključivo sa svojim impresijama i deljenjem svog skromnog iskustva, jer nisam tehnički potkovan, niti sam ljubitelj automobila ( ne pucajte! ). Kada predjem prvu hiljadu i operem ga prvi put, možda se i izreklamiram malo ovde.
 13. Čisto da ga predstavim, neću posebnu temu jer ih ima dovoljno. Više je nego zadovoljio moju skromnost. Još se navikavam na kratke brzine i trudim se da ne obraćam pažnju na indikaciju shift, ali deluje mi da ćemo lepo da se družimo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...