Jump to content
FAS Goran

MiloshBg

Members
  • Content Count

    1261
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MiloshBg

  1. Uh, odakle izvadiste ovo... oglas je iz 2021. i ne secam se jesam li ih prodao ili poklonio, davno bilo. Svakako nije aktuelno.
  2. Ja godinama po danu vozim sa pozicijama. Bas cu da gorim farove i sociva preko dana...
  3. Neko ceo zivot cuva nesto za nekoga a taj to ne ceni ni malo. Tuga.
  4. Upravo to, poenta je upravo u ciscenju a ne samo pukom dodavanju masti na vec postojecu prljavstinu.
  5. Moze im se. Prosto i oni placaju tom proizvodjacu ulja da nalepe njihovu nalepnicu na ambalazu. Jbga, narod ne zna pa kupuje.
  6. Nesto nisi dobro uradio, budi uporniji. Svojevremeno smo samo tako podmazivali vrata na vozilima na kojima su sarke ribale, a pre neki dan sam tako i komsinici resio vrata na Astri G..
  7. Kad bi se uvele kazne za sve to sto si pobrojao, da vidis kako bi svi sve naucili i svakoga postovali. Tako se uci i disciplinuje narod. Tako je uopste svuda u svetu gde se to kaznjava. Za svako bahacenje i nepostovanje pravila/zakona postoji kazna, pa ako si idiot ti ih nepostuj i placaj.
  8. Kao sto je Shell ulje u pakovanjima OE BMW ulja.
  9. Za sarke samo bela mast u spreju. Trebao bih imati 1 viska, bar sam imao.. Pa ako stignem nekad na skup poklanjam ti ga.
  10. Prevelika potrosnja ti je to za 1.6. Meni 1.9 trosi manje po gradu. Temperatura ti je problem, morao bi se zagrejati. Proveri termostat.
  11. I ja sam to radio, ali sam i za to dobio packu od drugara mehanicara/vulkanizera. Ne secam se koji je razlog bio, ali je napomenuo da ne stavljam nista na srafove tockova, dovoljno je da se rdja sa navoja ( ako se primeti ) ocisti i to je to.
  12. Aluminijumski tocak i zatezanje pneumatskim pistolje je NO NO. Na 156ici mi je svojevremeno jedan vulkanizer u Rakovici tacno preko puta robne kuce tako zategao tockove da sam pri pokusaju odvrtanja srafova tocka polomio i krstak i dve krute poluge koje sam u tom momentu imao u kolima.. Nakon toga sam zamenio i srafove novim ali svaki put sam imao muku sa odvrtanjem srafova sve dok nisam zamenio i alu felne drugim. Prosto covek je pokvario konuse i sve sto je mogao... Srecom nije pocupao navoje iz glavcine.
  13. MiloshBg

    Garaža

    Hm, zar nije bilo da za montazne objekte ne treba dozvola? Mada me ne bi cudilo da je od opstine do opstine drugacije.
  14. Mito je platforma GP, tako da je sve isto ili u istom fazonu. Prost trap.
  15. Da, ozbiljno organizovana! Ozbiljna industrija je to bila. Kasnije, 90ih je bilo sta je bilo, najmanje je radnik i obican covek bio kriv za to sto ga je zadesilo. Posledica politike kakvu je vodila tadasnja drzavna vrhuska. Zato smo danas tu gde jesmo, poslednjih 20 godina je prodato i zatvoreno ( da ne kazem unisteno ) i sta je trebalo i sta nije trebalo. Danas smo napredni, motamo kablove i sijemo presvlake da ne kazem gace po tudjem nalogu. Ali odlicno je, samo neka i dalje ponavljamo u SEBI "dobro je, moze i gore".
  16. MiloshBg

    Fruška Gora

    A sta narod radi? U Bg kad krenu da kasape narod ustane i buni se, nesto nazalost ne vidim da se ista po tom pitanju desava u NS tj. Fruskoj Gori a ispred nosa Vam je.
  17. Mislim da bi najrazumniji izbor bio neki Kia/HY model. Hyundai i30 ( 1.4 motor ) i Elantra su sjajna kola, pogotovo Elantra sa 1.6 i 130 i neki konj. Motor pogonjen lancem, dobro trpi i plin, nije veliki potrosac, elastican, skroz ok za svakodnevnu voznju. Auto ima mesta, udoban, prostran, ok gepek.
  18. Prosto drugacije vreme bilo, drugacije tehnologije dostupne, drugaciji standardi, drustvo, itd.... 87. sam godiste, moji roditelji su radili od 7 do 3. Shodno tome, vise vremena su provodili sa nama, makar jedan roditelj ( u mom slucaju otac je 90ih a i pocetkom 2000ih radio dva posla a nekad i tri da bi nas "odgajio", doduse nekad i majka sa njim... ). To vreme nam je i tad ( u mom slucaju ) bilo kvalitetno jer smo tad vaspitavani i odrastali uz dede i babe ( generacije iz 20ih i 30ih godina 20. veka ) koji su mogli nesto NAJkvalitetnije da nam usade u naviku. Danas retko koja deca odrastaju uz dede i babe ( jer roditelji cesto rade do 4, 5 sati popodne ) a najcesce uz televizore, racunare i mobilne telefone i to od rane mladosti - prvi, drugi razdred osnovne, a da ne kazem da vecina roditelja skoro da ne obraca paznju na svoju a jos manje tudju decu. U mom kraju deca u tim godinama sama jurcaju ulicom i do 11, 12 sati "uvece".. A da ne pricam kako se ponasaju, kakav im je recnik i kad im se skrene paznja na nesto, kako odgovaraju AKO uopste obrate paznju na to. Tuga... A ne vidim da ce se nesto promeniti na bolje u skorije vreme. Naravno, ima tu i lepih primera, lepo vaspitane dece, ali to je mozda 10%... PS. to je moj primer, iz mog kraja, inace izuzetno mirnog kraja Beograda.
  19. Koliko se secam, u garanciji se desavalo da crkne neki motoric, ali to je bukvalno bila fabricka greska, vrlo brzo nakon isporuke vozila kupcu vralali su se sa reklamacijom. Tu je menjana kompletna jedinica klime ( kutija sa motoricima i klapnama ispod table... ). Sporadicno se to desavalo, takodje i kod 500L dok je kod Stila/Brava standardna boljka.
  20. Ozbiljna prica taj kineski Volvo, sve mi se vise i vise svidja!
  21. Zar je bitno? Roditelji su roditelji. @nemanja84bg Trudim se da ti ne odgovaram i ne obracam paznju na pisanija, ali.. Ti druze nisi hipnotisan, ti si ili drogiran ili lud. Trece nema!
  22. Posto benzinci usijavaju, ta prekomerna toplota ti moze naskoditi boji.
  23. Dogovoreno! Idemo, gde god treba, na moj racun naravno! Dobrota nema cenu. PS. Mladenovcani su mi uvek bili dragi. Mama, a sa tim i baba i deda su mi iz okoline Mladenovca i tamo imam bas bas mnogo rodbine i oduvek mnogo volim taj kraj!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...