Jump to content
FAS Goran

gorank82

Members
 • Content Count

  3015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gorank82 last won the day on October 19 2017

gorank82 had the most liked content!

About gorank82

 • Rank
  Schumacher
 • Birthday 11/26/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Niš
 • Interests
  Fiat grupa

Previous Fields

 • Garage
  Seat Leon 1.4 tsi

Recent Profile Visitors

5117 profile views
 1. Puno puno sreće sa tim motorom, po iskustvima možda i najproblematičniji tsi motor, neka te služi odlično.
 2. Da ali poseban alat se baš kupuje za tsi motore na to sam mislio, 120 do 150 eura za ruke u Nišu traže plus set lanca.
 3. Poznati su problemi nažalost na ovom motoru sa lancem koji se isteže i ne traje dugo a i španer je loše konstrukcijski rešen pa se dešavaju havarije i motor prezubi.Preporučuje se zamena zamenskog lanca od 80 do 100000 km.Kako je auto već dve godine kod mene a lanac je već menjan tj.zamenski je vec bio 8 godina i 70000 km odlučio sam se za zamenu.Postoje više vrsta setova u zavisnosti šta se menja pa tako se formira i cena.Set INA sa pogonskim lancem ,dva klizača, španerom i aditivom liqui moly je 9000 dinara plus za ruke od 120 do 150 eura, sama zamena nije nešto zahtevna ali zahteva specijalan alat za zaključavanje bregastih pa su same ruke majstora vrlo skupe.
 4. Leon se kotrlja i dalje, imao sam problem sa jednom diznom auto je dugo verglao i smrdelo je na benzin iz motornog prostora, praćenjem misfire counter preko vcds dijagnostike utvrdio sam da je četvrta u pitanju i zamenio je polovnom.Takođe zamenjen i lanac posle 70000 km od prošle zamene po servisnoj knjizi.Ne troši ulje, vuče perfektno, svi ostali sklopovi na autu odlični drugih problema nema.Prilično dobar auto je Leon po mom mišljenju, ako se pravilno održava i vozi čak i sa tsi motorom može lepo da služi.213000 na satu and counting...
 5. Telefon sam kupio nov u Nemačkoj, koristi ga moja ćerkica od 9 godina, izuzetno očuvan ima fabričko zaštitno staklo, radi perfektno, pogodan za ne mnogo zahtevne korisnike i odličan telefon za dete. Uz telefon kutija i punjač.
 6. Zaključajte temu neću da pišem više ništa u njoj.
 7. Apsolutno se ne slažem sa tobom, kao što stop svetla i farovi doprinose boljoj vidljivosti vozila noću tako i osvetljenje tablice ima tu funkciju, ne vidim zašto bi bolje osvetljenje i led svetla koja su okrenuta nadole smetala, naravno poštujem tuđe mišljenje ali se ne slažem oko ovoga.
 8. I ja sam prezadovoljan kad pustim duga maltene nema mnogo razlike baš lepo svetle oborena, ali ajde da se malo igramo zašto da ne, uslikaću kako svetle kad ih namestim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...