Jump to content
FAS Goran

mitaman

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. @andreja.micovic E, hvala. Posle dosta potrage, mislim da sam našao. Valjda je to to.
  2. Nikakva iskustva? Niko se nije susretao sa ovakvim farovima?
  3. Pošto su farovi na puntu bivali sve lošiji što se tiče osvetljenja, a i samo stanje farova nije obećavalo dao sam se u potragu za drugima. Međutim, posle nekog vremena i zamenski su krenuli isto da se ponašaju, uspeo sam da nađem potpuno nove farove za pristojnu cenu. I tu sam ispao idiot, jer sam zaboravio da pitam za tip sijalica pa kad sam posle nekoliko dana otvorio paket imao sam šta da vidim. Farovi jesu potpuno novi, ali su za H1 sijalicu, dok je kod mog punta standardna H4 sijalica. I sve bi to bilo u redu da se klasično povezuje, džek na džek, no kod novih farova sve žice idu u jedan 4pin izlaz za koji nigde nema odgovarajućeg džeka ili adaptera. Da li negde uopšte postoji odgovarajući džek ili moram na "uradi sam" verziju povezivanja kod električara uz bušenje rupe ili drugi vid narušavanja originalnog izgleda fara? Slike fara i izlaza:
  4. Raport. Uspeo sam da nađem. Usput je riknuo i osigurač od grejanja zadnjeg stakla, pa bi sada trebalo da šljaka sve. Ostaje samo da se auto mehanički sredi za tehnički pošto se poklopilo vreme.
  5. I vidim da teško ide. Uglavnom svi kažu da imaju i pored toga što napomenem za prekidač. Tako se zeznuh, pa uzeh jedan "goli". Elem, ko je ovlašćeni servis? NIsam baš u svetu fiata.
  6. Zdravo, spletom okolnosti je autić iz naslova iz dospeo u moje ruke. Sređivanje ide polako. Zamenjeno je dosta delova, ali ima još toga da se radi. Da ne dužim, radi se o tome što ne mogu da nađem kontakt pločice gepeka(one što idu na karoseriju kod brave gepeka) sa prekidačem, dugmetom, tasterom, kako god, za svetlo gepeka. Svuda nailazim na pločice bez prekidača. Druga pločica od prekidača ne daje znake života i otuda problemi. Ako neko zna rešenje problema, bio bih zahvalan da javne. Slika u prilogu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...