Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/25/21 in all areas

  1. 9 points
    Woodoo

    Funny photos

  2. 6 points
    bit

    Funny photos

    ..
  3. 5 points
    Woodoo

    Funny photos

  4. 4 points
    Woodoo

    Funny video / zanimljiv video

  5. 4 points
    srdjos

    Funny photos

    .
  6. 3 points
    Axic

    Funny photos

  7. 3 points
    Axic

    Funny photos

  8. 3 points
    Axic

    Funny photos

  9. 2 points
    Axic

    Funny photos

    @srdjos slabo pratiš na času bilo u petak
  10. 2 points
    dach@

    Funny photos

  11. 2 points
    Woodoo

    Funny photos

  12. 2 points
    Axic

    Funny photos

  13. 2 points
    13 dana se cudili, proveravali,mislili da se neko zeza. Cetrnaesti dan im pokazao cevek temu na forumu, porucili. I dan danas se zezaju na pauzi za dorucak [emoji3] Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
  14. 1 point
    Bule

    Grande Punto Abarth

    E da probam da ga predstavim Kupio sam ga sasvim slučajno i ne planirano da naglasim. Prvo sam hteo da posle passata b5 1.8t prednjem na neki manji auto a da bude zanimljiv i napravio sam uži krug a to su bili yaris 1.5ts,swift gti colt czt Čujem se sa čovekom u cacku prodaje ts-a i u nedelju uveče sedogovorimo da ja u ponedeljak oko 18 budem u Čačku cena 2800,ja ga zovem oko 16 u ponedeljak da javim da krećem i čovek se ne javlja i ja se tu spalim ko lična, pogledam na poslovnim automobilima on dagao cenu na 3100 vidim o čemu se radi i dignem ruke, nadjem odmah jednu ts u NS odem pogledam mucenica zarozana nema dalje vidim da ću imati zezanja mesec dana samo njom da se bavim i kažem ženi aj da popijemo neko piće i jedemo pa da vidimo šta da radimo, ponovo pogledam polovne automobile i nadjem ovog lepotama znao sam da je on pravi. Sad čekam da mi stigne odjava i porez pa da ga registruje i odradim servise
  15. 1 point
    @Ivan BG apsolutno nikakvih šumova, zujanja, nikakvih smetnji. Sve radi kao i pre, savršeno dobro.
  16. 1 point
    Nema nikakvih sumova, sve se ponasa kao i pre?
  17. 1 point
    ISV_01

    Nuova Bravo 1.4 t-jet 150

    @Mijailović P. Eee batko, da si isao prekljuce jos bi me i video, a sigurno i krstio usput u stilu 'vid budale' Tu ja proterao 2 tocka, mukica...
  18. 1 point
    YUgisa

    P: Tigar High Performance gume 195/50 R15

    Demontirane gume:
  19. 1 point
    Bule

    Grande Punto Abarth

    Kome je mali može da...
  20. 1 point
    MS PK

    Nuova Bravo 1.4 t-jet 150

    Nikad ne reci nikad, rece moj imenjak@Milutinac Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
  21. 1 point
    Bojssa

    Kolika vam je potrošnja goriva?

    Borča-Natalinci-Borča, pređenih 212 km od čega je oko 40% auto puta, vožen oko 100km/h, ostali deo puta 70-80 zavisno od gužve. Malo gužve oko Ikee gde su radovi i klasika Arena-Gazela-Auto komanda. Prosečna brzina 62.8, po bordu prosečna potrošnja 22.2 km na 1 L ili 4.5 L na 100km.
  22. 1 point
    totti

    Prestiž na tablici za 87.000 dinara

    Ja prvo pročitao bankarka [emoji23] Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  23. 1 point
    Zadnji diskovi, ventlirajući - check. Pala i probna vožnja, da se proveri da li je sve kako treba. Da li kočnice rade kako treba. Hoće neko kolače, možda? Zamenjeno i famozno crevo serva. Zamenjeno i komplet ulje u sistemu, sipana Tutela GI/R.
  24. 1 point
    Dale

    VW Tiguan TSI 4motion

    Sve su to stvari koje mogu da se kupe, samo da smo zivi i zdravi!
  25. 1 point
    Posle 3.5 godine i pređenih malo preko 60.000 kilometara, 159-ka je još pretprošle nedelje otišla kod novog vlasnika. Nije ni stigla da bude okačena na oglase, otišla je 'vako
  26. 1 point
    Evo i moje iskustvo sa tehničkim pregledom. Zakažem na jednom mestu pre 15 dana, pojavim se juče - zatvorili pre sedam dana, ne isplati im se da se drkaju sa kamerama i propisima. Na nekim mestima guzva, na drugim zakazano danima unapred. Na jednom tehničkom prazno ali čovek sve vraća, strah ga da radi, meni nije hteo da radi tehnički jer mi je malo napukao katadiopter... Odem u Zeleni talas u Ratka Mitrovića jer se ne zakazuje, uredno poranio, bio drugi po redu. Prošao tehnički, nisu nešto mnogo detaljni. Od svega što sam čuo da rade po drugim tehničkim ovde nisu, tipa ne proveravaju sva vrata, podizace, prskalice, brisače. Jedino im se pokvario štampač pa sam popušio za nalepnicu pa ostatak moram na drugom mestu da završim. Sve u svemu bio sam blizu odluke da na svake dve godine kupujem nov auto i tako zaobiđem tehnički pregled.
  27. 1 point
    Problem je u naslonu zadnjeg sedišta, ne u sedalnom delu. Sedalni deo je Ok, to sam već proverio. I to je bila jedna od opcija kojr sam razmatrao. Ali danas mi se ukazalo malčice slobodnog vremena, i reko' aj da isprobam neke ideje... Ispade dobro, na kraju. Job well done! Svakako će zadnja klupa biti zamenjena jednog dana. Pričao sam sa Strahinjom, drugarom od kojeg sam uzeo sedišta. Reče da će da proba da nadje sledeću 159 za rasturanje, da bude Ti ali pre-restyle model, pa će mi dati zadnju klupu koja odgovara mojoj, a da mu vratim ovu klupu od restajlinga. I Brembo klešta su sredjena i spremna za ugradnju. Sad imam prikupljene sve delove, samo treba sklopiti sve na auto. A ja vremena nemam, zbog posla. Već skoro nedelju dana vozim polu-rasturen enterijer, nemam vremena ništa da pipnem. Alfa mi se pretvorila u pravi project-car.
  28. 1 point
    Osrednjim čekićem, odlučnim pokretima ka gore, ne više od 17 puta
  29. 1 point
    Sad čekam da klešta stignu sa farbanja, pa da Alfa ide kod majstor-Bureta na ugradnju novih/polovnih delova i "podmladjivanje". @horvat ne, ovde idu samo klinovi i limovi što drže pločice na mestu, ali iz nekog razloga ovo zovu "rep set" u servisu.
  30. 1 point
    neshtry

    Prestiž na tablici za 87.000 dinara

    Canada Sent from my motorola one macro using Tapatalk
  31. 1 point
    dekirs

    w 204 200 cdi Radivoje

    Znas kako kazu, bolje celicara na glavcini nego kineska kopija sa instagrama
  32. 1 point
    Bule

    Grande Punto Abarth

    Juca sam ga počastio velikim servisom i svećicama ngk iridium kod Gorana, a danas distanceri pozadi 25mm napred 20mm.
  33. 1 point
    Bule

    Grande Punto Abarth

    Kažu mi ko će tu baraku da ukrade ali ipak da ja ugrdim zeder
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...