Jump to content
FAS Euroauto Goran

bit

Members
 • Content Count

  995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by bit

 1. Lep auto, a to sa morem u Albaniji ne mogu da ukapiram, trudio sam se ali ne ide [emoji6], imam neke starije komponente hardvera, prave petlju izbacuje error .
 2. Tomos motor automatik, na tom kršu od šasije i guma nije mogao više od 40km/h, kome i za čega je to bilo korisno ne znam i sad se pitam. Kao i oni bicikli sa gumama od "traktora" kupe deci da se muče sa njima. Smrtonosni
 3. Tako su na fruškoj gori jedan deo 4-5km, zatrpali kratere Sad umesto 3km/h može da se prođe sa 30tak
 4. Mislim da je odstranjen [emoji23] Jer koliko se sećam reče da je pokušao da očisti ali bez uspeha
 5. Ti si postao ekspert. Ovaj moj Stilo se pre godinu dana gasio tako ponekada, u leru, isto taj deo za pritisak goriva, koliko se sećam što mi je mehaničar objasnio, ima neki mali filter sito tu, bio je zaprljan pa gubio pritisak.
 6. Ko zna možda je bio i pogledao a da ti nisi bio tu, možda je njegov auto bio, auto nekog koga poznaje, ili mu je potpuno svejedno i ovako će ga voziti na generalni servis a o toj količini novca ne mora da brine. To su odlični kupci. Bubu 1967 6v sam tako prodao. Stojala 20g što po garažama što napolju, ostavljena registrovana i u voznom stanju, vidim neću ja to nikada voziti. Bila na oglasima jedva pola sata. Prvi zvao kaže pošto, ja toliko, može sutra dolazim neću ništa gledati, posle se usijao telefon...bilo i mnogo jačih ponuda. Tako i bi, prvo platio pa napravili ugovor, popili čaj, tek tada izvlačili iz snega vitlom bubu. Natovario i ode.
 7. Ahahaha Ja sam zaboravio gde sam parkirao. 2013 mislim da je bilo, kišno leto. Odem do ns da se nađem sa kolegama na kafi pre podne i zaglavim dobrano, u pola dva krećem kući dođem na parking nema auta, pljusak ubija, prolazi taxi zaustavim ga i kažem mu da mi nema auta, odveze me free do policijske stanice, u pola tri dolazi inspektor 10tak godina mlađi od mene, uzme informacije o autu, sedne me u Fiat Punto da obiđemo mesto parkiranja. Traži se mondeo, kaže inspektor to se ne krade, mora da je tu negde, prilazimo pored kafane kad Mondeo ispred kafane parkiran, 50 m of mesta gde sam ga tražio [emoji33]. Pita jel to taj [emoji31]. Jeste. Posle sam se setio da sam išao po novac u auto i da me je pljusak uhvatio pa sam ga prebacio bliže kafani....kada se toga setim uvek se nasmejem.
 8. Retko koji mehaničar će da gleda i radi ono što nije dogovoreno.
 9. mislim da si ti promašio temu.Potencijalni kupac za robu na oglasu, (kojeg ne vidimo) nudi šta ima za zamenu. Prodavac mu odgovara sa tim donjim oko smeća.
 10. bit

  Vazduhoplovstvo

  Imati ili nemati državnu avio kompaniju, svodi se na primer imati ili nemati lični automobil, lovačku avijaciju i sl. Postoji taxi, ali uvek ga morate pozvati, niste sigurni ko će vas voziti, da li je vozilo bezbedno, da li će vam hteti taxista prevesti neki tovar u gepeku koji bi ličnim autom prevezli bez razmišljanja, i td. I kad ne vozite automobil svaki dan, morate platiti registraciju, održavanje, u slučaju havarije takođe snosite troškive, pa ipak velika većina želi lični automobil, uprkos ponekada neopravdano visokim troškovima održavanja.
 11. Takođe ko je preskočio s početka 2000 taraf da posluša Rumunske obične fantastične ciganske muzičare, preporuka. Koncert London
 12. Harmonika Zoltan dve verzije https://youtu.be/616qm06Wekk
 13. bit

  Vazduhoplovstvo

  Ako treba upumpati sredstva zarad budućeg profita ili života državnog avio prevoznika to je ok, ali nije ok što bi pola tih sredstava nestalo na putu do računa. Tu smo odlični, ne vezano za ko drži vlast, ekipa se neka uvek sastavi.
 14. Takođe čestitke. I takođe kao i društvo pre mene, nadam se da si maler skinuo sa stilom.
 15. Ubuduće lepo pustiš majstoru nabavku delova [emoji6] Neke stvari jednostavno ne moraš da znaš.
 16. Izbor je i ovako dosta velik pitanje je džepa.
 17. I na mom fiatu prsla pre mesec dana. Prvo oko retrovizora, pa posle par dana produžilo i levo i desno po vrhu do bočnih ivica.
 18. bit

  Vazduhoplovstvo

  Muzej jedan video, ima ih mnogo boljih
 19. Prednje za FAP mašinu 315 je mislim ok poslednja širina.
 20. Ima veze, zato je na popustu. Guma ako ćemo je tako nazvati, taj polimer , neopren stari stajanjem oksidiše, kidaju se ogromni lanci, na manje, i manje, vremenom nije više elastomer, već plastomer. https://byjus.com/chemistry/natural-rubber-and-properties/
 21. Imaš li nešto gabaritnije [emoji33] 295/80 22.5 vodeće ne starije od 3g u narednih mesec, a da cena nije veća od novih, može do 310/80 Nove low end 170e.
 22. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Ma nekada porez i carina na glupost od 5e a nekada ni na 100e kako se zalomi, nema pravila. Prigovor, žalba 1200din pa se žali. Nisam imao problema sa više od 100 poručbenica. Nekada na trakingu piše da je stigla u destinaciju, ali ispostavi se posle da je stigla u međudestinaciju, na pr iz Litvanije u Rusiju, i onda se gubi svaki trag 20-30 dana do uručenja. Znam poštare lokalne to su fini ljudi. Mnogo više sam izgubio trgujući sa domaćim firmama i fizičkim licima i prvenstveno sa AKS om. Oni su šampioni nestanka, razbijanja lomljenja i naplate mimo cenovnika.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...