Jump to content
FAS Goran

delakroa

Members
  • Content Count

    985
  • Joined

  • Last visited

About delakroa

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 07/10/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica

Previous Fields

  • Garage
    Sandero Stepway II, Hyundai Getz

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. delakroa

    Fruška Gora

    Sad sam bas gledao, ali slike su starije, pa se zato dvoumim. Ako ima terena i ako su jos u nekom ok stanju, to bi bilo super.
  2. delakroa

    Fruška Gora

    Drugari, treba mi savet za jedan izlet, a da nije predaleko, nego tu negde blize, tipa Brankovca, Zmajevca, da ima neku kao livadu, prostor, posto planiram sa drustvom za vikend. Ili savet, posto nisam nikad bio, nego samo prolazio preko venca, kakvo je tamo izletiste, sta ima od pratecih sadrzaja, tereni, stolovi itd.? I da li moze da se nadje mesto ili je tamo pak veca guzva?
  3. delakroa

    Booking

    Nema nigde ni maila na koji ih mozes kontaktirati...
  4. Dobro, sad sam skontao, ja slepo gledao da pise full hd
  5. delakroa

    Booking

    Da, ali se i dalje pojavljuje smestaj u pretrazi...
  6. Na njihovom sajtu pise hd, a na ovom drugom nema... pardon: full hd
  7. Da li neko od vas ima Mavic Mini dron? Interesuje me da li ima hd kameru? Ne mogu nigde u specifikacijama da pronadjem...
  8. delakroa

    Booking

    Da, tj moj cale je vlasnik, ali ja sam oglasio.
  9. delakroa

    Booking

    Drugari, morao sam otvoriti posebnu temu, da li neko mozda zna kako da se obrise apartman sa sajta? I naravno, u ovoj temi pisite sve o booking-u.
  10. Au, nemam ni paypal nalog... a preko ove payoneer kartice? Jedino što tu moram da upišem i neki BIC i IBAN broj...
  11. Nema baš direktne veze sa kupovinom u ino, ali je najsličnije. Da li znate kako mogu podići novac preko paypala ili na neki drugi, slični način? Naime, otvorio sam nalog na airbnb za izdavanje smeštaja i ne znam kako da podignem novac sa tog računa...
  12. Imam već smart tv, skinuo sam orion tv aplikaciju, ali jako je oskudan broj kanala, bar nešto više da ima, ili da je neka bolja ponuda.
  13. Da li mi možete pomoći oko izbora kablovske televizije? Nisam u klasičnoj zgradi, već je to dvorišni stan, pa ono postanet otpada u startu. Trebalo bi mi nešto najosnovnije, najjeftinije, jer mi nije bitno toliko, kad slabo i provodim vreme u stanu, ali čisto da imam, pošto se trenutno mučim sa resiverom i malom, sobnom antenom...
  14. 1. horvat 2. neshoct 3. Milutinski 4. Mijailović P. 5. Andreja 6. Sedla 7. ISV (samo ako moMtiras 17) 8. Branislav 9. Woodoo 10. Totti 11. Axic 12. Quadrifoglio Verde (my lucky number ) 13. IDzO - ja bih došao iako sam novajlija i ako se poklope kockice 14. Dule 021 15. Lakicevic 16. delakroa 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. Irena HGT 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. Djomla (plus telohranitelji ) Eto i mene A btw ako treba nešto pomoći oko organizacije, tu sam
  15. Društvo, imam jednu specifičnu situaciju, ćale treba da pošalje moped (apn4) negde u Pazovu, e sad, da li, po vašem mišljenju, neka kurirska služba hoće i može da prebaci i koliko bi ta usluga otprilike koštala? Ili da vidim za neki kombi prevoz koji bi to odneo. Mogla bi u suštini i manja auto prikolica, jer je, jelte, motor mali.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...