Jump to content
FAS Euroauto Goran

bit

Members
 • Content Count

  1167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bit last won the day on December 24 2021

bit had the most liked content!

About bit

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bačka Palanka - Fruška Gora

Previous Fields

 • Garage
  ford mondeo 1.8 td mk2, fiat stilo 1.9jtd, FAP 1620 1987 i piaggio liberty 125

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bit

  Kućni ljubimci

  Hehe probao sam biljni akvarijum držati, bez i jedne ribice, to je bilo sumanuto iskustvo. Pazario gomilu bilja, postavio podlogu, napravio reljef, posadio i čekam [emoji16]. Posle nekih 3 nedelje tako noću hoću da gledam, upalim svetlo kad ono haos, neki beli dugački tanki crvići pun akvarijum, čim svetlo upalim bežanija [emoji23]. Čitajući i pišući pitanja na nekom akvarističkom forumu, vidim da bez ribica to ne ide, bar 10tak komada da jedu to. Ili potpuno sterilisati sve pre ubacivanja ali to je nemoguće, i nije dugoročno, jer jajašca tih zemljanih crvića lete i kroz vazduh.
 2. bit

  Ma OFF BRE!

  Neverovatno kakvih kanala ima, evo ovaj detaljno opisuje alate i kako obiti brave... Za fiat [emoji16]
 3. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Pazi ovo čovek obučava početnike [emoji16]
 4. Muddy waters & rolling stones live at checkerboard lounge 1981. Možda i naj za večeras, pojavljuje se i buddy guy sa ekipom, ali na našu štetu muddy to brzo rešava [emoji16]
 5. A elektrane, niko ne spominje. Hoćemo li onda svako svoju elektranu gasnu kod kuće imati [emoji16].
 6. Neko agc automotive staklo... I odnosu na ono što je bilo kao da ga nema na šoferci, sinulo pred očima [emoji16].
 7. @mitros U procesu proizvodnje baterija koristi se sumporna kiselina, i tragovi te kiseline ostanu na klemama akumulatora, takođe i kiselina u tragovima isparava iz akumulatora, pa nagriza bakarne kleme, kao što ti rekoše ošmirglaj i isperi sa vodom, kada se prosuši preprskaj kontakt sprejom ili kada stegneš namaži mašću.
 8. E ovako reče mi sada nisam sve popamtio [emoji16], evropska stakla su u pitanju, običnih više ni nema, kako reče, sva su tonirana, da li nord glass da li taj na P ili g uglavnom čovek je zamenio do sada oko 8000 stakala, šta ima na stanju to se stavlja. Ukoliko nema evropskih naglasi da se radi o kineskim, i kaže ni tu nikads nije imao nikakvih problema niti on niti vozači. Cena je za evropsko staklo 14.500 sa ugradnjom u radionici, ako izlazi na teren, kao što je za kamion, samo cena goriva plus. Recimo prošle godine šoferka za kamion i ugradnja na terenu mislim da je bila oko 14000 Ja samo kod penzionera radim servise [emoji16] Ovi mlađi palamude previše. Menjao mi na FAP-U prošle godine, pa imam taj broj, jeftiniji je od servisa bio za 30-40% Jokanović mladenovo 0641217392
 9. Baš ću da zovnem i pitam, i zaboravih da mu kažem da je tonirana zelenkasta.
 10. Javio mi jutros, kaže na regulatoru skače i pada pritisak od 40-90 bara(valjda). Tako da će regulator ovog puta polovan [emoji849] biti naručen iz inđije, ženica daje garanciju.... pa ako nije on da ne bi bilo... To što si pobrojao je prekontrolisano i ok je, ja sam sumnjao na dizne međutim bile su kod bošiste na stolu, sve su ok. I moram šoferku menjati, kvrcnula, nova da ugradnjom 14.500, jel to ok, ili da pitam ovu gospođu iz inđije.
 11. Dobro, sutra ću mu to preneti za šraf, verovatno su mu taj i dali, rekao mi je da je kraći i da motor ostane na aluminijumu [emoji16] I da vidim šta mu je dijagnostika rekla za to teško jutarnje paljenje, koliko sam čitao, može biti pogrešno očitavanje temperature, map sensor, regulator pritiska i to je to [emoji16]
 12. Ma pusti, prepao me mehaničar, kže brže vergla možda je motor otišao, ima stariji ali odličan uređaj za merenje kompresije, ubacuje se kartica (papirna), ima iglu za iscrtavanje (prbi put gledao merenje), kad je prvi pokazao 25 pa drugi, treći, ostao četvrti kad je i četvrti pokazao 25, laknulo mi. Zašto i kako od benzinca, koji.
 13. E da svi cilindri su proverereni 25bara, kao i dizne kod bošiste, sve ok.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...