Jump to content
FAS Euroauto Goran

bit

Members
 • Content Count

  1183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bit last won the day on December 24 2021

bit had the most liked content!

About bit

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bačka Palanka - Fruška Gora

Previous Fields

 • Garage
  ford mondeo 1.8 td mk2, fiat stilo 1.9jtd, FAP 1620 1987 i piaggio liberty 125

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Svaka informacija na wiki je poluinformacija, pogotovo na istorijske i društvene teme koje su i tendenciozno pisane, koja ne omogućava znanje niti obrazovanje. A regionalne redakcije i postoje da bi svako čitao svoju verziju "istine". Pa čak i u vezi fundamentalnih nauka sve je napisano tako da se malo šta tu može uzeti kao ispravno napisano ili definisano i korisno. Google je do 2006-2008 i bio slobodan pretraživač, sve se moglo naći, bez neke muke, sada je google, i ne samo on, njega si spomenuo, kreator tvojih budućih pretraga na osnovu svih tvojih pregleda. Iz tog kola možeš izaći samo upotrebom drugog pretraživača.
 2. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Aha dakle, wikipedija je pouzdan izvor informacija, pa dobro, eto vidiš, nešto sam naučio nakon 25g na internetu [emoji16]. Uživaj ti meni.
 3. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Ma šta kažeš, teorije zavere [emoji23], evo jednog poznatog teoretičara zavere
 4. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Pročitati tekst, to je to što se sprema već 15stak godina https://standard.rs/2022/06/24/pocinje-globalni-finansijski-cunami/
 5. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Pa kad im je to normalno, ne mislim na narod, narod im je dobro dresiran, vekovima i nema više vrele krvi za pobunu, nego za te oligarhije koje kreiraju društvo, njima je to potpuno normalno.
 6. Za ovog je kazna, kakvu je onaj crnja obećao zedu, is tarantinovog filma.
 7. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Prijatelju, ko ti šta govori o pinku, već kome daješ potpis. Meni uopšte nije jasno šta vam to smeta, ja tv ne gledam, i ne smeta mi ko god šta gleda. Pa se pitam što gledaš ako ti smeta. Nije pink kriv, krivi su oni što gledaju, a to ti je pola balkana. Šta treba sa tim ljudima, imaš li ideju... Prepustiti lokalnim televizijama koje su mnogo gore, ovako polako pa možda jednog dana budu po tvom ukusu. Nisam merodavan da dajem sud o toj publici, ali većina od njih ne gleda ono što ti gledaš po internetu, a što su veće gadosti [emoji6], da se ne lažemo. Šta u zapadnom tv svetu toga nema, ima i mnogo gorih i sve to imaš na kablovskoj domaćoj, a čega sve ima kod njih... Samo malo razumevanja i tolerancije, a ponekada i ignorisanja bez isključivosti. Mogu da ti preporučim par kanala na youtu.be da se maneš pinka [emoji6] Evo ovaj momak iz LA je ok
 8. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Onda ponovo prelistaj istoriju. Sve oligarhije su smenjene jednom ili više puta, sem britanske koja je u sedlu već 300-400 godina. Britanski general major Horatio Robly i njegova kolekcija osušenih glava novozelandskih maora [emoji848] 1895. To se nije mnogo promenilo.
 9. Sa nekog kanala na telegramu možda bude zanimljivo https://t.me/+Wefw4dWPADFjNjRi
 10. Oni to s visine monopoliste, ili za um zapadnog čoveka, nama treba malo i humora i ljudskosti u reklami da bi se primila [emoji6] Nikad neću zaboraviti, imam samo 10s... Grmeč
 11. Baš sam neki dan dizao auto na dizalicu, vadio rezervni... Nisam znao za čega ta plastika [emoji16]. Prednja leva se pocepala u gazećem području 4-5cm nije bilo mogućnosti popravke. Verovatno sam ranije negde nagazio na nešto oštro. Rešenje kupovina jedne gume, razlika u šari u odnosu na desnu je 0.8mm... Srećom pa su obe stajale pozadi i nisu uopšte potrošene za ove dve godine.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...