Jump to content
FAS Euroauto Goran

bit

Members
 • Content Count

  963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bit last won the day on June 29 2018

bit had the most liked content!

About bit

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bačka Palanka - Fruška Gora

Previous Fields

 • Garage
  ford mondeo 1.8 td mk2, fiat stilo 1.9jtd, FAP 1620 1987 i piaggio liberty 125

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ima tu još jedan bitan faktor koji nije uzet u razmatranje, a to je broj vozila od 2015-2020 se znatno povećao, jeftina polovna vozila, za sve zainteresovane. Pa svako ima jedan ili dva automobila u porodici. Opšta kultura vozača je izražena i u saobraćajnoj kulturi. Ne bih da omalovažavam bilo koga, ali imati kulturu posedovanja prevoznog sredstva 50g i 2g nije isto. Mnogo mladih vozača, ne po godinama života, neki su polagali pre 20g, a vozila jaka, nesreće su neizbežne
 2. To se ne radi često, bar u mom slučaju, a poučen iskustvima mnogih koji nisu hteli drumarinu platiti, pa su na ćupriji platili 20puta više. Novo u standardu od poznate firme, preporučen set, i traje.
 3. https://m.imgur.com/gallery/zRhvL1r
 4. bit

  Kuda ide ovaj svet?

  Koliko ja vidim brana nije pukla nego se preliva, tj vodostaj je iznad zaustave. Ima znanja kod inženjera, odradi posao, i onda se radi "uštede" projekti stanje. Pucanja mostova, rušenja zgrada, i sličnog imate u čitavom svetu, neke stvari su loše napravljene, neke su u svom veku preživele preopterećenja, zemljotrese, smaknuća tla, neke imaju nevidljive strukturne anomalije. Sve ima neki rok trajanja i neki Prag izdržljivosti. A ovo što se istreslo na centralnu Srbiju je zaista potop od kog efikasne odbrane nema. I Misisipi je potopio Ameriku. Gledam BBC Earth, prirodne nepogode, nema tu odbrane, ako padne ovolika količina vode ona mora negde da ode, strada sve na njenom putu. Osnovno je ne graditi objekte u plavnim zonama, zonama klizišta i odrona. Nisam ni na ove izbore izašao ako neko ima nameru da proziva za botovanje.. Nisu političari krivi što Marko istresa smeće i šut u reku, kad Marko bude čuvao reku, imaćemo i druge političare [emoji6]
 5. Pre par meseci kad sam bio kod mog mehaničara, bio je jedan Stilo 1.6 sa problemom na računaru. Kako mi reče mehaničar, on takve šalje na popravku i uspešnost servisa je dosta velika. Kod koga šalje, ne znam, ali ako te zanima daću ti broj telefona mehaničara, ili ću ga ja zvati. To dalje na PM.
 6. Ja sam vozio, i to u inostranstvo [emoji43] Ništa mi teta nije rekla. I još šta, kad produžavate dozvolu, u stvari pridužavate kategorije, ove godine produžavam ce, a naredne opet u MUP da produžim a, b i ostale vezane, ne ide od jednom u istu godinu ili bar na 5, nego CE na pet ostale kad im pada datum... Otimačine i smaračina.
 7. Ili možda neki ritam iz Sahare, ritam kamila https://youtu.be/PItnw3Z7WgY
 8. bit

  Fotografija

  Off... Rađen je i ovaj video tamo za Fiat Stilo 3p
 9. bit

  Covid-19 aka Korona virus

  Šta bi, ostah neupućen, jel se umire, ili su samo izbori, ili nikad nije ni bilo. Ili je smrtno opasno, da se pazimo, ono zbog starijih, ko to zna, nabolje dr Nestorović ili možda Kon. Ja ne znam mene su sludili, što je veoma težak poduhvat, ali uspešno izveden. [emoji6]
 10. Ja sam tamo od četvrtka do ponedeljka svake nedelje, korona ne korona, svejedno [emoji3] Kad me vučeš za jezik [emoji4]
 11. Htedoh već dugo moje osnovno vozilo da vam predstavim https://www.google.com/amp/s/www.ultimatespecs.com/car-specs/Ford/7217/Ford-Mondeo-1-18-TD.html/amp?espv=1 Koga zanima, mali potrošač za karoseriju. Uzet sa 80-90000 na satu od poznatog trgovca 2002. Za fiata stila mama tata deda čukundeda i dalje. Sada posle 18 g jedva 215000 Svi servisi i topla garaža Slike takve kakve i da gepek Ovo vozilo za mene je auto. Lađa koja ne izdaje.
 12. Malo 90te I kako i komentar prvi ide ispod snimka, jedan od najboljih džez gitarskih albuma. Imao sam ploču kao dete, neko mi je poklonio.
 13. bit

  Vazduhoplovstvo

  Sa alternativnih izvora

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...