Jump to content
FAS Goran

speedster

Members
  • Content Count

    238
  • Joined

  • Last visited

About speedster

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Batajnica

Recent Profile Visitors

5600 profile views
  1. 3M nisam mogao da nadjem ali video sam da se krecu lepkovi u spreju oko 1000 din. Videcu kakvih obaveza imam za vikend pa cu da probam.
  2. NIsam ni planirao sa spojlerom, hocu da je dovedem u sto bolje i sto pribliznije stanje fabrickom.
  3. Pokusavao sam naci slicnu temu ali bezuspesno. Proslo leto kada je auto kupljen uradjeno je komplet ciscenje enterijera sa sve nebom. U pocetku sve je bilo ok ali ove god kako je pocelo sunce sve se odlepilo i pocelo da me nervira. Da li to neko moze da sredi i ima li ko iskustva sa tim?
  4. Interesuje me gde se nalazi plovak i kako doci do njega. Da li se mora skidati rezervoar ili se koze prici iz gepeka?! Pitam iz razloga jer mi je u gepeku plinska boca a zadnje sediste koliko sam razumeo ne moze da se pomeri.
  5. Vidim da je stara tema ali ako neko zna bilo bi mi od velike pomoci. Koje su duzine fabricki brisaci jer nemam or nego neke skracene a vidjao sam da je na kappi jedan duzi od drugog.
  6. Koliko vec sutra idem da uzmem nesto od sredstava za ciscenje motora.
  7. Cime si odmascivao? Ja sam, kao sto se vidi na slici, ostrugao staru farbu i osmirglao slova a onaj deo koji se farba ocetkao sam zicanom cetkom. da li je neko skoro prao motorski prostor i koliko je to preporucljivo s obzirom da je stariji benzinac i sta koristiti za odmascivanje ostalih stvari oko motora?
  8. Pre koliko si to farbao i jel se ljusti? Nije bas naivno da skidam poklopac i da ga cistim pa da mi se oljusti posle kratkog vremena. Ja cu da linije i brojeve zastitim stakom i onda prespricam sprejem samo mi treba neka sigurna preporuka da mi se ne oljusti.
  9. Nije to lose resenje ali meni trebaju kola tokom radne nedelje a trebam skinuti poklopac ventila.
  10. Dakle u subotu sam poceo vikend-projekat, farbanje poklopca motora koji obuhvata ukrasni poklopac kao i poklopac ventila iliti dekla. Naravno kao i svaki projekat ako se ne razradi pre pocetka pocinju problemi. Prvi problem na koji sam naisao za sad je, cime ga ofarbati a da posle kratkog vremena na dodje do ljuscenja. U pitanju je neka vrsta al legure ali nisam bas siguran tako da ko se bolje razume neka pomogne. Drugi problem je sto nisam jos skinuo poklopac ventila jer ne znam da li ima dihtung ili je samo silikon. Evo i par slicica nisu bas od samog pocetka radova ali se vidi smisao rada. Ali bice to uredjenje celog motornog prostora ovog fantasticnog automobila.
  11. Treba mi predlog u koji servis (da je u Zemunu) odvesti Lancia Kappu 2.0 5.20 na detaljan pregled.
  12. Pa zar po novom zakonu prolaze all-season gume? Ipak je letmja za leto zimska za zimu i sumnjam da ce ikad allseason guma moci da ima takve karakteristike kao i sezonske gume ali nikad se ne zna.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...