Jump to content
FAS Euroauto Goran

Quadrifoglio Verde

Members
 • Content Count

  2188
 • Joined

 • Days Won

  120

Quadrifoglio Verde last won the day on January 18 2021

Quadrifoglio Verde had the most liked content!

1 Follower

About Quadrifoglio Verde

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leskovac

Previous Fields

 • Garage
  Alfa Romeo Brera TI 1750TBI, Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 KS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja što sam imo, reko sam... Da si se odmah pokrenuo problem bi ti bio rešen još prošle nedelje... Tolko od mene.
 2. I ja svoja kola teram kod Pirketa. Dobar je čovek pre svega, a zatim i majstor. Na stranu to što mi je u komšiluku. Ali iskreno sa ovim motorom koji sam vozio ranije u Delti, a sada i u Breri, nema iskustva jer je vrlo redak. Kad je određeni problem počeo učestalo da mi se javlja gledao je auto par puta i na kraju sam morao da ga oteram u Vranić kod Brane. Kod Pirketa sam racimo radio 1.9 jtdm na 159-ki, to je motor koji svaki majstor poznaje. Opruge, amortizeri, crevo serva, set kvačila, skidanje i slanje menjača na reparaciju... to sam sve kod Pirketa radio. Sad se spremam da mu ostavim auto da mi sredi kočioni sistem pre tehničkog. Inače ovaj problem koji kolega ima meni liči na neki senzor, najverovatnije senzor faze bregaste... Ali mi to možemo samo da nagađamo. Samo majstor sa iskustvom oko Fiatovih motora mu može dijagnostifikovati i otkloniti kvar.
 3. Meni samo set zupčastog (doduše za 1.8) koštao 10.000, a gde su tu roleri, španeri, pumpa vode... Ne znam šta da ti kažem... Gde si terao auto ako nije tajna, da se ne zajebem da odem i ja tamo.
 4. Tolko pouzdanih ima u Le da ja moj auto teram kod Brane u Vranić... Ovde teram kod majstora samo kad sam znam u čemu je problem i onda kažem zameni mi to i to... Jedino da oteraš to do Niša (preciznije Gornji Matejevac) kod Saleta i Neše Auto Sportivo... 069606939
 5. Rečima je prosto nemoguće objasniti koliko te nazzi lepše stoje Breni od kineza... To se treba očima videti.
 6. Kinez QV... Nisam stigo da operem i namackam pa nema novih slika.
 7. Meni je to čudna pozicija za dnevno svetlo... Sad i na slici vidim ono što sam ranije zamislio u glavi. Nekako preblizu jedno drugom. Još ovo što se pozicija i ne vidi u odnosu na dnevno i kratko pa ova rupa u sredini dodatno bode oči. Razmisli ipak o prepravci i DRL-u u srednjem.
 8. Previše bespotrebnih komplikacija... Dovoljno je bilo da staviš DRL o kome priča Neša u poziciju-migavac i vežeš na osigurač i onda dnevno radi uvek, dan-noć. Prekidač držiš na senzoru za svetlo i on pali xenone po potrebi, dok unutašnji krug do grila ostaje dugo svetlo (sa nekim jačim LED-om) i pali se paralelno sa podizanjem klapne u bi-xenonu kao i kod fabričkog bi-xenona. Edit: Verovatno će dnevno svetlo čudno izgledati na skroz unutrašnim krugovima (previše blizu jedno drugom), ali videćeš i sam da li će ti se sviđati kako to izgleda.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...