Jump to content
FAS Goran

Quadrifoglio Verde

Members
 • Content Count

  2216
 • Joined

 • Days Won

  120

Quadrifoglio Verde last won the day on January 18 2021

Quadrifoglio Verde had the most liked content!

1 Follower

About Quadrifoglio Verde

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leskovac

Previous Fields

 • Garage
  Alfa Romeo Brera TI 1750TBI, Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 KS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma beži bre... U Breni ne mož ni da se samozadovoljiš ko čovek. Sve aktivnosti koje uključuju dvoje mož da otpišeš odma. Uzi Deltu s panoramom pa ću dođem da se mazimo.
 2. Kaka bre panorama... Toe za gejove, da mogu da broje zvezdice na nebu. Pravi mačo menovi uživaju u osećaju klaustofobije koji Brena pruža. Ova moja je stvarno čudna socijala... Neka TI socijala...
 3. Da sam juče umro ne bih znao... Ja znam da je moja bez antene pa ostao u čudu. Sad malo istražio i zaključio da ove s fabričkom navi imaju krovnu antenu, a ove bez nemaju.
 4. Delić postavke sa izložbe oldtajmera u Sarandi od pre 10-ak dana.
 5. Zašto bi se mučio i gubio vreme preko Štipa i Strumice? Ako ti je do Dojrana isključiš se sa autoputa kod Smokvice malo ispred Gevgelije.
 6. Mene jebavali zbog toga kad je prvi put bila na tehničkom i o'tad pazim da nisu zamagljena kad imam zakazano. A za migavce i meni ni reči... Čak ni za Drl u poziciji. Izgleda zavisi na koga naletiš.
 7. Hoće li te pustiti sa ovakvim stop svetlima?
 8. Kakav ti je taj set dizni koji stiže? Jel to provereno i reparirano ili su i one upitnog stanja?
 9. Bila na kratno na oglasima i otišla... Mislim da link nije više aktivan. http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21670174/alfa-romeo-brera-r-e-z-e-r-v-i-s-a-n

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...