Jump to content
FAS Goran

nidza

Members
 • Content Count

  3599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nidza last won the day on November 27 2020

nidza had the most liked content!

About nidza

 • Rank
  FLCS fotografo ufficiale

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Previous Fields

 • Garage
  Turbo Benzina

Recent Profile Visitors

19225 profile views
 1. Gde da ode i da se otopi? Meni rešava te stvari.
 2. Iznenadili biste se koliko može biti korisna stvarčica, a nije uopšte ni u top 10 na spisku to što je apotekarka prvo pomislila.
 3. Namaži vazelinom (džabalesku, 100+din u apoteci) ili bakarnom masti (skuplja) varijanta delove koji se dodiruju. Ja sam taj problem imao sa adapterima, a vazelin ih rešava. Odbija vodu, pa ona ni ne ulazi između.
 4. nidza

  F1: Las Vegas 2023

  Kazna je zaslužena, a Rusell se sad ove sezone pokazuje u pravom svetlu. Ne možeš ti da zatvaraš nekog ko je pored tebe već, nema tu sad nekog gledanja da li je centimetar napred nazad. Ako se uvukao gotovo je, ta putanja je zauzeta i svako ulaženje u nju je sudar. Zato kazna, zatvaranje može biti ili na vreme ili nikako. Ima dva moguća objašnjenja, ili ga stvarno nije video, ili ga jela malo sujeta pa je u deliću sekunde doneo pogrešnu odluku. U oba je kriv.
 5. Ne piše, nema krupice sigurno, nikad premium nije ni imao. Problem je bio u tome što se svaki put premium pokvari, ali sad je nekako izdržao ovo leto. Ne rušiš sneška.
 6. Nektar odličan, čist ječam. Lav premium, čist ječam. Perlenbaher Lidl ali samo staklo 6x.33, ječam. Ništa drugo u budžet segmentu ne mogu da preporučim. Pijte ako nema ova tri. Edit: zaboravih, ima zeleno sa zlatnim slovima Argus, konzerva .5, to je dobro. Ova ostala mi nisu nešto, ni .5 u staklu Perlenbaher (samo .33).
 7. On nema ulje u kvačilima, ali ima u aktuatoru i klasično menjačko ulje među zupčanicima, nemam pojma stvarno da li je to sve jedno te isto.
 8. Meni ovo liči na spritmonitor. Ima polje za unos prosečne brzine. Imaju 95 i 98 oktana, a 98 je otprilike isto sto i 100. Ima i za jača goriva 100+. Taj 1.4 od 150ks je dobar motor, ne pravi probleme. Kvačilo je suvo na DSG, ako je motor do 250Nm, zloglasni DQ200. Ako je preko, ima mokra kvačila. Normalno kad se vozi u ne preterano teškim uslovima, taj menjač je korektan.
 9. Ako su sanirana da ne vidiš, otkud znaš da je išta bilo sa tim kolima? Svakako debilno da diler novih kola nema mreže za zaštitu od grada.
 10. Za ta skuplja će morati da ih popravljaju. Ja sad ne znam da li je olakšavajuća okolnost što su udubljenja veća, ali nema ih puno. Desetak može majstor da reši za dan, može paralelno da radi 2-3 auta što ne može biti hiljadu eura po autu. Najbolje da će godinu dana da zarađuje 3000 dnevno auto maser. Nema šanse.
 11. Bio je užas. Grad nije bio gust, ali su komadi bili ogromni. Skroz do Altine je sve olupano što je bilo na čistini. Nisu iste cene kad se radi 1 ulubljenje ili više njih. U Beogradu je oduvek nekoliko puta skuplje nego van, makar do Kg treba otići ili negde još dalje, biće neuporedivo jeftinije i ima šanse da ćete stići na red, jer kapiram da je Bgd prebukiran sad do 2025.
 12. Toliko manji motor nikad neće biti elastičan kao veći, ali moglo bi nešto da se dobije sigurno.
 13. Ima veze ali nije dovoljno informacija. Manje će da troši vozač koji manje nepotrebno koči.
 14. Valjda je normalno da paziš na rupčage sa kojim god gumama? Putevi ovde sem autoputa i magistrala ne dozvoljavaju baš neku opuštenost.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...