Jump to content
FAS Euroauto Goran

nidza

Members
 • Content Count

  3552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nidza last won the day on November 27 2020

nidza had the most liked content!

About nidza

 • Rank
  FLCS fotografo ufficiale

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Previous Fields

 • Garage
  Turbo Benzina

Recent Profile Visitors

18592 profile views
 1. To su je pohvalili kako stvari stoje, ali bar je bolja od Tigra.
 2. Odriču se tako što su počeli da dekonzerviraju termoelektrane. Spremaju se za zimu bez gasa.
 3. Ima gušće i uže šare GY i akvaplaning kanal po sredini, ali jako su slične. Verovatno je najveća razlika u smeši i ceni.
 4. To se ili radi kako treba ili ne. Ako nema u zemlji, ide se preko. Kome je bitnije da je pored kuće bolje da ne radi.
 5. Revo, ali onaj pravi, apsolutno, ne naša loša kopija. 064/5432113 Za ove druge poznate nije mi poznato da imaju dilera ovde.
 6. Koliko para toliko muzike. Valjci nisu bitni uopšte, sem ako neće da se uči na tom autu.
 7. Uzeti u obzir da prva ugradnja nije isto što kupuješ u aftermarketu, tj. Niti isto košta niti isto radi, a ni ne izgledaju identično pločice. O Jurid sve najbolje, prva ugradnja za BMW M, u VAG za GTI, RS i Cupru. Odavno su se oni integrisali sa Ferodo, ne bi me čudilo da se samo natpis razlikuje.
 8. Na 159 sam imao Textar Pro diskove i Ate pločice. Jako je to dobro funkcionisalo od tih jeftinijih varijanti i dobro je izgledalo.
 9. Čestitam! Baš je dobar. Dete neće biti problem, sa godinu dana već može da se očekuje da nauči sama da se penje u sedište, a dotle će već izaći iz sintezisa.
 10. Imam. Otkad je u gepeku, prestale da se buše gume, samim tim već završava posao. Ja naručio sa AliExpress nešto smešno koštalo.
 11. Pomisliće ljudi da je normalno da se na 159 pale greške - nije. Lagano samo, star slabo vozen auto, sad će da ispolji malo mane, ali to bi moralo sve da se složi.
 12. 185 naspram 150 KS, na manje kg, potpuno normalno je očekivati da je JTS brži. Posle remapa će JTDm 16v biti malo brži ipak, ali mene to sad više ne bi zanimalo posle nekoliko godina druženja sa turbo benzincem.
 13. @andreja.micovic: Neuporedivo je bolja guma Kleber od Save, nemoj da imaš dilemu oko toga, nisi pogrešio. Sava je odlična u najnižem segmentu, Kleber je sveukupno bestbuy guma evo već treću zimu zaredom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...