Jump to content
FAS Goran

nidza

Members
 • Content Count

  3595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nidza last won the day on November 27 2020

nidza had the most liked content!

About nidza

 • Rank
  FLCS fotografo ufficiale

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NBG

Previous Fields

 • Garage
  Turbo Benzina

Recent Profile Visitors

18985 profile views
 1. Ne piše, nema krupice sigurno, nikad premium nije ni imao. Problem je bio u tome što se svaki put premium pokvari, ali sad je nekako izdržao ovo leto. Ne rušiš sneška.
 2. Nektar odličan, čist ječam. Lav premium, čist ječam. Perlenbaher Lidl ali samo staklo 6x.33, ječam. Ništa drugo u budžet segmentu ne mogu da preporučim. Pijte ako nema ova tri. Edit: zaboravih, ima zeleno sa zlatnim slovima Argus, konzerva .5, to je dobro. Ova ostala mi nisu nešto, ni .5 u staklu Perlenbaher (samo .33).
 3. On nema ulje u kvačilima, ali ima u aktuatoru i klasično menjačko ulje među zupčanicima, nemam pojma stvarno da li je to sve jedno te isto.
 4. Meni ovo liči na spritmonitor. Ima polje za unos prosečne brzine. Imaju 95 i 98 oktana, a 98 je otprilike isto sto i 100. Ima i za jača goriva 100+. Taj 1.4 od 150ks je dobar motor, ne pravi probleme. Kvačilo je suvo na DSG, ako je motor do 250Nm, zloglasni DQ200. Ako je preko, ima mokra kvačila. Normalno kad se vozi u ne preterano teškim uslovima, taj menjač je korektan.
 5. Ako su sanirana da ne vidiš, otkud znaš da je išta bilo sa tim kolima? Svakako debilno da diler novih kola nema mreže za zaštitu od grada.
 6. Za ta skuplja će morati da ih popravljaju. Ja sad ne znam da li je olakšavajuća okolnost što su udubljenja veća, ali nema ih puno. Desetak može majstor da reši za dan, može paralelno da radi 2-3 auta što ne može biti hiljadu eura po autu. Najbolje da će godinu dana da zarađuje 3000 dnevno auto maser. Nema šanse.
 7. Bio je užas. Grad nije bio gust, ali su komadi bili ogromni. Skroz do Altine je sve olupano što je bilo na čistini. Nisu iste cene kad se radi 1 ulubljenje ili više njih. U Beogradu je oduvek nekoliko puta skuplje nego van, makar do Kg treba otići ili negde još dalje, biće neuporedivo jeftinije i ima šanse da ćete stići na red, jer kapiram da je Bgd prebukiran sad do 2025.
 8. Toliko manji motor nikad neće biti elastičan kao veći, ali moglo bi nešto da se dobije sigurno.
 9. Ima veze ali nije dovoljno informacija. Manje će da troši vozač koji manje nepotrebno koči.
 10. Valjda je normalno da paziš na rupčage sa kojim god gumama? Putevi ovde sem autoputa i magistrala ne dozvoljavaju baš neku opuštenost.
 11. To je sad kad je frkica sa lovom, inače nije bilo tako. Nisu jurcali, ali brzo se vozilo kad nema ograničenja, sad štednja.
 12. Ma bože sačuvaj da je tako, bar ako se sipa na normalnim pumpama. Vozio tolike dizele do sad, što stok, što nasvirane, sad benzince, kad god sam merio ubrzanja to je uvek bilo u gornjoj zoni. Potrošnja se u decilitar gađa, evo danas sam sipao G100, po BC 7,3, po čepu 7,29. Nikad problem sa gorivom kod nas, prema tome, ne može biti sistemski problem, samo sporadično.
 13. San Miguel dobro pivo ko se zadesi u Españi, pravi lagani lager. Moje mišljenje se odnosilo na ona žuta piva tipa Corone, bio sam neprecizan - @Milutinac.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...