Jump to content
FAS Goran

milandjbg

Members
  • Content Count

    157
  • Joined

  • Last visited

About milandjbg

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Juce sam isao Bg-Tumane,lagana magistrala sa ukljucenom klimom 4.5lit realne! 1..3 90 hp Grande Punto
  2. Isao sam bg leskovac i nazad.Cetvro u autu prosecna brzina 110 km nisam ga stedeo oko 5lit.Grande punto 1,3 90hp Mada sam primetio da na niskim obrtajima malo losije radi i da tada vise trosi ali na konstantnoj brzini radi super.Vrvt su dizne nacete posto mu ler nije sjajan pogotovo dok se ugreje menjao egr nije do njega.VRvt nekadizna zeza jer kad sam merio povracaj goriva na diznama sve menzure su se razlicito punile.Korekcije dizni ssu ok a kompu.
  3. Meni na grande puntu 5,5 dve god zakucana tako i po cepu 5,6.Razlika 0,1
  4. Ovako problem sa eger je resen apokon.Na savet pravih prijatelja i poznavaoca automobila na ovom forumu ugasio sam egr iako licno nisam bio za tu soluciju ali svi problemi su nestali auto radi ko da je izasao iz fabrike.Eto punto opet radi lepo i idu lepi dani pa s e nadam da cu uzivati u voznji jedino da me zezne vucko pa da gorivo ode u 250din.. DOPUNA,saks mortizeri zamenjeni i stavljen Bilsten b4 mnogo bolja prica.Saks je izgubio svojstvo posle1000km pisalo na njima mede in turkey.I nadam se da se svi vidimo na nekom skupu idu lepi dani. POZDRAV SVIMA
  5. Evo posle duzeg vremena da se javim:Pune dve godine su prosle kako sam kupio auto.Presao sam oko 25 000 hiljada bez ikakvih problema.Sa prosecnom potrosnjom 5.6 za sve vreme belezio svako sipanje u aplikaciji.Pre nekih mesec dana auto je poceo malo vise da trosi i da slabije ide.Na dijagnostici pokazao EGR,Ociscen ali majstor kaze da nije ni bio prljav,egr otvara i zatvara jedino posle tog skidanja aut nemirnije radi u leru obrtaji mirni ali zvuk je malo drugacij nemirniji radi.i tada odradjen veliki servis i zadnji amortizeri auto dosta udobnijii stabilniji(Saks amortizeri).
  6. Meni je na grande 1.3.mjtd 90 hp.5.5lit prosecna Beograd plus otvoreno.Dve godine unazad.Cisto radi nekog poredjenja.
  7. Sto se tice upijanja rupa to mi je zanimljivo,ja imam grande punta obicnog ali jako tvrd i na neravnine ne reaguje najbolje.Dok na otvorenom lezi kao pegla.E sad da li je kod eva nesto promenjeno i vesanju pa je udobniji?
  8. Pozdrav ljudi,evo posle duzeg vremena da se javim. Trebao bih da menjam filter goriva koji preporucujete i na koliko ide zamena.Ja sam razmisljao da stavim filtron,posto sam uzimao njihov filter za ulje i u ruci deluje da je solidne izrade?
  9. Brate kakvi su utisci sa ceradom vidim sad na kp ima neka najlonska prvenstveno bih je koristio kao zastita od sunca? Sad vidim odgovor ne znam zasto me forum nije obavestio.Ja voskiram auto i sve to ali vidim po krovu sada kada provucem rukom da se lak malo kontaminirao od prasine.ima sad na ko najlonske neke 10 evra e sada ne znam dal bi stitile od sunca samo preko dana.Ako mislis da je veca steta onda cu voskirati auto i to je to
  10. Cao drugari..Vidim da se na ovu temu malo pise.Na kp su se pojavile cerade tipa 1500 din.Znam da za vlagu nisu i sa tim se slazem a kakva je zastita od sunca sat za letnje dane i od prasine auto vozin obicno vikendom pa bih voleo da ga zastitim bar ovih par meseci???
  11. Stop svetla od eva su lepa videcu u narednom periodu ako naletim na neka bas dobra.Ja sam hteo samo ove fabricke felne druge i nisam ni gledao,plasio sam se da nece doci do izrazaja posto su sive kao i auto ali na kraju kad sam montirao ispalo je fenomenalno. Oko motora nista nije dirano,sve fabrika,set kvacila i dalje prva ugradnja,i ne pokazuje neke velike znakove istrosenosti.Lanac se vrlo malo cuje,nekad na prvom paljenju zaskripi ali retko bas,i kratko,gledao majstor kaze da ga on ne bi dirao jos neko vreme.
  12. I ja sam cuo da su ta svetla od Eva problematicna i da pustaju vodu e sada da li je to resavano u novijim serijama ne znam.Svidjaju mi se svetla od Eva mozda u nekom narednom,periodu ugradim,
  13. hvala i ja mislim da su felne bile pravi potez
  14. Evo skoro ce godinu ipo dana od kako sam kupio Grande punta,od tada sam presao oko 20 000km bez ikakvih kvarova,auto je trenutno na 200 hiljada pravih proverenih,Prosecna potrosnja 5,5 litara motor 90 hp.1.3. Kupio sam alu felne od novijeg modela Evo pa evo par slika.Prezadovoljan sam i dalje autom od mana jedino bi naveo malo tvrdje vesanje sto se oseti na duzim putovanjima,planiram zamenu zadnjih amortizera pa ce mozda to ublaziti taj problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...