Jump to content
FAS Goran

Fiorino A

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Fiorino A

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    500L cross mjet,Fiorino mjet,Punto MkII 1,2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav,hvala na odgovoru...mozda se nesto promenilo pa htedoh da proverim...u svakom slucaju nadam se da je neko radio turbinu nedavno i da ce da predlozi.
  2. Pozdrav svima,interesuju me preporuke gde i koji servis odabrati za remont turbine odnosno ciscenje.Naime moja turbina na 1.3 multijet-u Euro5 75hp je ok ali kao da se malo teze okrece rotor.Kontam da je zaprljana i kao da imam slabiji odziv na papucici gasa.U servisu su posle dijagnostike rekli da je sve u redu i prilikom voznje(pritisci u turbini i ostalo ok,itd...)Hvala unapred.
  3. @Zoki 77 Pozdrav, da li mozes da mi kazes gde si radio remont turbine? Hvala.
  4. Pozdrav svima, nov sam na forumu i hteo bih da podelim iskustvo i problematiku oko mog Fiorina 1.3 multijet Euro 5 ,dizne 351. Naime imam isti - slican problem kao deda_bojan sa svojim a to je: Neravnomeran i bucan rad motora na leru dok je hladan,pojava plavicastog dima nakon 5 min rada uz izrazito variranje lera 800 rpm do skoro 1000rpm . Nakon toga cim ga provozam 500 metara nestaje dim i sve se unormali i dobijam meksi i mirniji rad bez dima. Bio sam u servisu na pregled i preporuceno mi je da ga tako vozim ili generalnu da radim.Rekli su jos da na jednom cilindru je malo manja kompresija. Radjen set lanca,set kvacila,grejaci novi,nov DPF,dizne vec tri puta skidane i testirane-ciscene.Turbina dobra bez lufta... Takodje menjan ceo drugi ECU jer su po predhodnom mnogo sto sta brljavili(kupljen drugi u UK gde nije nista dirano oko DPF-a i EGR-a...) plan je jos da stavim nove senzore MAF,MAP i nov separator uljnih para. Da li mozda neko moze da prekomentarise - savetuje jos nesto. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...