Jump to content
FAS Goran

igor_ns28

Members
  • Content Count

    119
  • Joined

  • Last visited

About igor_ns28

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/09/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Contact Methods

  • Skype
    igorrr.rakovicccc

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Kappa 2.0 Turbo 220ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Alo prike meni treba delova treba mi set kvacila po kojoj ceni to imas
  2. Apsolutno se slazem sa vama,ako ima u prodavnici za 13000 dinara,necu da razmisljam,bitno mi je samo da sluzi i ne ocekujem da mi traje koliko traje i auto naravno.
  3. Martini bio si upravu dve zice su mi bile pokidane u buziru,i to sam lepo spojio,izolovao trakom sad mi pise cak i kad je gepek otvoren,sto ranije nije pisalo. Hvala ti drugar! Moguce da mi je komp javljao greske zbog tih zica,moguce da su dodirivale sasiju i pravile spoj. Sad je ok,a vremenom ispucaju zice od hladnoce sto je i normalno,a taj deo i bas nije bog zna kako zasticen. I pre su mi se kidale tu zice,pa mi nije radilo rikverc svetlo,pa ni zadnje maglenke,ma uzas.
  4. Ocu naravno,nego sad cekam platu,pa pravac majstor,u svakom slucaju jeftinije mi je da zamenim sve stope,nego da radim set kvacila,ali video sam na kupindu set kvacila valeo za moj auto 13000 dinara sa lezajevima,to uopste nije skupo,a ne znam da li je to ok,pise da je novo. Nisam registrovan na kupindo,ako je neko od vas tamo registrovan,molio bi naljepse da udje na kupindo,nadje delove za lanciju i posalje mi broj coveka koji prodaje. Hvala unapred.
  5. Pa to sam i razmisljao da uradim,da je odvedem na dizalicu,pa da vidimo kako stoje stvari.
  6. A moze li biti da je meni neki nosac stradao,jer moram vam i ovo reci,kad sam zamenio gornji drzac motora,smirilo se tresanje,posle 200 km opet isto.
  7. Pitanje je sledece,vec godinama mi ne radi svetlo u pepeljari,kako to da zamenim?,ako neko ima neki predlog samo izvolite..
  8. Ja ne znam stvarno sta da radim,kad sagledam sve moje postove od dana kad je imam,pitam se odakle mi toliko energije da istrajem sa ovim autom evo skoro pa 5godina. Svi sa foruma znaju moje probleme,majstore i td. Popravljanju nikad kraja,auto kao auto je brzo,udobno,prava krstarica za duza putovanja,ali previse osetljiv kad ga godine stignu. moja Lanca ima punih 14 godina,i 263000km orginalnih,i dalje motor zivota ima,i ako je vise puta operisan. Svi mi koji vozimo Lancije imamo beskrajno strpljenje i velike zivce,jer zna i te kako da nervira.....
  9. Jeste sigurni da mogu jos 20000 km da predjem? Mene plasi da mi ne otkaze nesto drugo uz to,a sad mi se ne bacaju pare na set kvacila. Kad krenem lagano,bukvalno nista ne osetim. A planiram ovo leto i na more da idem u Grcku.
  10. Evo da dam konacan odgovor na temu,vise ne osecam miris u kabinu,zamenio sam gumena creva servo pumpe i od tada sve ok.
  11. Ma taj problem ja imam godinama,meni kazaljka goriva pokazuje tacno,kad imam pola i vise rezervara goriva. To je jednostavno boljka,centralna brava,kazaljka goriva,odpad boja sa krova im joosss toga uocljivog.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...