shuxx 14399 Posted October 18, 2024 Sto bi babe rekle, To ne sluti na dobro... Red bi bio da je izlozena. 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4452 Posted October 18, 2024 Pa zastoj u proizvodnji, a poruceni primerci su morali prvo kod onih sto su ih kupili. Dzaba sajam, dzaba sve, Grande Panda bez baKterije ostade 1 3 Reacher Gilt, moron, italiano and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2673 Posted October 19, 2024 Pa kad ne daju dušmani da se kopa Li. On 10/18/2024 at 1:15 AM, Deda Jung said: Grande Panda izgleda da nije izložena Nisu 'teli da kvare promociju novog e R4, vid'li bi ljudi da je isti. Dobro, nije baš isti, R4 je sa strane na linije, a GPnd na kocke. Eh, da, i R4 ima prozorče više iznad zadnjeg točka. Koje ne služi ničemu, istina, al' mu zato lepo izgleda. 2 alfini0507 and Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deda Jung 6 Posted October 23, 2024 Dok ga oni izlože, Kinezi zakupili pola hale i smeju se Evropljanima u lice, naročito ova gospođa: Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1399 Posted October 29, 2024 Našao na nekoj FB grupi 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14399 Posted October 29, 2024 ćirilica na tablicama, nisam znao da to može Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deda Jung 6 Posted November 22, 2024 Bio sajam u Cirihu pre nek dan. Tamo su ga izložili ali zaključanog i iza barikade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4463 Posted January 7 Za Grande Pandu u SUS varijanti je na par mesta pisalo da dolazi isključivo u kombinaciji sa DCT, što bi značilo samo kao MHEV. Opet, negde se može pročitati da će biti i varijanta sa 6MT. Zna li se pouzdano, da li će biti i sa 6MT ? Ili ipak samo sa DCT. Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 646 Posted January 7 @moron Ako misle da je uopšte prodaju u većem obimu mora biti manuelac-atmosferac! U protivnom, ćorak! 2 knezevic76 and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14399 Posted January 7 Obrni okreni, od prodaje EVa nece se ovajditi u Srbiji. E, sad, od cisto benzinskih....hoce...koliko vec to bilo komada... 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 204 Posted January 7 Mene bas interesuje cena. Citroen je sa C3 malo spustio cenu, ako se Panda proizvodi u Srbiji i ako zele da privuku kupce dodatno, racunam da ce morati da idu malo ispod onoga sto je Citroen zacrtao :). 2 moron and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 267 Posted January 7 Bez čistog ICE motora, MT6 i cijene od cca 15k eura od veće prodaje nema ništa. 2 knezevic76 and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14399 Posted January 7 1 hour ago, Elra said: Bez čistog ICE motora, MT6 i cijene od cca 15k eura od veće prodaje nema ništa. Mos samo da sanjas tu cifru 2 Tadej and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 646 Posted January 8 @shuxx Ta cifra je sasvim realna ako se uporedi sa ponudom brata blizanca, Citroena C3 2 Axic and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14399 Posted January 8 Ma tu je negde, ali ja to iz iskustva... Sumnjam da ce biti manje od 16 + k eur, i to neka klotara. Naravno za benzinca nece biti stimulacija. Secam se za 500L, ni tada se banke nisu nesto utrkivale da daju povoljne kredite. Gledaj, ja nisam kupac, ali bih voleo da bude povoljan, i da se puno prodaje kod nas. Em se proizvodi vise, em se obnavlja vozni park, em bude polovnjaka sa malom killonetrazom za nas sa jeftininim ulaznicama ;-)... Svima dobro 2 Misha87 and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 646 Posted January 8 @shuxx Ja se ipak nadam da ce nas Fiat prijatno iznenaditi, pogotov zbog aktuelnog fijaska sa strujasima... Naravno da se cena odnosi na klotaru, koja bas nece biti prijatna ni za oko ni za dodir! P.S. ni ja necu biti kupac ali mislim da ce Panda biti dobro vozilo za pocetnike, mlade parove, penzionere ali i sluzbeno vozilo tj.odlicna zamena za gomilu sluzbenih iz B segmenta koje svakodnevno vidjamo (clio IV, odlazeci C3, fieste, corse, fabije itd.) Samo da nam drzava bude pametnija sto se nije desilo sa ponudom 500L koji je npr.idealno taxi vozilo 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 267 Posted January 8 Tamo gdje može Škoda da se uklopi kao državni automobil, tu Panda sigurno neće ići... Svi znamo zašto. 3 Axic, Zvezdo and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1205 Posted January 8 13 minutes ago, shuxx said: Secam se za 500L, ni tada se banke nisu nesto utrkivale da daju povoljne kredite. Za 500La je postojalo fiat finansiranje, stopa bila upola manja nego kod "obicnog" auto kredita. Ja bih pre da bude cena kao za sva trzista a da pravo na reklamaciju bude isto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 646 Posted January 8 @Elra Kod sluzbenih u B segmentu nikako ne dominira Skoda, naprotiv! Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4463 Posted January 8 Ja videh jutros da komunalna policija u BG vozi Yaris Cross hibrid ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14399 Posted January 8 Svaki dom zdravlja ima po nekoliko malih auta za terenske sestre. Kod nas je Punto. Kada bi zelela, tj kad bi nasli interes, mogli bi gomilu GPandi da udome po drzavnim sluzbama. I 500L je imao potencijala, ali nije imao "interes"... Zar ne bejahu vesti oko nove god da je AV najavio pocetak proizvodnje sredinom januara. Brzo ce i cenovnici biti objavljeni, mada... Ja ga nikako ne bih kupovao jos pola godine. I zbog uhodavanja proizvodnje, i zbog prodaje. Prvi prodajni bum brzo prodje, pa dodju razne akcije...povoljnosti...itd... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 267 Posted January 8 Alvolante jutros piše da će prodaja u Italiji krenuti od 02/25. dva pogona, 7 boja. Struka 25000 eura, EAT6 Hibrid 20000 eura za početni paket. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 204 Posted January 9 Ja ne vidim ko ce (Osim istinskih zaljubljenika) kupiti Pandu ako bude par hiljada skuplja od C3. Fiat je usrao zaista, sto se vidi i po pricama na nasem forumu. Kad gledam druge kompanije koje izbacuju samo unapredjene verzije istih modela, Fiat sa druge strane svakih par godina izbaci neki drugi polu promasaj i tako u krug vec godinama. Jedno vreme sam gledao 500x, a onda skontam da drugi imaju jeftiniju, a bolju opciju, i tako za svaki model. Jednostavno, nemaju noviji model za koji mozes da se zagrejes, mislio sam da ce se to promeniti sa novom Pandom uz korektnu cenu, ali mislim da Fiat i dalje nije svestan koliko brzo propadaju, tako da sumnjam da ce i cena biti neka primamljiva, u odnosu na konkurenciju. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3284 Posted January 9 Mozda u Srbiji i bude neka subvencija kao za L i Z10 nekada. Da budemo fer oba jesu bili best buy na nasem trzistu u tom cenovnom rangu. Ali globalno gledano ja ne razumem ni sta ce Stelantisu C3, Grande Panda, Milano i 2008, ali verujem da neko pametniji od mene pravi tu racunicu 1 Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18329 Posted January 9 Ne bih ja taj puretech motor,pre bih Kia Hyundai Ima i onaj mali Jeep u toj veličini 2 sokratbg and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites