knezevic76 8080 Posted July 29, 2024 Iskreno, Mladen mi je pošteno digao živac glorifikovanjem Pande, a da nije ista Kragujevca , našao bi joj milion i jednu zamerku.Pa plant u KG ovo, ono, bla bla, a da nije jeftine radne snage i subvencija države, ne bi bila ni cena Pande koja se najavljuje, tj, ne bi bilo ni fabrike u Srbiji uopšte. Pa osvrt na Litijum između redova i Tavarezova izjava da je litijum potreban, barem sledećih 10 godina........I na kraju emisije, kupovina EV je za godinu dana porasla za celih 0.77% u SrbijiPS čitam koje su cene zamenskih baterija, i navodite cifre od 2500-3000€, ako sam dobro razumeo, a Tavarez reče da je baterija najskuplja stavka i čini 40% proizvodne cene automobila!?A Mirku Alviroviću od srca želim da kupi prvi primerak Pande sebi i ženi i deci i da zameni onog Land Rovera od 100000€ sa unutrašnjim sagorevanjem za ovo ludo tehnike iz Kragujevca, jer koliko je bio ushićen, mislio sam da je eoživeo EKSTAZU(Екстаза или иступање (од грч. έκστασις екстасис - стајати ван, изаћи, бити изван, излажење човека из самог себе)[1]је стање у којем доминира доживљај натприродног заноса, осећање бескрајне радости и блаженства, највиши степен усхићености у којем човек као да излази из себе самог, губи свест о свом личном Ја и стапа се са апсолутним.[2])Sent from my SM-A546E using Tapatalk 4 electronizer, shuxx, Axic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2208 Posted July 29, 2024 Ma koji crni alvirovic, covek tvrdi da je rendzer bolji od nissana (stim sto ovaj nemoze kod nas zbog euro normi) covek radi za marketing i platu a ne kvalitet, iliti uvek u trgovini je bio truo paradajz na dnu dzaka uz slatkorecivost prodavca batali se kukavca, on moze samo da ace i gace pa ko se primi primi se, vala ja s benzinca nikad necu sici Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted July 29, 2024 8 minutes ago, knezevic76 said: PS čitam koje su cene zamenskih baterija, i navodite cifre od 2500-3000€, ako sam dobro razumeo, a Tavarez reče da je baterija najskuplja stavka i čini 40% proizvodne cene automobila!? Tih 2.500-3.000 je cena malene baterije za MHEV vozila. Koja pohranjuje količinu energije kao baterija za el. bicikl Oko 0,4-0,8 kWh. Kako kod koga. 3 Zakeralo, shuxx and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1204 Posted July 29, 2024 12 minutes ago, knezevic76 said: A Mirku Alviroviću od srca želim da kupi prvi primerak Pande sebi i ženi i deci i da zameni onog Land Rovera od 100000€ sa unutrašnjim sagorevanjem za ovo ludo tehnike iz Kragujevca, jer koliko je bio ushićen, mislio sam da je eoživeo EKSTAZU Tesko da ce Mirko ikada vise nesto kupiti 2 5 Zakeralo, nemanja84bg, Axic and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 638 Posted July 29, 2024 Pandica bombonjera i veoma značajna za Kg i Srbiju. Tavarez je veoma bitnu stvar podvukao da za 10 godina možda baterije neće izgledati ovako, jer je to upravo polje najvećeg istraživanja i najveći potencijal za napredak u čitavoj autoindustriji uopšte trenutno. Meni to zvuči kao da poručuje da pažljivo porazmislimo o tom kopanju šta ćemo i kako ćemo. 3 Axic, Grafit and Zakeralo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2208 Posted July 29, 2024 (edited) 29 minutes ago, rkoma1986 said: Tesko da ce Mirko ikada vise nesto kupiti Ma nebitne uloge ovog sistema, klasicna predstava i glumci... stim sto mnogo danas ima punih debila i onda tako preovladjuju razne debilne ideje i ideali. Na kraju ona mudra manjina ce morati da isprati te gluposti jer je manjina. Edited July 29, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8080 Posted July 29, 2024 Tesko da ce Mirko ikada vise nesto kupiti Jednim sam ukucao Mirko i sad mi autokorekt ubacije Mirko umesto Mladen Sent from my SM-A546E using Tapatalk Pandica bombonjera i veoma značajna za Kg i Srbiju. Tavarez je veoma bitnu stvar podvukao da za 10 godina možda baterije neće izgledati ovako, jer je to upravo polje najvećeg istraživanja i najveći potencijal za napredak u čitavoj autoindustriji uopšte trenutno. Meni to zvuči kao da poručuje da pažljivo porazmislimo o tom kopanju šta ćemo i kako ćemo. Tako je, rekoa je "možda" jer se ne zna kako će izgledati baterije za 10 godine a dotle im treba litijum i to što jeftiniji da bi bili mogli da konkurišu NAPADU ( Tavarezove reči) kineske autoindustrije koja ima jeftinu radnu snagu, što stelanstis dobija isto u Srbiji, i jeftin litijum, koji će se isto dobijati iz Srbije, jer je poznato da nam je rudna renta smešna u odnosu na okruženje i svet.Mnogo više će nas koštati ta Panda od tih dvadesetak hiljada eura.Zašto mi ne možemo da imamo SUS Pandu na etanol a južna amerika može? Pa jer EU agenda ne može da utiče na bilo šta sem evrope i da ucenjuje. E tako ucenjuju i nas, Srbiju. Ne bi bilo fabrike u KG da im nismo dali sve džabe, bukvalno, od energenata, zemljišta , poreskih olakšica, pa do jeftine radne snage. I sad neko treba da pomisli da je Tavarez nama poručio da budemo oprezni oko Litijuma, koji treba upravo fabrici u KG a i mnogima drugima. Za deset godina, možda litijum nikome više neće biti zanimljiv, al tad će već biti kasno za nas ako ga budu iskopavali.Svako ko radi u bilo kojoj većoj industriji koja se bavi proizvodnjom bilo čega u Srbiji, zna, da jedno je slovo na papiru a drugo u praksi.Na žalost, ova slika govori mnogo toga, hteli mi ili ne , ali je realnost.Sent from my SM-A546E using Tapatalk 6 1 1 Zakeralo, shuxx, Zvezdo and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 92 Posted July 29, 2024 (edited) Niko ništa nije glorifikovao, a najmanje Mladen. Sve se svelo na isticanje prostora,jednostavno kutijast dizajn daje najviše mesta unutar kabine,a sa svojih 4 metara,Panda sigurno ima najbolje iskorišćen prostor. Prtljažni prostor od 360 litara,je u rangu nekih hečbeka od 4,3 metra,prema tome,nema tu šta glorifikovati,Panda ima ubedljivo najbolje iskorišćen prostor,i to je to. Druga je stvar,što u prilogu nismo saznali ama baš ništa korisno. Ko je proizvodjač ćelija,motora,invertera,OBC-a,jedno veliko ništa. Kako izgleda klot Panda,opet ništa. Kolika je plata tog radnika,na čija pleća treba da padne Taveresova bitka protiv kineza,opet veliko ništa. Kolika će biti garancija,ništa. Niko, pa ni Mladen,niti mi ovde,možem da govorimo o kvalitetu,jer Pandu niko nije provozao,testirao. Postavljam snimak klot Citroena EC-3,pa sami prosudite,koliko je to zapravo siromašno,jadno i bedno. Prozori na vesla,zadnja klupa iz komada,prednja sedišta bez džepova,bez središnjeg oslonca za ruku,plastičan volan,nema multimedije,nema radio aparata,nema šina na krovu. Čelične felne i fenjeri,sedišta od vojnih JNA šinjela. Jedan komentar sa klipa je glasio,ko je lud da kupi ovu klot sklepotinu,naspram MG4,koji se još uvek može kupiti kod njih za 27.900evra. Sada je jasnije,zašto su uveli takse kinezima. Čitajući komentare,ljudi su jednostavno ogorčeni,odnosno,kupce vide medju dostavljačima hrane i poštanskim kuririma. Edited July 29, 2024 by xenon 1 N.N. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 638 Posted July 29, 2024 Južna Amerika će da dobije Pandu na Etanol. Ovo ostalo se slažem. Treba imati u vidu da više i nismo za bolje nego za jeftinu radnu snagu. Vrlo malo uticaja na širu sliku ima to što ima solidan broj briljantnih pojedinaca, sistemski je intelektualno veoma mršavo. 3 knezevic76, Zakeralo and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14479 Posted July 29, 2024 Ubica B SUV iz Kine...https://autoblog.rs/blog/auto/noviteti/2024/07/29/kineski-livan-x3-pro-u-evropi-po-ceni-ispod-15.000-evraSent from my STK-LX1 using Tapatalk 3 knezevic76, ISV_01 and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4459 Posted July 29, 2024 2 hours ago, xenon said: Panda ima ubedljivo najbolje iskorišćen prostor,i to je to. Ne znam druze, imam zakljicak da Panda kao MPV vozilo ima manje mesta od Tipa i Brava (sa aspekta komfora), a kamoli od 500L. A da deluje jeftino, onako, nije se dalo lepo smeknuti sa brzog snimka ali mislim da je trunku bolje od C3. Ako nista, inovativnije je spakovana. Cak mi se cini da su i sedista i volan iz PAS grupacije (da, znam da je PSA). Vidim ja da cu prestati da budzim talijana kineskom tehnikom i kupiti pravog kineza ko @igor0511 3 Zakeralo, igor0511 and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3287 Posted July 29, 2024 (edited) Za mene su Italijani pucali sebi u noge sa prikljucivanjem PSA grupacije. Uvek su mi imali poseban smek zbog koga mi ne bi bilo zao da istripim goru ponudu u nekom delu. Sa PSA saradnjom mi postaju isti kao i sva druga kola i ide se samo na vece brojeve i masovniju proizvodnju i kroz koju godinu (ako vec i nije tako) nece vise moci da se kaze da li je na ulici Fiat, Citroen ili Pezo. Sve mi se vise cini da cu da uzmem neki matori Boxster / 911 / 500 Abarth za svoju dusu i da ga u garazi odrzavam gde je krenula autoindustrija, a za potrebe putovanja / prenosa stvari da koristim Kineza, danasnji evropljani postaju jako nezanimljiviji Edited July 29, 2024 by igor0511 5 Woodoo, electronizer, knezevic76 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 92 Posted July 29, 2024 (edited) Nisu se italijani prikljucili PSA grupi,nego su propali,bili pred bankrotom,pa su ih ovi kupili. Nekada su se kupci rukovodili kupovinom automobila,odabirom izmedju dizajna i osobenosti motora. Danas Stelantis pokusava da prodaje ime,a pakuje iste krs motore u svaki brend,i onda im je drugi kriv,sto im je pala prodaja. Edited July 29, 2024 by xenon 3 nidza, ISV_01 and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 270 Posted July 29, 2024 https://www.alvolante.it/news/fiat-multipla-2025-ecco-come-potrebbe-essere-396913#comments Evo je i veća sestra Grande Pande 1 Zakeralo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8080 Posted July 29, 2024 Ne znam druze, imam zakljicak da Panda kao MPV vozilo ima manje mesta od Tipa i Brava (sa aspekta komfora), a kamoli od 500L. A da deluje jeftino, onako, nije se dalo lepo smeknuti sa brzog snimka ali mislim da je trunku bolje od C3. Ako nista, inovativnije je spakovana. Cak mi se cini da su i sedista i volan iz PAS grupacije (da, znam da je PSA). Vidim ja da cu prestati da budzim talijana kineskom tehnikom i kupiti pravog kineza ko [mention=6960]igor0511[/mention]Panda ne da nema mesta nego je to Alvirko lepo prikrio. Sedišta prednja pod uglom od 90 stepeni a ona kosina na krovu mu ispred čela na 10 santima. Što nije za par stepeni zavalio naslon u nazad pa da vidimo onda koliko ima mesta pozadi. Što noje spustio sedište, jer iz onog položaja neba se ne bi nagledao, a teško i semafor da bi video. E, al ako spustiš sedište niže, ako uopšte može, ono po difoltu ide u nazad, e tad da ga vidim koliko je komfiran pozadi.Ja u Bravu kaf bi sedeo kao on u pandi, mesta bi bilo kao u autobusu.Sent from my SM-A546E using Tapatalk 3 1 ISV_01, MiloshBg, Zakeralo and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 92 Posted July 30, 2024 (edited) Ako te već mrzi ,da uporediš egzaktne dimenzije oba automobila,lepo pogledaš bočne staklene površine Pande.Videćeš da su površine velike,maltene pravougaone.Posle toga,pogledaš površinu krova Pande,vidiš valjda da nema zakrivljenosti,odnosno blagog pada ka kraju vozila,krov je ravan.Sve ti to sugeriše,da unutra ima mesta,vise od bilo kog automobila od 3.99M. Svaki EV,ima nešto veći međuosovinski razmak, u odnosu na ICE vozilo,nema šta Mladen tu da skriva,niti da izvodi mađioničarske trikove. Edited July 30, 2024 by xenon Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 92 Posted July 30, 2024 (edited) Da bude sasvim jasno,koliko su dizajneri uradili dobar posao oko Pande,pogledaj samo MG4,EV za citavu klasu iznad Pande,ima u litar dva ,identicnu zapreminu prtljaznika,manje mesta za glave pozadi,a duzi je auto,i ima i duzi medjuosovinski razmak od Pande.Nema sta Mladen da trikuje,sam pogledaj.Nisu ista klasa,ali je ipak dobro napravljen kompromis,da se pokrije veci broj potencijalnih kupaca. Edited July 30, 2024 by xenon 1 nidza reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3330 Posted July 30, 2024 (edited) Ubi nas sa hvaljenjem pande kao da si je sam dizajnirao i da je ti prodajes a nisi je ni video ni provozao, zanimljivo. Nego hoces li ti da kupis tu pandu na kraju posle ovoliko hvalospeva i ubedjivanja da je to pravi auto za nas (narod)??? Edited July 30, 2024 by OMP 4 1 1 Dzimbo, Zvezdo, italiano and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 92 Posted July 30, 2024 (edited) Ništa ne hvalim,samo objektivno sagledavam,prednosti i mane. Klot verziju teško da bih uzeo,vesla i fenjere sam odavno ostavio iza sebe,odnosno može,ali isključivo kao treći auto. Max verziju,možda ako ima dobru cenu,ali to će teško da se desi,nju kao ukupno drugi auto. Tesle nema kod nas,tako da najverovatnija neka mlada Tesla Highland,dolazi u obzir.Nju čekam,ali se još nije pojavila. U tom čekanju,nadam se u avgustu,biće poznata i cena za Geely E5,pa ću biti pametniji ,šta je bolje uzeti. Edited July 30, 2024 by xenon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted July 30, 2024 (edited) 6 hours ago, xenon said: Da bude sasvim jasno,koliko su dizajneri uradili dobar posao oko Pande Da li su i koliko dobro odradili posao, pokazace trziste i prodajni rezultati. Dzaba i kutijast dizajn i prostor i pregrade i da ih ima u izobilju - ako se to krajnjem kupcu kao paket ne bude svidelo. Ili ako su omanuli sa predvidjanjima oko primenjenih motorizacija i koliko ce koja biti trazena. Ili omanuli sa cenovnim rangom u koji se postavlja, itd., itd. Mi ovde mozemo da caskamo i nagadjamo cisto kao puki entuzijasti. Dobra stvar je sto se model, koliko vidim, ljudima ili bas svidja ili apsolutno ne svidja, ON-OFF. Znaci da budi reakcije, kakve sumarne videcemo. Najgori efekat koji dizajn moze da proizvede je ravna linija i ravnodusnost . Dodatnu tezinu predstavlja sto ce model, moguce, biti preloman za buducnost Fiata. Jer na bazi njegovog dizajnerskog jezika, planiraju i buduce modele (kao sto je to bila i 500 porodica). U prevodu - il' pukovnik il' pokojnik . Edited July 30, 2024 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8080 Posted July 30, 2024 Od elektrike samo 500 mališa pravi i praviće neke rezultate, što se fiata tiče, sve ostalo mi ne miriše na neku lepu budućnost. Nadam se da grešim.Sent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
xenon 92 Posted July 30, 2024 (edited) 1 hour ago, Ivan said: Da li su i koliko dobro odradili posao, pokazace trziste i prodajni rezultati. Dzaba i kutijast dizajn i prostor i pregrade i da ih ima u izobilju - ako se to krajnjem kupcu kao paket ne bude svidelo. Ili ako su omanuli sa predvidjanjima oko primenjenih motorizacija i koliko ce koja biti trazena. Ili omanuli sa cenovnim rangom u koji se postavlja, itd., itd. Mi ovde mozemo da caskamo i nagadjamo cisto kao puki entuzijasti. Dobra stvar je sto se model, koliko vidim, ljudima ili bas svidja ili apsolutno ne svidja, ON-OFF. Znaci da budi reakcije, kakve sumarne videcemo. Najgori efekat koji dizajn moze da proizvede je ravna linija i ravnodusnost . Dodatnu tezinu predstavlja sto ce model, moguce, biti preloman za buducnost Fiata. Jer na bazi njegovog dizajnerskog jezika, planiraju i buduce modele (kao sto je to bila i 500 porodica). U prevodu - il' pukovnik il' pokojnik . Sve što sam napisao,stvar je onoga što se da videti i pročitati preko medija,jer ga još nije provozao. Ključ prodaje će biti kvalitet baterija i elektro sklopova.To će se tek saznati,u godinama nakon početka prodaje.Dizajn može da pogura prodaju u počektu,ali ako se otkrije da nije kvaitetan,sve pada u vodu,pa i dizajn. Nisam nigde našao podatak,da je intezivno testiran u nordijskim zemljama ili negde po pustinjama.Apsolutno nigde nije snimljen,uhvaćen.Plašim se da je test odrađen simulacijama,i da su se oslonili na interne testove dobavljača,možda i grešim. Edited July 30, 2024 by xenon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 270 Posted July 30, 2024 Sam Stelantis spotiče nogu Grande Pandi ubacivanjem Leapmotor modela u svoj portfolio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted July 30, 2024 4 hours ago, xenon said: Ključ prodaje će biti kvalitet baterija i elektro sklopova.To će se tek saznati,u godinama nakon početka prodaje.Dizajn može da pogura prodaju u počektu,ali ako se otkrije da nije kvaitetan,sve pada u vodu,pa i dizajn. A vazi i obrnuto. Dzaba tehnika, ako kupci ne svare dizajn eksterijera+enterijera. Sto moze da se sazna i ubrzo nakon starta prodaje. Pricam generalno, ne sad za konkretan model. A dizajn je opet vrlo individualna i subjektivna stavka. Ako ne "grune" sa prodajom u pocetku, kasnije ce to biti sve teze, ma sta unapredjivali. A uticace svakako i na modele iz te buduce Fiat porodice. 2 Elra and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3330 Posted July 30, 2024 5 hours ago, Ivan said: Dobra stvar je sto se model, koliko vidim, ljudima ili bas svidja ili apsolutno ne svidja, ON-OFF. Ja sam negde u sredini, ni tamo ni tamo, ima finih detalja ali isto tako i ruznih, mada nije samo panda slucaj vec vecina novih automobila, nisam siguran da ima neki ili da ce izaci za koji cu reci to je to sve mi se svidja dok za automobile 90ih i sa pocetka 2000tih za dosta mogu da kazem da mi se sve svidja. Quote Share this post Link to post Share on other sites