Jump to content
FAS Euroauto Goran

Elra

Members
 • Content Count

  1022
 • Joined

 • Last visited

About Elra

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bijelo Polje - Sarajevo

Previous Fields

 • Garage
  Audi A3 Sportback 8V, Fiat Doblo Maxi 1.6 Multijet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meni je npr Matador Hectora 3 po svemu bolja guma od Michelina Saver+ ili Fulde EcoControl. Držanje na mokrom, posebno.
 2. Prijatelj ima Renegadea 2016 god, 137000 km i već je obruč volana pohaban. To nisu riješili još od vremena Grande Punta. Moj Peugeot sa 210k km ima kožu na volanu kao novu. Vjerujem da su Giulia i Stelvio dobili bolju kožu.
 3. https://www.passioneautoitaliane.com/2021/07/alfa-romeo-deve-risolvere-il-problema.html?m=1 Bravo Francuz. Samo prepisati recept Peugeota na Alfu.
 4. https://www.quattroruote.it/news/industria-finanza/2021/07/13/il_paragone_diess_ad_volkswagen_cupra_vende_gia_piu_di_alfa_romeo_.html Koliko je samo istine i težine u 1 rečenici.
 5. Problem je imidže brenda, a za to je kriv marketing i to je problem broj 1. Kriv je u početku loš infotainment, Kriva je postprodaja, tj loša servisna podrška. Kriv je nedostatak karoserijskih izvedbi. Logično
 6. Izvor. https://www.passioneautoitaliane.com/ Ako neko zna koji su to problemi na jugu neka napiše
 7. Glavno Tipo tržište, Mediteran, definitivno se okreće B crossoverima, tako da će teško FL verzija uspjeti da popravi prodajne brojke. A vidimo da Fiat sada forsira 500X kako bi mu pobiljšao prodaju.
 8. GC dobro izgleda. Ako ga planiraju nuditi sa dizelom u Evropi bi mogao biti solidna alternativa za XC90, npr.
 9. Ne sumnjam da će tehnološki biti top, da će biti "sportski SUV", ali dizajn će ga koštati uspjeha. Deja vu Macan efekat je potrošen i bilo bi im bolje da su krairali novi dizajnerski pravac baš na potencijalno najprodavanijem modelu. Ovako, to izgleda mlako i potrošeno.
 10. Da li za Bravo 1.4 FIRE odgovara kompresor klime sa Grande Punta, Punta Evo, Stila 1.4?
 11. Moguće. Jer kako slijedi Fiat će da spadne na dva ili tri modela, 500-e, Panda-e.
 12. I za "nove" Evropljane, automatik uz benzinca od 120 KS. Ovako su kaznili cross verziju koja je imala najvise potencijala na trzistu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...