Jump to content

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

FAS Euroauto Goran Vlada

Elra

Members
 • Content count

  858
 • Joined

 • Last visited

About Elra

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bijelo Polje - Sarajevo

Previous Fields

 • Garage
  Peugeot 308 1.6 HDI, Fiat Ducato 2.3 Multijet, Fiat Doblo Maxi 1.6 Multijet
 1. Upravo tako. Uostalom, kao i sve u FGA/FCA od 2007/2008
 2. Mislim da od redizajna nema ništa. Tofas se nalazi u velikim finansijskim problemima, a pitanje je da li ce im Tavarez dati novac za facelift.
 3. Peugeot i Fiat?

  To će teško ići. U Kini su zakasnili, bolje je da se pripreme za Afriku, Rusiju i poboljšaju rezultate u Južnoj Americi. U Sjevernoj Americi modeli PSA-FIAT-Alfa nema šta da traže, vidjelo se da ih tržište ne želi.
 4. Nadam se da će navala za crossover i SUV vozilima brzo proći, pa da možemo ponovo uživati u normalnim vozilima
 5. https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/534090-vzbura-proti-suv-je-vraj-za-rohom-tvrdi-sef-vw-v-usa/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss Ukratko, VW sef za Sjevernu Ameriku, kaze da vrijeme SUVa vrlo brzo moze da istekne, da mladi i ekoloski osvijesteni kupci nece zeljeti SUV vozila.
 6. Ta premijera je pod moranje što prije
 7. Da li će naslonjač za ruku i dalje biti klimav, da li će komande multimedije i dalje biti klimave i gumene, da li je displej touch, da li multimedija ima brži odziv, da li je kamera/dispjej HD? Eee to danas prodaje automobile, svidjelo se to nama ili ne. Ja sam mator, meni je pojam savršenog enterijera i automobila: Današnji vlasnici 50+k eura i kupci automobila gledaju (10:30 do 16:20)
 8. VWu, tj Audiu se ne desavaju ovakvi propusti. Ako hoces premium nema propusta kao iz videa iznad.
 9. Detalji koji se na Stelvio 2020 moraju popraviti od 06:40 min videa do 12:00 min Infotainment je totalni demode.
 10. Peugeot i Fiat?

  Nema to veze sto sad dobro rade, ako vise nece imati sta da proizvode. Tipo, ako dobije nasljednika ide na EMP, novi Doblo je svakako rebredning Partnera/Berlinga i to je to.
 11. Peugeot i Fiat?

  https://europe.autonews.com/automakers/european-factories-risk-fca-psa-merger Evidentno je zatvaranje FCA fabrika u Kragujevcu, Bursi, Poljskoj (neće se praviti Panda i novi 500 SUS), a po ITA sajtovima neizvjesna je budućnost Pratola Serra fabrike. PSA zatvara fabrike u UK te vjerovatno u Madjarskoj (dakle sve bivše GM fabrike).
 12. Peugeot i Fiat?

  https://autorepublika.com/2019/10/31/sta-ce-biti-sa-alfa-romeom-i-maseratijem-nakon-spajanja-fca-i-psa/ Po meni dobra analiza.
 13. Od 1 min 20 sec BMW 3 za mjesečno 300 eura
 14. https://www.quattroruote.it/news/mercato/2019/11/04/mercato_italiano_vendite_auto_ottobre_2019/_jcr_content/content/article_attachment/file.res/03 ottobre 2019_UNRAE gruppi_5dc057fd6e97a.pdf Opet pad prodaje FCA na ITA tržištu
×