Jump to content

N.N.

Members
 • Content count

  1443
 • Joined

 • Last visited

About N.N.

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Split

Previous Fields

 • Garage
  FIAT Brava 1.4 12v SX

Recent Profile Visitors

1416 profile views
 1. @neshaoct Ne znam ništa. Plan je onako začahuren. Koliko znam 500L još jedno duže vrijeme ostaje tu. Valjda se nešto pita i Vladu Srbije. Ipak je Srbija suvlasnik. Ja vjerujem da će se svi Jeep modeli u Europi proizvoditi u Italiji. Možda griješim.
 2. @neshaoct Pa ako si vidio u planu nema limuzine. Samo 2 SUV modela, 1 sportski i 1 supersportski tj. egzotični model. Zadnja 2 služe za imidž i to sportska marka kao Alfa mora imati. Ja znam da su razmišljali o još 2 modela no nijednog nema u planu. B SUV i coupe-limuzina u E segmentu. Nijedan nije za imidž. Drugi ne bi donosio novaca onaj prvi može narušiti imidž kojeg sada pokušavaju graditi.
 3. @neshaoct Znam da autoblog ovo samo prevede. Ali originalni članak je pun netočnih podataka. Uostalom planovi sa prezentacijom su vrlo jasni. Kao što piše nikakav plug in hybrid nine u planu za najjači GTV. U planu je običan mild hybrid sa eBooster tehnologijom. Kao što se vidi eBooster je ništa drugo nego električni kompresor. Neki ga nazivaju električni turbo. Koliko znam ciljana snaga je okruglo 650 KS Plug in hybrid ili skraćeno PHEV je u planu za 8C. I to se vidi sa slajda u novom planu.
 4. Očekivano. On je očekivao biti novi CEO. Nije postao i dao je otkaz. On je tražena, vruća roba. Imao je ponude za mjesto CEO-a od Leonarda što je odbio. Direktor je i u TIM-u. Čini se da će vrlo vjerojatno Pietro Gorlier preuzeti njegovu poziciju.
 5. @horvat Traži, googlaj. Sumnjam da ćeš naći ove stariije brojeve. Napiši ime magazina, mjesec(na izvornom jeziku) i godinu. I naravno PDF. Uglavnom se sve novije pronađe. Ako ne domah onda kroz mjesec. Kasnije opet teže za naći.
 6. Fiat 500X

  Meni ovo stvarno nije jasno. Ni press materijala nema, a već je bio media day.
 7. Fiat 500X

  Nažalost nije bilo danas predstavljanje. Moram reći čudna situacija. Poslali su ih već u prodajne salone. I još je danas rođendan originalnog 500. @VladaG9 Koliko znam nisu to dirali. Nisu ni na Renegadeu pay neće ni ovdje. Jedino prilagođen prednji ovjes jer su motori, barem oni benzinski, sada nešto lakši, posebno osnovni 1.0 turbo sa 120 KS.
 8. Fiat 500X

  Sutra bi trebalo biti predstavljanje facelifta. No dileri su ga već dobili pa su i fotografije procurile.
 9. @horvat Pa kako bi ugasili Tipo kada je Tipo JV između FCA i Tofasa. I to ugovor do konca 2023. što uopće nije dio ovoga plana jer ovaj plan završava 2022. Nije problem niti Euro normi. Naime Fiat je za Tipo u Italiji Euro 6d motore što bi Tipa ostavilo na miru i nakon 2021. No problem je 2020. i što će se tada dogoditi. Nova, puno striktnija, prosječna flotna emisija CO2. No opet to se može reflektirati na Tipo u EU. Sigurno ne na Tipo u Srbiji.
 10. MultiAir III je kod novih GSE turbo motora napokon ponudio Miller ciklus. Za razliku od većine konkurenata sa Miller ciklusom ovi motori imaju visoku specifičnu snagu. Pitanje je samo zašto je GSE tehnološki napredniji od većeg GME i kada će ove stvari ponuditi kod GME.
 11. Tipo sa Euro 6D motorima je u Italiji dostupan već nekih tjedan dana: http://www.fiatpress.com/actionphp/download.php?id_brand=1&filename=2018%2FFIAT%2FListini%2F180611_Fiat_Tipo_5p_listino.pdf&type=attach&subtype=price
 12. Fiat 500X

  Snimala se reklama za 500X facelift. U ulozi je Christopher Lloyd. Naravno tema je "Back to the Future".
×