Jump to content

Od 17.02.2020. oko 5 časova ujutro, Forum je na novom serveru. Ako vidite ovaj tekst, to znači da ste na novom serveru/Forumu.

Ali, na dosta uređaja još nije odrađen automatski DNS refresh, pa zato znatni broj korisnika još uvek ne može da vidi ovu stranicu. U skladu sa politikom njihovih operatera i oni će u narednim satima, a najviše za 48 sati automatski dobiti nove parametre.

FAS Euroauto Goran Vlada

Elra

Members
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Elra

 1. http://carsalesbase.com/china-car-sales-analysis-2019-brands/ FCA u Kini nikako da nadje način da se pomjeri iz minusa
 2. Marketing opet loš, ni jedan test MY2020 Stelvia i Giulie na ytb, osim onih grupnih testova sa prezentacije.
 3. http://carsalesbase.com/us-car-sales-analysis-2019-brands/ Blago rečeno, loši rezultati Alfe u Americi za 2019g. Po meni lošiji od Fiata koji ima 1.5 model. Za naredne godine može biti samo gore.
 4. https://www.reuters.com/article/us-volkswagen-strategy-diess-idUSKBN1ZF1OB
 5. Za Egeu, bestsellincar blog kaže +51% u odnosu na 2018.
 6. https://www.passioneautoitaliane.com/2019/11/nuova-fiat-punto.html?spref=fb&m=1 Bio bio odlican. Tu se nista nece znati jos najmanje 12 mjeseci. Tavares bi bio spas za Fiat, da se rijese trenutnih mediokreta i nesposobnih managera iz Markione ere.
 7. Panda, Y, Renegade... su loše prošli a ne vidim da je to doprinijelo lošijoj prodaji. Mislim da metodologija NCAP testiranja nije dobra.
 8. NCAP testovi su generalno glupost i nepotrebni. Ne znam ko to gleda pri odluci o kupovini vozila.
 9. Po svemu sudeci od Tipa fl nema nista. Partner u Bursi je u ogromnim finansijskim problemima i prije ce biti da se Bursa zatvori za godinu - dvije nego da dodje Tipo fl. Novi Doblo ce ici 2021. na Berlingo platformi i praviti se u PSA fabrici, i to je odlican nacin da se Bursa zatvori. Tavarez sigurno Turcima nece dati novac da bi proizvodili jos 3-4god Tipa, jer bi to bilo neisplativo.
 10. Na novom Golfu je jedino diskutabilan prednji dio, osto je u top 3 proizvoda kompaktane klase.
 11. https://www.quattroruote.it/news/industria-finanza/2019/12/11/renault_stampa_francese_il_cda_vuole_de_meo.html De Meo izgleda preuzima šefovsko mjesto u Renaultu. Nekada velika nada FGA, ali za njega (njegove ideje) nije bilo mjesta u top menadžmentu.
 12. Upravo tako. Uostalom, kao i sve u FGA/FCA od 2007/2008
 13. Mislim da od redizajna nema ništa. Tofas se nalazi u velikim finansijskim problemima, a pitanje je da li ce im Tavarez dati novac za facelift.
 14. To će teško ići. U Kini su zakasnili, bolje je da se pripreme za Afriku, Rusiju i poboljšaju rezultate u Južnoj Americi. U Sjevernoj Americi modeli PSA-FIAT-Alfa nema šta da traže, vidjelo se da ih tržište ne želi.
 15. Nadam se da će navala za crossover i SUV vozilima brzo proći, pa da možemo ponovo uživati u normalnim vozilima
 16. https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/534090-vzbura-proti-suv-je-vraj-za-rohom-tvrdi-sef-vw-v-usa/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss Ukratko, VW sef za Sjevernu Ameriku, kaze da vrijeme SUVa vrlo brzo moze da istekne, da mladi i ekoloski osvijesteni kupci nece zeljeti SUV vozila.
 17. Da li će naslonjač za ruku i dalje biti klimav, da li će komande multimedije i dalje biti klimave i gumene, da li je displej touch, da li multimedija ima brži odziv, da li je kamera/dispjej HD? Eee to danas prodaje automobile, svidjelo se to nama ili ne. Ja sam mator, meni je pojam savršenog enterijera i automobila: Današnji vlasnici 50+k eura i kupci automobila gledaju (10:30 do 16:20)
 18. VWu, tj Audiu se ne desavaju ovakvi propusti. Ako hoces premium nema propusta kao iz videa iznad.
 19. Detalji koji se na Stelvio 2020 moraju popraviti od 06:40 min videa do 12:00 min Infotainment je totalni demode.
 20. Nema to veze sto sad dobro rade, ako vise nece imati sta da proizvode. Tipo, ako dobije nasljednika ide na EMP, novi Doblo je svakako rebredning Partnera/Berlinga i to je to.
 21. https://europe.autonews.com/automakers/european-factories-risk-fca-psa-merger Evidentno je zatvaranje FCA fabrika u Kragujevcu, Bursi, Poljskoj (neće se praviti Panda i novi 500 SUS), a po ITA sajtovima neizvjesna je budućnost Pratola Serra fabrike. PSA zatvara fabrike u UK te vjerovatno u Madjarskoj (dakle sve bivše GM fabrike).
 22. https://autorepublika.com/2019/10/31/sta-ce-biti-sa-alfa-romeom-i-maseratijem-nakon-spajanja-fca-i-psa/ Po meni dobra analiza.
 23. Od 1 min 20 sec BMW 3 za mjesečno 300 eura

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...