bane1321 6645 Posted June 11, 2020 (edited) On 6/11/2020 at 7:43 AM, neshtry said: Kuku Pre osam godina video sam napucanu plavušu, kako iz pepela Smarta, vadi nosiljku sa bebom!!! Edited June 16, 2020 by neshaoct prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18766 Posted June 11, 2020 On 6/11/2020 at 5:04 PM, bane1321 said: Pre osam godina video sam napucanu plavušu, kako iz pepela Smarta, vadi nosiljku sa bebom!!! Jeza!brrrr! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 664 Posted June 11, 2020 Pre 20 god niko nije imao nosiljku ili sediste, a pre 30 su decu na more vozili u fići ili peglici 2 neshtry and Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6645 Posted June 11, 2020 Al ne u gepeku od Fiće! Sad videh da je autocorrect, gepeka preveo kao pepela! 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 664 Posted June 11, 2020 Zato što mu je motor u gepeku Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18766 Posted June 11, 2020 A gepek između zadnjeg sedišta i motora... Ja imam sedište staro 15 godina,moje dvije dece se vozilo u njemu,hoću da ga poklonim i nikome ne treba....jbg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6100 Posted June 16, 2020 On 6/11/2020 at 8:29 PM, rocket said: Pre 20 god niko nije imao nosiljku ili sediste, a pre 30 su decu na more vozili u fići ili peglici Te iste peglice ili fice su inace razvijale sulude brzine od punih 55km/h... Plus bilo je mnogo manje kola u saobracaju. Plus mnogo manje budala u istom... Sada i drkavu fabiju sa tri cilindra zaletis do 120 za 15 sekundi, a sa 60 kad bi oplaio nesto dezintegrisala bi se u nano-cestice... 2 neshtry and Irena HGT reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 664 Posted June 16, 2020 Od kada je obavezno sedište za decu i koji automobili su tada bili aktuelni? Fiću sam spomenuo jer je mali. Ja svoje dete naravno vozim u sedištu, ali mislim da ljudi preteruju sa reakcijama. Siguran sam da se niko od nas na forumu nije vozio u sedištu, a stariji nisu ni svoju decu vozili u sedištima 2 neshtry and dach@ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6100 Posted June 16, 2020 14 minutes ago, rocket said: ali mislim da ljudi preteruju sa reakcijama. Kojim reakcijama? O neophodnosti sedista? Posto vidim da potenciras da mozda i nije neophodno... Sto onda vezujes dete? 16 minutes ago, rocket said: Siguran sam da se niko od nas na forumu nije vozio u sedištu, a stariji nisu ni svoju decu vozili u sedištima Upravo sam ti o tome vec i rekao, tada su se vozile peglice, fice, kecevi, reno4, koji su razvijali "sulude" brzine, nije bilo -Need for speed- klinaca sa cipovanim golfovima i stilosima, nije bilo toliko pijanih, drogiranih i uopsteno je bilo manje kola po ulicama. Nisu se vozili po ulicama i snimali storije kako beze od policije...itd itd itd. 5 darkman14, Tulivoje, ISV_01 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2814 Posted June 16, 2020 A i policija iako je imala sporije aute, brze je hvatala kriminalce 2 neshtry and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6395 Posted June 16, 2020 57 minutes ago, rocket said: Siguran sam da se niko od nas na forumu nije vozio u sedištu Ja sam voleo da odspavam u W123 tamo iza zadnjeg sedista, taman se pruzim duzinom soferke na putu do mora 4 rocket, neshtry, MS PK and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18766 Posted June 16, 2020 Fića sa onim ogromnim rotacionim svetlom na krovu kada dođe ispred nečije kuće , tu je kraj!Kraj!A ako dođu sa tristaćem.... kuku meni... Ćale imao Granadu 2.3 karavana, pa kada idemo na more,meni i burazu naprave krevet u gepeku,a stvari na brako prikolicu... probudimo se ujutru,ono Ploče.... 3 Woodoo, Zvezdo and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1400 Posted June 16, 2020 4 hours ago, Milutinac said: Te iste peglice ili fice su inace razvijale sulude brzine od punih 55km/h... A jesi li ikada vozio fiću i peglicu? Ili se bar vozio u njima? Fića 850 je zakucavao kazaljku brzinomera.... Peglice sa kamp prikolicom i 15 Poljaka skupa sa hranom su stizale na more preko Bosanskih planina... Danas na puntu kada se upali klima kažu da ne ide.... Eh da hoće opet neki dobar rat da junački poginem! 2 knezevic76 and rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6100 Posted June 16, 2020 (edited) 5 minutes ago, Zvezdo said: A jesi li ikada vozio fiću i peglicu? Ili se bar vozio u njima? Fića 850 je zakucavao kazaljku brzinomera.... Vozio i ficu i peglu. R4 nisam vozio, a zelja mi je. Imali moji jako lepog GTL-a svetlo plave boje ali sam tada imao 2-3 godine...secam ga se sa slika. Deda je voleo da slika kola, eto na koga sam Razumem ja da ako ne znas da vozis ficu brzo nece ti pomoci ni toyota supra. Ali bilo drugacije neko vreme. Sada klinci kupe stila za 800 evra, nacipuju ih kod drugara i pravac Miseluk. Luda glava, 130-140ks, nalepnica pungas i da treste ovi autotune idijoti sa zvucnika. Edited June 16, 2020 by Milutinac 9 2 1 dekirs, totti, Woodoo and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1400 Posted June 16, 2020 Apsolutno se slažem! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4992 Posted June 16, 2020 @MS PK Proziva ti Stila brate.. Reaguj. 2 djomla and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 664 Posted June 16, 2020 5 hours ago, Milutinac said: Kojim reakcijama? O neophodnosti sedista? Posto vidim da potenciras da mozda i nije neophodno... Sto onda vezujes dete? Upravo sam ti o tome vec i rekao, tada su se vozile peglice, fice, kecevi, reno4, koji su razvijali "sulude" brzine, nije bilo -Need for speed- klinaca sa cipovanim golfovima i stilosima, nije bilo toliko pijanih, drogiranih i uopsteno je bilo manje kola po ulicama. Nisu se vozili po ulicama i snimali storije kako beze od policije...itd itd itd. Dok sedišta nisu bila obavezna nisu bile samo fiće itd. Deca se obavezno voze u sedištima od 2009. Tada je bilo dovoljno brzih automobila i tih ludaka koji voze brzo. Nisam protiv upotrebe sedišta, nego kažem da ljudi preteruju jer neko nije dete stavio u isto. Ja svoje naravno vozim u sedištu, ali ne poludim ako vidim nekog da ne vozi. Uostalom zašto se toliko ljutiš? 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6100 Posted June 16, 2020 Ne ljutim se zaista, pricamo... Ja se sa druge strane najezim kada vidim decu da tako landaraju po kolima, ili ponosne tate kad ih stave u krilo pa "ma tu cemo samo dve ulice da dete oseti volan..." Sto kazu "djavo nikad ne spava" i mislim da treba svaku mogucnost smanjiti na minimum minimuma...pogotovo kada su -deca- predmet price... 7 neshtry, darkman14, djomla and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18766 Posted June 16, 2020 Milutine,u celoj Srbiji, sedišta za decu se koriste u BGD i okolini i u Vojvodini... U Srbiji samo incidentno i gastarbajteri kada dođu ... Jeza! 2 rocket and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6645 Posted June 16, 2020 @rocket Druže cela priča je počela sa gospođama koje decu voze u gepeku od Smarta, ne znam čemu jed toliki!? 2 Milutinac and rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8394 Posted June 16, 2020 Setimo se da je neka snajka u USA vozila đecu na krovu u bazenu. 1 rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6645 Posted June 16, 2020 Da se ne pregreju! 1 1 djomla and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 664 Posted June 16, 2020 Sećam se, ja i burazer, klinci i skačemo po zadnjem sedištu tristaća i gledamo u nazad. Posle 20 minuta povraćanje hehehhe 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tulivoje 102 Posted June 16, 2020 Setite se da u to vreme nije bilo toliko medija, pa roditelji onih koji su poginuli nisu mogli da ispričaju svoju priču. Plus se sporije vozilo, manje saobraćaja je bilo. 2 djomla and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18766 Posted June 16, 2020 Na 60kmh pri sudaru,nevezano ili dete koje nije zaštićeno u svom sedištu leti u šoferku i kroz šoferku Voziti 100kmh bilo je dozvoljeno samo na autoputu,na ostalim putevima vozilo se oko 80kmh...sada u petoj na 80kmh gušiš auto...Sent from my motorola one macro using Tapatalk 1 Tulivoje reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites