Jump to content
Goran

Recommended Posts

Evo, za inat @bane@, da li neko ima recept pasulj? Imam ja, znam da kuvam, ali me zanima kako vi stojite sa time (jebi ga, hteo sam da lupim neko savremeno fancy gay jelo, ali mi ništa ne pada na pamet :P)

Drugari, kako rešavate maljavost...  :P (jao ne smem više, ima Neša da me utepa)....

Edited by marko.jovanovic

14 hours ago, marko.jovanovic said:
   Evo, za inat@bane@, da li neko ima recept pasulj? Imam ja, znam da kuvam, ali me zanima kako vi stojite sa time (jebi ga, hteo sam da lupim neko savremeno fancy gay jelo, ali mi ništa ne pada na pamet :p)
Drugari, kako rešavate maljavost...  (jao ne smem više, ima Neša da me utepa)....

Pa kad imas, podeli sa nama, sta si se stiso?
Btw, imam ja neki kul recept za belo meso, nije suljpa al je do j*ja.

Tema je zapravo jako ozbiljna i dobro je da delimo iskustva.Nisam samo jednom video posledice ne vezivanja dece u vozilu(na žalost!)...Skoro se Škoda Superb kod mene zabila u traktor,deca ne vezana,devojčice od 10tak godina...dete od 10 godina napred a ne vezano!
Ne vidim zašto bi mi očevi bili manje roditelji od majki...

Užas, ne mogu da shvatim roditelje koji deci dopuštaju da stoje između sedišta (ja sam tako radio kada sam bio mali, samo u to vreme se niko nije vezivao, ćale je imao R4, Ladu 2105, Opel Asconu). Ili ga je bolela patka, onda je bilo normalno da popije nekoliko vinjaka, rakija, i da se vozi. 

Edited by marko.jovanovic

14 hours ago, marko.jovanovic said:

Evo, za inat @bane@, da li neko ima recept pasulj? Imam ja, znam da kuvam, ali me zanima kako vi stojite sa time (jebi ga, hteo sam da lupim neko savremeno fancy gay jelo, ali mi ništa ne pada na pamet :P)

3 hours ago, djomla said:

Pa kad imas, podeli sa nama, sta si se stiso? emoji16.png
Btw, imam ja neki kul recept za belo meso, nije suljpa al je do j*ja.

Klik na temu - Šta kuvate danas?

Od 2011. godine

All rights reserved/Sva prava zadržana

™ ® FLCS (ne ana.rs) :D:D 

6 minutes ago, MS PK said:

Normalno da je bilo normalno :D

Znam da jeste. Ćale nikada nije imao neko čukanje, ne daj Bože sudar, a prešao je dosta kilometara, čak je kao mlad radio kao instruktor u auto školi. 

Ja sam kod drugara u kombiju leteo sa zadnjeg sedista... Prvo udario u krov pa iznad soferke i upao izmedju volana i sedista. Bog me spasio tad, da sam 2cm udario dalje ,udario bih u ojacanje na krovu...ovako sam mu ulubio lim glavom samo tako da odlicno znam koliko je opasno nevezan biti, kao krpena lutka sam leteo..

@Djuk 85 ti bre sto se vozis u kombi kad ne znas

Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока

Bilo je sve to nekada normalno, ali i nije bilo normalno. Mislimo da je bilo normalno zato što mrtva usta ne govore, pričamo samo mi preživeli... A tad nisi imao tviter pa da za svaku nesreću čuješ 5 minuta nakon nje, komentarišeš, čitaš detalje i sl.
Znam kako je i moj ćale vozio, jbg, na svadbe, sa svadbi, zDecom i sl, sad bi mu lupio par vaspitnih :D

Uh, da, samo kada se setim svadbi iz osamedestih, ovo sada je ništa. Ne znam koji su nas đavo i vukli na te svadbe, decu od 7-10 godina na primer. Aj kada je u komšiluku, pa gledam pokojnog komšiju iz Opova, čika Stevicu, kako krvari u moru srče (jbg, ćeka se udala), pa onda lomljenje stolova i ostale svadbarske veštine, ali zašto su nas vozili pripiti roditelji to ne mogu da razumem. Jednom su mog dedu jurili od Kovačice do Opova, seo mrtav pijan u svog juga, i pravi osmice po putu.

I onda dođe neko i kaže “eto, šta smo prošli pa smo preživeli” a ja samo kažem “nisu svi preživeli, to sto ti jesi, to je stvar tvog života, a ima ljudi koji su ostali u kolicima kao deca a ima i dece koja su završila karijeru na zadnjem sedistu bez pojasa i svog sedista... a još je tada 55KS bio prosek za auto...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drugari od sutra su novi prvačići u saobraćaju,pripazite u saobraćaju!
Dečije sedište i pojas obavezno!4ed15ffdbce4ea63a8679010a772bbf2.jpg

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока