marko.jovanovic 925 Posted August 25, 2018 Ništa, onda jedino da se ova tema prebaci na neki ženski forum, tipa ana, ili bebac.com... 1 1 djomla and @bane@ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 819 Posted August 25, 2018 Moderatori da reaguju i pre imenuju forum u Fiat-Lancia-Ana-Club Serbia :-) 2 2 @bane@, neshaoct, djomla and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6645 Posted August 25, 2018 Ova tema je prava prilika da istražimo svoju ženstvenu stranu!! 4 djomla, marko.jovanovic, Mijailović P. and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted August 25, 2018 (edited) Evo, za inat @bane@, da li neko ima recept pasulj? Imam ja, znam da kuvam, ali me zanima kako vi stojite sa time (jebi ga, hteo sam da lupim neko savremeno fancy gay jelo, ali mi ništa ne pada na pamet :P) Drugari, kako rešavate maljavost... (jao ne smem više, ima Neša da me utepa).... Edited August 25, 2018 by marko.jovanovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8394 Posted August 26, 2018 14 hours ago, marko.jovanovic said: Evo, za inat@bane@, da li neko ima recept pasulj? Imam ja, znam da kuvam, ali me zanima kako vi stojite sa time (jebi ga, hteo sam da lupim neko savremeno fancy gay jelo, ali mi ništa ne pada na pamet ) Drugari, kako rešavate maljavost... (jao ne smem više, ima Neša da me utepa).... Pa kad imas, podeli sa nama, sta si se stiso? Btw, imam ja neki kul recept za belo meso, nije suljpa al je do j*ja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18783 Posted August 26, 2018 Tema je zapravo jako ozbiljna i dobro je da delimo iskustva.Nisam samo jednom video posledice ne vezivanja dece u vozilu(na žalost!)...Skoro se Škoda Superb kod mene zabila u traktor,deca ne vezana,devojčice od 10tak godina...dete od 10 godina napred a ne vezano! Ne vidim zašto bi mi očevi bili manje roditelji od majki... 2 1 knezevic76, Martin and marko.jovanovic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8306 Posted August 26, 2018 Zato što smo MACHO nacija! 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted August 26, 2018 (edited) Užas, ne mogu da shvatim roditelje koji deci dopuštaju da stoje između sedišta (ja sam tako radio kada sam bio mali, samo u to vreme se niko nije vezivao, ćale je imao R4, Ladu 2105, Opel Asconu). Ili ga je bolela patka, onda je bilo normalno da popije nekoliko vinjaka, rakija, i da se vozi. Edited August 26, 2018 by marko.jovanovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8172 Posted August 26, 2018 Normalno da je bilo normalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted August 26, 2018 14 hours ago, marko.jovanovic said: Evo, za inat @bane@, da li neko ima recept pasulj? Imam ja, znam da kuvam, ali me zanima kako vi stojite sa time (jebi ga, hteo sam da lupim neko savremeno fancy gay jelo, ali mi ništa ne pada na pamet :P) 3 hours ago, djomla said: Pa kad imas, podeli sa nama, sta si se stiso? Btw, imam ja neki kul recept za belo meso, nije suljpa al je do j*ja. Klik na temu - Šta kuvate danas? Od 2011. godine All rights reserved/Sva prava zadržana ™ ® FLCS (ne ana.rs) Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted August 26, 2018 6 minutes ago, MS PK said: Normalno da je bilo normalno Znam da jeste. Ćale nikada nije imao neko čukanje, ne daj Bože sudar, a prešao je dosta kilometara, čak je kao mlad radio kao instruktor u auto školi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3046 Posted August 26, 2018 Ja sam kod drugara u kombiju leteo sa zadnjeg sedista... Prvo udario u krov pa iznad soferke i upao izmedju volana i sedista. Bog me spasio tad, da sam 2cm udario dalje ,udario bih u ojacanje na krovu...ovako sam mu ulubio lim glavom samo tako da odlicno znam koliko je opasno nevezan biti, kao krpena lutka sam leteo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6645 Posted August 26, 2018 @marko.jovanovic Samo što je tad bilo duplo manje auta, dve trećine manje budala i nikom nije bila muka da prepešači kilometar do prodavnice!!! 6 neshtry, totti, shomispc and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8172 Posted August 26, 2018 @Djuk 85 ti bre sto se vozis u kombi kad ne znas Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3046 Posted August 26, 2018 Naucio sam na brzinu posle 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8172 Posted August 26, 2018 Eto vidis Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mel 59 Posted August 27, 2018 Bilo je sve to nekada normalno, ali i nije bilo normalno. Mislimo da je bilo normalno zato što mrtva usta ne govore, pričamo samo mi preživeli... A tad nisi imao tviter pa da za svaku nesreću čuješ 5 minuta nakon nje, komentarišeš, čitaš detalje i sl. Znam kako je i moj ćale vozio, jbg, na svadbe, sa svadbi, zDecom i sl, sad bi mu lupio par vaspitnih 2 neshtry and marko.jovanovic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted August 27, 2018 Uh, da, samo kada se setim svadbi iz osamedestih, ovo sada je ništa. Ne znam koji su nas đavo i vukli na te svadbe, decu od 7-10 godina na primer. Aj kada je u komšiluku, pa gledam pokojnog komšiju iz Opova, čika Stevicu, kako krvari u moru srče (jbg, ćeka se udala), pa onda lomljenje stolova i ostale svadbarske veštine, ali zašto su nas vozili pripiti roditelji to ne mogu da razumem. Jednom su mog dedu jurili od Kovačice do Opova, seo mrtav pijan u svog juga, i pravi osmice po putu. 1 Mel reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mel 59 Posted August 27, 2018 pa ko da te čuva? baba i deda? i oni na svadbi... ceo komšiluk je na svadbi. 1 marko.jovanovic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
voodoons 349 Posted August 27, 2018 I onda dođe neko i kaže “eto, šta smo prošli pa smo preživeli” a ja samo kažem “nisu svi preživeli, to sto ti jesi, to je stvar tvog života, a ima ljudi koji su ostali u kolicima kao deca a ima i dece koja su završila karijeru na zadnjem sedistu bez pojasa i svog sedista... a još je tada 55KS bio prosek za auto...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 rkoma1986 and djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8306 Posted August 27, 2018 Pa ja sam u poslednjih deset dana lično i personalno video kako drže decu u krilu i voze, i to na prometoj ulici. Koliko god da je to ranije bila sveprisutna pojava, sad mi se želudac okreće zbog takvih scena. 2 djomla and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18783 Posted September 2, 2018 Drugari od sutra su novi prvačići u saobraćaju,pripazite u saobraćaju!Dečije sedište i pojas obavezno!Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока 2 Woodoo and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8306 Posted September 2, 2018 Prosto mu zavidim 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18783 Posted September 2, 2018 Srce malo!Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites