Jump to content
Goran
Viljuska

Večita dilema, koji auto kupiti?

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni je petica top jos na slikama bio a uzivo jos lepsi

Edited by OMP

2 hours ago, shuxx said:

Ma sve mu je super, ali od cene uši otpadaju ;-)

jbg lepota mora da kosta :)

2 hours ago, OMP said:

jbg lepota mora da kosta :)

Neće se ovajde od prodaje. Na žalost. A puno su uložili u razvoj.

Hoće, hoće. Čitah negde da u USA novi M5 u svojoj karavanskoj verziji čini 2/3 od ukupne prodaje novog M5.

Meni se R5 bas svidja. Ja bih vrlo rado razmotrio Cooper SE ili R5 za naredni gradski auto. Cak mi se cini da su i tu negde sa cenom s tim sto SE ipak ide nemerljivo bolje.

Posted (edited)

Novi kuper mi je bas ruzan, generalno sve novije generacije kupera posle 2012 su mi sve ruznije, tako da ne bih imao dilemu ni najmanje izmedju minia i r5... nema veze sto je r5 skup, fensi je auto, jako lepo odradjen rimejk, napucano izgleda onako sirok sa sportskim detaljima, imace to kupce siguno, kad i ovi dosadni EV imaju prodaju sto ne bi on, eno na sajmu odmah prodata kia EV3 sa slicnom cenom kao r5, sto moj klinac rece kome se bre ovo svidja da ga kupio :) zesca rugoba

Edited by OMP

Isto mislim, s tim sto mi je novi Mini nekako slican opet onim starim lepim Minijima. Imam osecaj da na R50 stavis LED svetla da bi izgledao kao novi sto mi je skroz kul.

A ovo izmedju R56 i danas se slazem, jako tanko i bezlicno.

Ali sto imaju ovaj M-Hero za ni manje ni vise nego 150 000e :D 

A oglas i sajt kao da prodaju decije automobile na daljinski

On 3/10/2025 at 2:50 PM, shomispc said:

Bez da sam ista pitao rekli su mi da svi mogu da idu za 16k jer su svi slicnog stanja i to - prilicno sam siguran da i to moze da ode jos dole ako dodjes spreman za kupovinu a ne polu turisticki kao ja :)

cene dole samo za keš

ili i za te bankarske proizvode što su im u ponudi (osim Porche lizinga)?

1 hour ago, srdjos said:

cene dole samo za keš

ili i za te bankarske proizvode što su im u ponudi (osim Porche lizinga)?

Oni svakako dobijaju kesh, nezavisno od toga da li uzimas auto kredit ili operativni lizing ili dajes iz svog dzepa. Njima sve jedno, tako da...

Dolazak kineza u evropu nikako nije dobar za ljude. To sto su sada jeftiniji u toku "proboja" na trziste ne znaci uopste da ce tako i ostati kada prodje "akcija " , drugo, unistavaju eu privredu od koje svi zivimo a i trece nije to kvalitet ni dizajn za nas evropljane. Ne znam sta ce biti, mozda ce se evropa ipak nekako izboriti sa njima i vratiti se na pravi put u svakom aspektu. Za ev je evidentno vec i sada da je velika prevara i mislim da ce to prestati relativno brzo.

Nisu Kinezi problem nego EU poltroni koji pišu zakone kako im ljudi iz senke kažu, sami sebi pucaju u nogu, kao što i ratuju sa Rusijom, ista stvar. Postavljanje nemogućih euro normi je dovelo do nemogućnosti pravljenja normalnih sus motora, a kao ideja je bila elektrifikacija, pa valjda prvo napraviš realan projekt plan pa vidiš šta možeš a šta ne. Zar je toliko teško gledati šta drugi rade, nekad su Kinezi kopirali eu, sad eu nije u stanju da iskopira Kineze ni 10%, kako je to moguće? Ima tu nešto što mi ne vidimo.

Potpuno se slažem....Rusi skoro isključivo i voze Kineze,baš gledam njihova iskustva...