OMP 3670 Posted March 24 (edited) Meni je petica top jos na slikama bio a uzivo jos lepsi Edited March 24 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15346 Posted March 25 Ma sve mu je super, ali od cene uši otpadaju ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8274 Posted March 25 Je l mu ovo zadnji tocak manji? Nije, 205/55R16 ili 205/50R17 iz kataloga Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3670 Posted March 25 2 hours ago, shuxx said: Ma sve mu je super, ali od cene uši otpadaju ;-) jbg lepota mora da kosta 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1193 Posted March 25 U jeste, nova Petica uživo baš odlično izgleda, video sam je pre neki dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15346 Posted March 25 2 hours ago, OMP said: jbg lepota mora da kosta Neće se ovajde od prodaje. Na žalost. A puno su uložili u razvoj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4605 Posted March 25 Hoće, hoće. Čitah negde da u USA novi M5 u svojoj karavanskoj verziji čini 2/3 od ukupne prodaje novog M5. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21227 Posted March 25 @moron 1 3 Axic, neshtry, TheWickerMan and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3401 Posted March 25 Meni se R5 bas svidja. Ja bih vrlo rado razmotrio Cooper SE ili R5 za naredni gradski auto. Cak mi se cini da su i tu negde sa cenom s tim sto SE ipak ide nemerljivo bolje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3670 Posted March 25 (edited) Novi kuper mi je bas ruzan, generalno sve novije generacije kupera posle 2012 su mi sve ruznije, tako da ne bih imao dilemu ni najmanje izmedju minia i r5... nema veze sto je r5 skup, fensi je auto, jako lepo odradjen rimejk, napucano izgleda onako sirok sa sportskim detaljima, imace to kupce siguno, kad i ovi dosadni EV imaju prodaju sto ne bi on, eno na sajmu odmah prodata kia EV3 sa slicnom cenom kao r5, sto moj klinac rece kome se bre ovo svidja da ga kupio zesca rugoba Edited March 25 by OMP 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3401 Posted March 25 Isto mislim, s tim sto mi je novi Mini nekako slican opet onim starim lepim Minijima. Imam osecaj da na R50 stavis LED svetla da bi izgledao kao novi sto mi je skroz kul. A ovo izmedju R56 i danas se slazem, jako tanko i bezlicno. 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 692 Posted March 25 @The Punisher To ce biti da je cena na kineskom trzistu. U Rusiji je oko 24000e Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8274 Posted March 25 6 hours ago, italiano said: @The Punisher To ce biti da je cena na kineskom trzistu. U Rusiji je oko 24000e To ti je cena sa sajma 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 692 Posted March 25 @The Punisher Dongfeng se jos uvek nigde ne prodaje u Evropi. Taj na sajmu je verovatno "Av Av - Limited Edition" 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 692 Posted March 25 https://chinamotor.rs/?page_id=410 Evo cena u Srbiji, 22 hiljade Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8274 Posted March 26 Onda je Alvirović pogrešno preneo Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6946 Posted March 26 Sta znaci "mahova snaga - 1.5T" ? 5 ISV_01, dekirs, moron and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 892 Posted March 26 Znaci da neki Google Translate ili ChatGPT nije uradio dobar prevod sa kineskog 4 darkman14, dekirs, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3401 Posted March 26 Ali sto imaju ovaj M-Hero za ni manje ni vise nego 150 000e A oglas i sajt kao da prodaju decije automobile na daljinski 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1810 Posted March 27 On 3/10/2025 at 2:50 PM, shomispc said: Bez da sam ista pitao rekli su mi da svi mogu da idu za 16k jer su svi slicnog stanja i to - prilicno sam siguran da i to moze da ode jos dole ako dodjes spreman za kupovinu a ne polu turisticki kao ja cene dole samo za keš ili i za te bankarske proizvode što su im u ponudi (osim Porche lizinga)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4712 Posted March 27 1 hour ago, srdjos said: cene dole samo za keš ili i za te bankarske proizvode što su im u ponudi (osim Porche lizinga)? Oni svakako dobijaju kesh, nezavisno od toga da li uzimas auto kredit ili operativni lizing ili dajes iz svog dzepa. Njima sve jedno, tako da... 2 srdjos and nobutado reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted March 27 Dolazak kineza u evropu nikako nije dobar za ljude. To sto su sada jeftiniji u toku "proboja" na trziste ne znaci uopste da ce tako i ostati kada prodje "akcija " , drugo, unistavaju eu privredu od koje svi zivimo a i trece nije to kvalitet ni dizajn za nas evropljane. Ne znam sta ce biti, mozda ce se evropa ipak nekako izboriti sa njima i vratiti se na pravi put u svakom aspektu. Za ev je evidentno vec i sada da je velika prevara i mislim da ce to prestati relativno brzo. 6 shuxx, Grafit, dekirs and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8274 Posted March 27 Nisu Kinezi problem nego EU poltroni koji pišu zakone kako im ljudi iz senke kažu, sami sebi pucaju u nogu, kao što i ratuju sa Rusijom, ista stvar. Postavljanje nemogućih euro normi je dovelo do nemogućnosti pravljenja normalnih sus motora, a kao ideja je bila elektrifikacija, pa valjda prvo napraviš realan projekt plan pa vidiš šta možeš a šta ne. Zar je toliko teško gledati šta drugi rade, nekad su Kinezi kopirali eu, sad eu nije u stanju da iskopira Kineze ni 10%, kako je to moguće? Ima tu nešto što mi ne vidimo. 5 MiloshBg, neshtry, sokratbg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19070 Posted March 27 Potpuno se slažem....Rusi skoro isključivo i voze Kineze,baš gledam njihova iskustva... Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8480 Posted March 27 Pa kad ništa drugo ne mogu da uvezu zbog sankcija. 3 shuxx, horvat and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites