OMP 3697 Posted March 14 Imam ja odlicnu merivu B ako nekog zanima Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 14 Zvali me iz Opela, kažu Razočarani i uvređeni ;-) Al, Japanac je ...Britanac Na kraju, ostadoh veran MPVu 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
slavkob 3 Posted March 14 1 hour ago, OMP said: Imam ja odlicnu merivu B ako nekog zanima Koja? 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3697 Posted March 14 (edited) 1.4 turbo 120 konja 2010. 110k km Edited March 14 by OMP 2 Dash and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 14 Odlična. Ja sam hteo 1.4 120ks Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3697 Posted March 14 (edited) ne ide kao punto i alfa ali to i nije sportski auto, prednost 120 konja je sto neke imaju 5. brzina menjac kao ova moja tako da izbegavas problem sa m32 dok one sa 140 konja su sve m32 Edited March 14 by OMP 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 698 Posted March 14 @shuxx Nisam u toku, sta se desilo sa tvojom Merivom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 14 Ma nikad je nisam ni imao. Samo sam u traženju odgovarajućeg MPVa se kretao od C3picasso preko Merive B i koreanaca venga i ix20. A na kraju kupih Nissan Note. Imaš temu. 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 14 3 hours ago, OMP said: ne ide kao punto i alfa ali to i nije sportski auto, prednost 120 konja je sto neke imaju 5. brzina menjac kao ova moja tako da izbegavas problem sa m32 dok one sa 140 konja su sve m32 Opel je rešio problem sa menjačem 6 brzina 2012god, kasniji su OK Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3697 Posted March 14 nisam u toku sa tim zbivanjima Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 14 https://stillrunningstrong.com/car-specs-problems/opel-vauxhall/meriva-b/ M32 gearbox bearing failure 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3697 Posted March 15 aha znam zaboravio sam na to 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4719 Posted March 18 Ko se seca, pisao sam da ce Tipo imati pored 1.3 mjet u ponudi i 1.6mjet i da im kontigent stize kasnije. Izgleda da su stigli ili su u dolasku cim ima prodajne ponude. Tipo sedan 1.6 mjet 2 igor0511 and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3401 Posted March 18 Kakvi su ovi carevi Sve im se raspada, presli na Citoren motore i kola i izvuku iz nekog podruma Lineu sa najjacim motorom koji su napravili za cak ok cenu 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted March 18 Tipo hec sa 1.6, odlican bi bioSent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3060 Posted March 20 Mišljenje o B-Max i ecoboost motor (92kw)? Znam da nije Italijan ali eto... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Posle par pregledanja automobila i vaganja ipak sam ostao veran Italijanima... Pao je 500l 1.6 mjtd 120...Posle Multiple realna odluka nadam se Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 12 Grafit, neshtry, Dzimbo and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted March 20 Kazi sad kakav je to auto Sent from my SM-A346B using Tapatalk 2 Djuk85 and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19085 Posted March 21 Svaka čast za odluku i izbor auta 2 Djuk85 and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8493 Posted March 23 Gledajući naslov teme, nije loše i postaviti temu Od koga kupiti auto!Elem, ovih dana iz radoznaloati listao oglase, ljudi moji, imam utisak da 70% ljudi nema pojma šta vozi.Svaki drugi misli da su M+S gume ustvari AS gume. Na pitanja za FAP filter ili DPF ili ne daj bože tečnost za isti, misle da ih nešto zajebavam. Otpilike polovina je raspiložena za priču i daju sve informacije i vidi se da žele da prodaju auto, ono, korektni ljudi, druga polovina, kao da pričam sa teletabisima. Jesu li urađeni servisi?- a ne znam, piše u knjižiciKakve su gume?-MS, odlične, miran si godinama?Ili- prednje krenule da se krune al može još ovu sezonu!Dobar dan, zovem povodom oglasa- Aaaa, mmm, pa piše ti sve u oglasu!Jel ima nešto od hitnih ulaganja?- a pa ne znam, auto sam uzeo u zameni, odličan, ne troši ulhe, utegnut....Pa.koliko je kod Vas?-200km ili ti nedelhu dana... A jedna gospođa nahvalila auto kao dugogodišnji vlasnik, al, ne lezi vraže, pitam je zašto su tablice od pre par meseci, kad tajac..... A opet ima i po neki korektan, kaže čovek, sajtna mora da se radi ostećena, a ona ustvari zagrebana površinski, kao granom da je zakačio. Ali takvih je najmanje Sent from my SM-S926B using Tapatalk 2 Axic and ivica su reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 23 Meni prodavac rekao da su dobre gume i da će terati nekoliko sezona, a one na 4mm Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2294 Posted March 23 Hahaha , to je nekoliko sezona kad baka vozi na obliznji pijac po lukac i paradajz 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3697 Posted March 23 (edited) Ja ne znam sta je tu cudno, pa od uvek je bilo tako, imas onih koji samo zele da uvale auto pogotovo preprodavci koji pricaju price za malu decu, al ocigledno kod ljudi to prolazi, ja licno znam neke takve koji te mazu i lazu a prodaju krs, imas i onih koji ce ti sve reci pa makar ne prodali auto a imas i onih koji nemaju pojma sta je i kad radjeno na autu, prvi je moj komsija, skoro me pita kad bi trebalo da radim servis, kako reko ja da znam kad da radis, pa kao radio sam pre 2 godine al ne znam koliko sam prosao od tad, a sta si radio, pa ne znam auto bio kod majstora rekao sam mu da uradi sve to treba ima raznih ljudi i prodavaca i kupaca tako da sto bi se reklo svaka rupa nadje svoju zakrpu. Potpuno ista prica je i preko kad ja pregovaram za neki auto, imas prodavaca/preprodavaca koji te otkace na prvu i napisu nisam mehanicar, auto radi, dodji pa pogledaj sta te zanima i to je to a imas onih koji te mazu i lazu, ali i onih korektnih koji kazu sve kako jeste. Vise puta mi se desilo da sam kupio auto a da mi nisu rekli da je lose kvacilo, lupa na trapu, da otisao drzac motora itd. ok razumem ja mnogi to ne znaju jer su preprodavci, kupili auto odmah ga uslikali za oglas i prodaju, oni ta kola ne probaju, samo znaju dal rade ili ne rade ali kad kupim auto od vlasnika a on nema pojma da kliza lamela ili da lupa na trapu to me malo iznervira a ovamo se predstavlja kao posten i sve bi da ti kaze. Skoro sam imao auto kupljen od visegodisnjeg vlasnika covek kaze vozim ga svaki dan, sve je super, ja ga kupim, meni stigne auto probam ga i u 3. brzini slajfuje lamela, nema sanse da to ne primetis kako god vozio, nije ga sigurno vozio samo 1.-2. da nije saltao dalje pa ne zna. Konktaktiram opet vlasnika i kazem mu da me je slagao on pocinje da se pravda kao ne znam sta pricas kod mene to nije bilo sigurno, rekao bih ti, itd. Ja mu trazim da podelimo trosak za popravku on se pravi lud, kao ne znam ja ti garantujem da je sve bilo ok, itd. e sad mogao sam ja da ga napinjem i da mu pretim tuzbom itd i da mu 99% izvucem neku paru ali da ga biiip necu da se cimam za 100tinak eura niti da propadnem za te pare ali ima ljudi koji to rade i izvuku neke pare. To za m+s gume je apsolutno tacno vecina misli da su AS. Takodje treba uzeti u obzir i sta je ljudima dobro a sta ne, svi mi imamo razlicite kriterijume za kola, opet cu pomenuti mog komsiju koji ima auto za koji kaze da je top, stvarno putuje sa njim bez razmisljanja stalno i van zemlje retko sta ulaze u auto preventivno sem kad nesto bas mora, ja kad sam seo u taj auto iskreno sa onim kvacilom, trapom i radom motora ne bih smeo ni do Beograda da odem kamoli dalje ali njemu je to sve ok i kaze odlican auto sluzi me dobro, tako da to sto je vecina nas auto frikova zaludjena i voli sve tip top ne znaci da je i realno tako kod svih pa onda ne treba da cudi kad neko hvali svoj auto a realno stanje daleko od toga, a znam mnogo onih koji su kao moj komsija, naravno i onih poput nas ali ipak samo u manjini. Edited March 23 by OMP 2 moron and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8274 Posted March 23 Sad odgledah SAT, na sajmu Dongfeng Shine 190KS benzinac za 16 000 mislim da je best buy sad 2 shuxx and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15364 Posted March 23 Napraviće kinezi opasan darmar u EU, samo dok malo probiju predrasude 2 Axic and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5038 Posted March 23 Nadam se da nece nikad i da ce ova agonija sa Kineskim vozilima uskoro da se zavrsi 5 Dzimbo, python, Reacher Gilt and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites