Ivan 6600 Posted January 6 Ti aktivno nastavljas da lomis glavu o ovoj problematici i u novoj godini ? Naravno, zavese idu od vrha A stuba i zavrsavaju u C stubu. Mislim da imas poneku fotku zavesa i sa Nuova Bravo u ovim mojim DIY temama, identicna problematika: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/81541-nuova-bravo-ugradnja-nosačapolice-za-naočare/ https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/39907-stilo-antena-prijem-signala-skidanje-antene/ 1 mitros reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mitros 86 Posted February 6 Pitanje za milion $.Sin je sipao gorivo do cepa i stalo je 42,3L. Koliko je bilo u rezervoaru pre sipanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 4692 Posted February 6 Bilo samo za do pumpe Quote Share this post Link to post Share on other sites
mitros 86 Posted February 6 54 minutes ago, MS PK said: Bilo samo za do pumpe Zavisi koje,ako je do one u Pančevu onda... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 5794 Posted February 6 Manje od 5l,možda 3l Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikola133 0 Posted February 21 Pozdrav! Nov sam ovde, i odlucio sam se za kupovinu Eva. Moze mala pomoc oko ovog? Sta mislite? http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17742893/fiat-evo-dinamic-full Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 7377 Posted February 21 @nikola133Deluje baš uredno i očuvano. Dugmići na volanu, ostatak auta sve na mestu barem sa slika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 286 Posted February 21 Jos da je 2012 sto ces proveriti kad nazoves jer s obzirom da je Dinamik i da mu je sve to odradjeno i da je jos 2012 nesto se tu ne uklapa. Problem je sto mnogo holandjana dolazi a tu su kilometri prilicno veliki i cesto budu za to godiste i preko 300k km a problem je u DPF-u i diznama na takvim kilometrazama. Po novom zakonu tu ce retko koji euro5 proci tehnicki pregled. Zato verujem da ce morati da smanje kriterijume jer mnogo kola nece proci tehnicki iako su mlada i lepa. Zasto kazem da je upitna cena? Zato sto meni stize jedan EVO ali cena ce biti nesto niza od ovog ali je stariji dve godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 590 Posted February 21 Ja bih sa parama otišao da ga pogledam. Nema panoramu I zadnje podizače I verovatno još nešto dakle nije full ako može da pomogne u pregovorima. Po boci za antifriza mi izgleda da je OK kilometraža ali me buni što je menjan lanac što ne mora da znači da je prešao više. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovan90 7 Posted February 22 Proveri preko broja sasije na car vertical kilometrazu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 53 Posted February 22 Na slikama lepo izgleda. Registrovan pa moze slobodno da se izveze na put i provoza,isproba. Ja bih ga svakako isao pogledati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 6600 Posted February 25 (edited) @mitros Molba da od teme za kupovinu Grande Punta ne pravimo "kupusaru", u kojoj pitamo o svemu sto nas zanima. Za to postoji gomila tehnickih tema, koje uglavnom samo treba pronaci pomocu Search (ili otvoriti novu ako takva slucajno ne postoji). Ovo nije jedina tema na forumu , vec je namenjena savetima kolegama u potrazi za GP. Prebacicemo i prethodnu pricu o pogresno sipanom gorivu. Diskusija o problemu sa alternatorom/akumulatorom je premestana u postojecu tehnicku temu: Edited February 25 by Ivan 2 1 djomla, Mijailović P. and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan1989 0 Posted Saturday at 08:55 PM (edited) Planiram da kupim manji gradski auto, koji nije mnogo skup za odrzavanje. Odlucio sam da to bude benzinac Grande Punto. Razmisljao sam da uzmem 1.2 8V, ali vidim da ima i 1.4 8V. Zanima me, da li je velika razlika u potrosnji i odrzavanju izmedju ova dva auta? Ili su u principu oba motora ista? Edited Saturday at 09:02 PM by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 5624 Posted Saturday at 09:05 PM @Bojan1989 Pogledaj sada, posle spajanja, prethodno napisano u temi na kojoj smo. Nisu oba motora ista, ali nema veće razlike u održavanju između 1.2 8v i 1.4 8v. Naravno, 1.2 8v je malo jeftiniji. Možeš pogledati cene delova za oba, koristeći npr. online katalog delova Euroauta: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/68872-online-katalog-euroauto/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan1989 0 Posted Saturday at 09:10 PM (edited) Hvala na brzom odgovoru. 1.4 ima nesto vise konja, pa ako su delovi otprilike slicne cene, mozda je bolje uzeti 1.4 8V. Edited Saturday at 09:24 PM by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 1421 Posted Saturday at 09:35 PM Naravno da je bolje uzeti auto sa jačim agregatom. Iako ni taj ne obiluje snagom a, viška snage i para nikad dosta, ipak je neka merica za grad. Obzirom da je u temi rasčlanjeno sve do detalja, da ne mlatim praznu slamu. Samo se treba poslužiti već napisanim... Quote Share this post Link to post Share on other sites