Jump to content
FAS Goran

Bojan1989

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Bojan1989

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mnogo hvala. Sada sam gotovo siguran da cu kupiti GP 1.2 8V. Cim prodam ovu moju zafiru.
  2. Ja godinama vozim Zafiru. I trenuto je vozim. Zafira B, 1.7 CDTI 125ks. 2012 god. Auto je skup za odrzavanje, a trenutno imam u planu da skupljam novce za nesto drugo, a ne da dajem na dizne, zamajce i turbine. Porodica mi je velika, ali stisnucemo se malo neko vreme. Zanimljiv mi je GP. Misljenja su podeljena sto se benzinaca tice. Bar je tako na ovom forumu. Ne trazim trkacki auto. Kao sto sam ovde negde procitao, sluzice mi da se odvezem od tacke A do tacke B. I uglavnom je gradska voznja. Siguran sam da cu uzeti GP 1.2 8V ili 1.48V. Posto nemam iskustva sa GP, zelim da saznam da li je uopste znacajna razlika sto se voznje tice izmedju ova dva agregata. I posto je prosao dugi niz godina kako ova tema postoji, verujem da na forumu ima ljudi koji dugo voze neki od pomenutih benzinaca, pa da cujem iz prve ruke, koje su boljke na 1.2 8V a koje na 1.4 8V. Inace, primecujem da na oglasima postoji veca ponuda za 1.2 8V.
  3. Stigao sam do 55 strane citanja razgovora na ovu temu. Ima dosta zanimljivih stvari. Lepo je sto je forum aktivan i sto nekome ova pitanja i odgovori mogu nekome pomoci. Nadam se da cu i ja naci odgovore na svoja pitanja o GP ovde.
  4. Hvala na brzom odgovoru. 1.4 ima nesto vise konja, pa ako su delovi otprilike slicne cene, mozda je bolje uzeti 1.4 8V.
  5. Pozdrav. Bojan iz Panceva. 32 god. Planiram kupovinu grande punta.....i evo me ovde
  6. Planiram da kupim manji gradski auto, koji nije mnogo skup za odrzavanje. Odlucio sam da to bude benzinac Grande Punto. Razmisljao sam da uzmem 1.2 8V, ali vidim da ima i 1.4 8V. Zanima me, da li je velika razlika u potrosnji i odrzavanju izmedju ova dva auta? Ili su u principu oba motora ista?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...