Jump to content
FAS Goran

mitros

Members
  • Content Count

    719
  • Joined

  • Last visited

About mitros

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    N.Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Grande punto 1.3MJT;80ks;2015

Recent Profile Visitors

5617 profile views
  1. Slicno mislim i ja.Auto se vozi u rezimu dostave WOLT,svaki dan,tom zaradom isplatice boce za 2 meseca.Jedino nisam pitao u Kolew da li ugradjuju boce koje ja donesem i pošto je,jer bi ih kupio u tosinom bunaru kod ovog Stanišića,jedino ne znam,kao sto rekoh,da li se menjaju ventili i reduktor na bocama,jer tu je 16000 din. Zna li neko,staje li boca od 10kg u Punta 2. Cudi me da niko u BG ne radi kao ovi u Čačku p.s. boce isticu u martu sledece god,znaci ne mogu da ga vozim jos tih 4,5 god,moram se odluciti do tada
  2. Neke info u vezi metana.Autoservis Kolew radi sve sta treba i atest,tako da na jednom mestu se sve zavrsava.Elem (kad istice resurs boca od 20god).Skinu boce,vrate jednu novu,urade atest i kad urade atest,vrate tu drugu staru,tako da posle atesta imate 1 staru i jednu novu bocu.E sad ne znam kako biva kad dodje vreme za reatest,oce li videti tu staru bocu?Ta cela igranka kosta 700e + 12000 atest.Nisam pitao da li se menjaju i ventili na bocama i neki reduktor.Ima radnja Stanišić u t.bunaru 48,imaju boce i delove,boca od 5kg je 24.000,boca od 10kg je 44.000,jedino nisam siguran da ova boca od 10kg staje u Punta 2,jer on ima 2 boce od 5kg.Ventil mu je 4900 i reduktor oko 8000.E sad ako se ne menjaju ventili i reduktor posle ovih 20god mozda se i isplati ubaciti nove boce.Zaboravih da pitam u Kolew koliko kosta da samo izbace boce i da ostane samo na benzin,cisto da znam,sta da radim.Dilema(misterija)
  3. Registracija ovog mog auta sa slike 23700,premijski 1, (osiguranje u dinar isto kao prosle god) Drugi auto,punto 2 na metan,2005. cifra 23100...jel moguce za auto star skoro 20 god i to jos na metan. Oba tehnicka radjena na istom mestu u razmaku od 20ak dana.
  4. Tako je .lepo je smisljeno,naravno na stetu savesnih,jos se secam popusta od 60%
  5. Ne znam da li je ovo prava tema,ali kako da bar malo ulepsam pohabani tepih?
  6. Ajde da kazem da i nije toliko strasno,bolje nego nove boce koje skoro da prelaze vrednost samog vozila.
  7. ako je samo 12000 onda i nije strasno,u stvari koliko je skidanje boca?
  8. Samo koliko ce sl.vlasnika da kosta to prebacivanje na benzin
  9. BG-Tara odlazak 5.5L/100km,klima sve vreme (ovde sam se deprimirao) Tara- BG povratak 4.2L/100 klima od pola puta tj od Valjeva do BG (ovde sam se od deprimirao) Cajger na autu,Tom Tom navigacija,i Google na mobilnom nisu bas saglasni sto se brzine tice,mada nije velika razlika,preko 100km na cajgeru tom tom pokazuje 110,ispod 100 razlika je 5%.I nesto drugo sam primetio sto se tice TomTom,on pokazuje da je dozvoljeno 80km u nekom mestu,a na licu mesta stoji znak 60,mada ovo nije tolko bitno,gledam postojeci znak.Mape sam azurirao prosle god.Nisam ni znao da je uradjen onaj novi put od okretnice koja vodi ka Surcinu i Vinogradskoj,ali Google zna.Nije mi jasno zasto Tom Tom se sam ne ažurira preko GPSa,nego moram preko oglasa da jurim nekog. p.s. ako neko prolazi kroz Valjevo obavezno da svrati Kod Bore na živu pljeskavicu,mesto Sedlari na samom je putu.
  10. Đavo bi ga znao,problem je sto se nema gde zvanicno ni pitati
  11. Zasto ne bi mogla,pa atest zato i sluzi,jedino sto bi to trebalo pre ugradnje u auto
  12. Kog servisa druže? Kolko vidim opet se dodje do 90.000 p.s. ima li polovnih tih boca,aman
  13. To je sumanuta cena,ima li neko jevtinije resenje,i odakle ti taj podatak,tj ko to ovde radi?
  14. tako je ,ali metana je oko 5(kg),sto ce reci da je metan oko 50% isplativiji od TNG a

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...