Jump to content
FAS Goran

Decak Iz Vode

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

About Decak Iz Vode

 • Rank
  ex DrO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sombor

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Grande Punto Emotion 1.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ovo je valjda važilo za vozila do nekog 2012.godišta,koja su imala lanac? Navodno su problemi rešeni u mlađim autima koja su umesto lanca dobila kaiš.. Ako ne misliš na nešto drugo..ja sam čuo priču da mogu da popiju malo više ulja,ali nisam upoznat sa nekim drugim i većim problemima..
 2. Ima li neko iskustva sa Pežoovim 1.5 i 1.6 motorima..u mlađim godištima tipa 2017.i mlađe? Oni od 130ks..tako nešto.. Kokretno drugar gleda neke 3008-ice.. Gleda i benzince i dizelaše.
 3. Da,svestan sam "kritike" i ne ljutim se na ovu konstataciju. Jednostavno je tako..neke životne okolnosti su kod mene takve da me ne stavljaju u situaciju da prelazim veću kilometražu iako vozim auto često. Posmatrano iz perspektive troškova za održavanje auta,kod mene se zaista i može postaviti pitanje opravdanosti njegovog posedovanja. Međutim,ne bih više mogao da zamislim svoje funkcionisanje bez njega. Ovo mi je prvi auto u životu inače..mislim da ne bih mogao da se vratim na to da ga nemam..bez obzira što ne prevaljujem mnogo sa njime..
 4. Na 5.godina..što dolazi sledeće godine. To će biti drugi veliki servis otkako je G.Punto u mom vlasništvu. Prvi sam radio odmah po kupovini.
 5. Ja na godišnjem nivou prelazim jako malo (oko 5000 km) ali mali servis uvek radim na godinu dana..
 6. Kako kolega @moron ocenjuje recenziju simpatične Rebeke? Šta joj zamera, gde bi je najviše...pohvalio,tako je,pohvalio.. Koje trikove bi joj pokazao..sa Jazzom,razume se..? Šta bi joj savetovao da malo više obradi..u recenziji.. i tako dalje..
 7. Da li je to kolega @KrCicko pazario Đulijetu iz Norveške,koja je stigla u Novi Sad? Onu sam malom kilometražom (ispod 100 hiljada km)?
 8. Gde si ti nahvatao fotke i ne koliko je cenjena,jel ti poznato? I neki generalni podaci o njoj?
 9. Izvinjavam se ako je neko kačio ovu. Izgleda atraktivno..doduše i cena je takva.. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21476155/alfa-romeo-giulietta-qvresmat?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
 10. Jedno pitanje koje nema direktnu vezu sa temom - do koliko kilometara udaljenosti ste spremni da idete da pogledate neki auto? Da li gledate samo u "lokalu", da li uzimate u "kalkulaciju" i vrednost/cenu auta koji se gleda ili ne postavljate sebi nikakve limite? Govorim o udaljenosti,kilometrima do destinacije,ne o ceni.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...