Jump to content
FAS Goran

Decak Iz Vode

Members
  • Content Count

    431
  • Joined

  • Last visited

About Decak Iz Vode

  • Rank
    ex DrO

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sombor

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande Punto Emotion 1.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Auh..treba se registrovati da bi se mogao čitati..ništa onda..hvala ti svakako na linku
  2. Jel može link za taj forum @moron? Ako je dozvoljeno ostavljanje takvih veza ovde..
  3. Nisam ja pitao za utiske i mišljenja o Jazzu mk2 iz dosade. Razmišljam u tom pravcu za eventualnu kopovinu. Moj GP je 5 godina kod mene i iskreno polako mi je dosadio..nemam para za ono što bih ja želeo (treba tu možda 10-12 hiljada eura za neki povonjak star oko 10 godina),pa gledam nešto što bi moglo biti oko 2010-2011 godišta..a ako već nemam da dam pomenutu cifru,neću da dajem ni 7-8-9 hiljada za nešto što mi opet neće ispuniti srce. Pa ,kad je već tako,onda mi Jazz ispunjava neke kriterijume. Mislim da može da se nađe za 5-6 hiljada eura. Možda grešim,ali tako razmišljam. Neka moderacija prebaci post na topik Večita dilema ako misli da je prikladnije.
  4. @moron Da li si provozao Jazz druge generacije ili imao prilike da ga pogledaš,sedneš u njega itd? I generalno šta misliš o mk2 Jazzu? Posebno mislim na 1.4 benzinca sa 99ks.
  5. Pa,na osnovu tvog opisa opšteg stanja auta, rekao bih da je drugar zapravo dobro prošao što ga je izbegao?!
  6. Mene generalno zanima kako se taj TwinAir ponaša u vožnji,eksploataciji itd?
  7. Prva slika je Jazz,a druga? (gde sediš na zadnjoj klupi)
  8. Pretpostavljam da Cupru Formentor nisi uzeo u razmatranje baš zato što je isuviše leon-olika?
  9. Čestitke i od mene na kupovini. Puno vam bezbednih kilometara želim. Jel ima i hlađenje sedišta i od kojeg su materijala sedišta (ne vidi se baš na slikama)?
  10. Mogu generalno da se složim,iako bi (govorim isključivo u svoje ime) verovatno mogao da nažem nešto lepo i zanimljivo i za 10k..treba biti strpljiv jer nešto uvek iskoči.. Iskreno,ja sve više pogledavam ka ino-oglasima..ali za ono što mi se najviše dopada i što bi mi bio prvi pik (a da je očuvan primerak sa solidnom opremom i manjom km) bi mi trebalo negde između 11-12 hiljada..sa svim troškovima koji prate..ja te pare trenutno nemam..
  11. Ja bih itekako umeo da odaberem..ne fali mi ni najmanje sviđanja za sledeći autić,ali je problem druge prirode - oskudacija sredstava

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...