Jump to content
FAS Goran
zaki

Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

Recommended Posts

Ovaj "domaći" CRV 1,6 dizel 160 ks AWD AT9 iz 2015. godine sa 100.000 km "u nogama" je juče navodno kaparisan po ceni od 21.000.

Ako je tako, sumanuta je cena. Ali, sve je ionako sumanuto, pa što ne i to. Odavno više nikakva logika nigde ne postoji.

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24757612/honda-cr-v-16-awd-lifestyle?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Screenshot (74).png

Mozda neko bas zeli dobrog domaceg crva  :D 

Ja kad pogledam meni je Leon otisao u nedelju dana za solidnu sumu u odnosu na oglase, blizu 60% originalne cene kada je bio tacno 7 godina star sa malo manjom kilometrazom. I to nije bio na polovnim automobilima i ispade da je covek uzeo posle 5min gledanja i jos 2 se javila da hoce da kupe.

A pre toga mi kaze drugar da okacim za 8000e jer za toliko svi idu.

Prato sam neke oglase, tip u Nišu, autoplac, oglasio Hyundai IX20, zasta u odličnom stanju, i krcat opremom, 2011g, 6600eur. Ja otišao, jer je redak auto, da ga pogledam. Kaže tip zadnja cena 6300eur, ja se nasmejah, a on kaže da su ozbiljna firma i da ne daju velike popuste. Posle je taj auto nestao sa oglasa, nije ga bilo npr mesec dana, da bi se ponovo pojavio, sa istom cenom.

Hoću da kažem da se služe raznim forama da bi prodali auto po visokoj ceni.

Ima on lepe automobile, gledao sam jednu deltu za kolegu sa foruma. 
Ne znam ima li jos 1.8, stojala je dugo na oglasima i cena je bila slicna ovoj

59 minutes ago, darkman14 said:

Ima on lepe automobile

A lepo i filuje opise :) . Kod Delte ima jos prilicno stavki do "totalnog full" (fabricke ksendze, panorama, 18'' tocak, SDC adaptivno vesanje i modovi voznje, Magic Parking,...), a nikakav Limited Edition ne postoji.

"Minimalni troskovi odrzavanja" za MultiAir motor zavisice od toga kako je auto ranije odrzavan, revizije MA jedinice na njemu i uvek potrebne srece (u suprotnom moze da klepi od par stotki, do 2.5 soma koliko Stex rece da je sada nova jedinica kod ovlascenih). Kod tog motora je za proveru i Garrett GT1238 turbo (koji generalno jeste pouzdan i bolje se pokazao od ranijih IHI VL36 i 37 na T-Jet).

Da trosi 6l u kombinovanoj voznji nema sanse, kod mene se kombinovana MA 140 motora zavrsila na okruglo 7.0 l, za 5 godina vlasnistva. Plus racionalno vozim, auto je imao lep procenat otvorenog puta (najvise magistrale), a Delta je dodatno i teza.

I standardno za Bravo/Deltu, tesko da na dijagnostici nece iskociti bar neki motoric ili plasticna veza digitalne klime.

Da deluje da je konkretan primerak fino sacuvan i da vredi pogledati, to ne sporim.

Edited by Ivan

Ima raznih dijagnoza samo su nekad ovakve vodili u posebne institucije a sad im daju prostora da se negde pokazu. :unsure:

HAhahaha to TOOO , to je duh pravih petrolhed italijanaca :D da je napisao na ram pam pam i bljuje vatru ko azdaja prodao bi se jos juce :D ... al zamalo, ni to ne vadi ovako osmisljene tekstove :lol: salim se naravno meni je cak i simpaticno, makar zbog tolikog truda umesto klot copy paste varijante ;)

Edited by nemanja84bg