Jump to content
Goran
zaki

Lepi i zanimljivi primerci iz oglasa

Recommended Posts

Do 77me su išli italijanski motori,nesaranjivi su bili... skoro smo na otpadu našli jednog totalno trulog,zakačili akumulator,gorivo pustili iz kantice i posle malko verglanja, upalio,prede...

Sve do kraja 80ih su inace bili kvalitetni odlivci, blokovi koji su "lezali na kisi, suncu, snegu"... materijal je imao vremena da odradi svoje. Kasnije sa krizom 90ih pa do kraja su maltene vruci iz livnice isli na obradu. Sva proizvodnja u industrijskom basenu u Rakovici je tako funkcionisala.

Moze da prodje tehnicki sigurno ;) Moj drug ima drifterskog pa prolazi.

Sto se tice keca, ako za raspale kabrije traze 5000, onda kec vredi toliko ako je stvarno u stanju kao sto se tvrdi. Pogotovo zbog enterijera koji je na ceni.

Nezgodno kod Stojadina što mu eksterijer nije u originalu,a raspali Yugo kabriolet je atraktivan raritet, kao što specijal bio nama nekada.Klinci ni ne znaju šta je 101 specijal...

Jbg problem je verovatno u meni jer vise cenim ocuvanu Zastavu koja moze da se vozi nego neki raritet koji cami u garazi bez odravanja da se ne bi narusila originalnost i ceka da se preproda kao vecina kabrija i specijala. Ono nikad nisam shvatao "uzivanje" u autu bez onog osnovnog sta cini auto, voznja istog. Zato nikad nisam kontao ni vikend aute, aute samo za track day i slicno :D Zasto bih imao nesto u cemu cu da uzivam 3 vikenda godisnje umesto necega sto mogu da uzivam svaki dan :D

Edited by YUgisa

Dobro ja kazem da ne vidim racionalno razmisljanje u tome, a sad ko ce kako da radi to me ne tangira dok mene ne pogadja ;)

Pa neke automobile i nije realno voziti svaki dan, imam poznanika koji ima ferari, porse 911, ktm xbow i jos nekoliko automobila, ferari nije auto za svaki dan niti se kupuje u te svrhe, porse vec moze tu i tamo dosta cesce da se vozi, ktm samo za stazu, ali kad imas nekoliko auta realno sve i ne mozes da stignes da vozis i da hoces. E sad kad imas samo jedan auto tad sigurno neces da biras nesto raritetno ili skupoceno i sl. nego nesto sto moze da ti zadovolji sve potrebe.

Edited by OMP

Pa vozi i on ali prosto nemas vremena da sve to vozis a i nije prakticno cesto voziti a pogotovo po gradu, to su uglavnom neke ture van grada a po gradu retko. Po meni vikend auto bas ima draz, uzelis se neke voznje i iz neceg dosadnog sto svakodnevno vozis udjes u nesto sto ce ti izmamiti osmeh na lice, a ako ga vozis svaki dan verovatno ti postane i to dosadno vozilo kroz neko vreme a neka vozila i nisu prakticna za svaki dan kako vec rekoh. Vozilo samo za stazu mi je takodje ok jer tu mozes da imas neki auto koji nije street legal i koji ne mozes da registrujes samo sto prvo treba imati stazu ili staze u blizini da bi ta prica imala smisla i da bi cesto odlazio a da imas takav auto da se jednom ili dva puta god. pojavis na Navaku ili sl. mi je besmisleno.

Edited by OMP

Jaka mu cena,mada,redak je ovde.Ovo je treći kojeg sam video u životu.Prvi je bio beli GVX,pa GVX Plus od mog druga i sada ovaj... 3 stepeni Renault automatic menjač,1.3 EFi motor

Too too :D  sta golfa ? Pa on meni da plati da mu ustedim prostor parking mesto plus cu da ga hermeticki uvijem u strec foliju i to gratis :D

Ovaj autic ce biti na oglasima uskoro. Nov Nov Nov.. Izadje iz jedne ulice, prosao pored policijske patrole, ali je brzo skrenuo s puta, mozda 500m vozio, oni za njim, ali su se brzo nasli...poznaju se. Fine felnice, da se sredi, bice extra polovnjak...

IMG_20240622_113648.jpgIMG_20240622_113643.jpg

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

Meni je ds3 simpa auto, ima ga u mnogo kombinacija i moze lepo da izgleda kad je opremljen i nabudzen ali motorizacija im je uzas bar sto se tice benzinaca a dizel mi i ne ide uz taj auto.

ovako nesto mi je top

Citroen-DS3-Cabrio.jpg

2011-citroen-ds3-racing-9.jpg

Edited by OMP

Meni su mnogi Pežoi Simpa, ali ne zelim dizele, a benzinci su im na losem glasu. Jbg

Sent from my STK-LX1 using Tapatalk

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24124115/skoda-octavia-20-tsi-rs-dsg?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0&show_date=true

Misljenja? :rolleyes: dakle nigde ne pise veliki servis i vodena pumpa na 60 i nesto hljada, realno skup je
1767079119_Screenshot_20240622_013237_SamsungInternet.thumb.jpg.f525d668bc42f3c17069aa16e61ee4fb.jpg
Veliki servis ne postoji kao takav. Lanac se menja po potrebi.
Vodena pumpa im je boljka koja se resava zamenom.
Zamerka za odrzavanje bi bila sto bas sve radi po knjizici, a bolje bi bilo skratiti malo intervale.
Ja recimo svecice menjam na 10-20k, umesto na 60k.
Taj auto je nov bio 24.800 eur, tako da bi cena trebala biti ipak niza.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk